Vajdaság
Zenta: Ajándék táblagépek a sérült személyeknek

Tizenöt táblagépet ajándékozott a Zentai Gimnázium a helyi Kéz a Kézben Értelmi Fogyatékosok és Segítőik Civil Szervezete gondozottjainak, akik ma délelőtt ünnepélyes keretek között vették át az adományt az intézmény és az önkormányzat illetékeseitől.

A Zentai Gimnázium nemrég átadott új épületszárnyában kialakított ebédlőben megtartott alkalmi ünnepségen jelen volt Perpauer Attila, a községi tanács oktatással és művelődéssel megbízott tagja is, aki köszöntőjében kiemelte, nagy örömmel tölti el, hogy egy ilyen esemény kapcsán látogattak el a szervezet gondozottjai a Zentai Gimnázium megújult épületébe, majd hozzátette, rendkívül fontosnak tartja, hogy a mindennapok során is nagy hangsúlyt fektessünk a fogyatékkal élő személyek elfogadásának, illetve a rájuk való fokozott odafigyelés fontosságára.

A vendégeket a házigazdák nevében Ujházi Éva, a Zentai Gimnázium igazgatónője üdvözölte, aki megköszönte nekik, hogy az általa vezetett intézmény minden évben a gondozottak által készített gyönyörű üdvözlőlapot kap az egyesülettől, majd kiemelte, a gimnázium tanáraival és diákjaival együtt abban bíznak, hogy a mostani adomány sok örömöt szerez majd a megjelent vendégeknek.

Rác Magdolna, a Kéz a Kézben Értelmi Fogyatékosok és Segítőik Civil Szervezete elnöke kifejtette, nagy örömmel fogadták a felajánlott eszközöket, majd hozzátette, a gimnáziummal már régebb óta tart az együttműködésük, hiszen néhány évvel ezelőtt a kisbuszukat is a gimnáziumtól kapták, amit a mai napig használnak, és jelentős mértékben megkönnyíti a mindennapjaikat.

Az összejövetel zárásaként a Zentai Gimnázium énekkara adott rövid alkalmi műsort a vendégek tiszteletére, majd az igazgatónő a jelenlévő diákokkal és tanárokkal közösen ünnepélyesen átadta a felajánlott eszközöket a Kéz a Kézben Értelmi Fogyatékosok és Segítőik Civil Szervezete gondozottjainak.

H. A.
Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Pacsér: Újszülöttek fogadása - illusztráció
2019. MÁJUS 21.
[ 21:29 ]
Aleksandar Vučić államfő ma a Belügyminisztérium új tagjainak tartott ünnepélyes bemutatásán Újvidéken bejelentette, hogy erőteljesen fognak lecsapni a drogkereskedőkre ebben a városban. „Éppen azért tartottuk Újvidéken ezt az ünnepséget, mert ebben a városban is erőteljes csapást fogunk mérni a bűnözőkre, s...
2019. MÁJUS 21.
[ 17:58 ]
A Magyar Nemzeti Tanács közreműködésével és a Magyar Kormány, a Nemzetpolitikai Államtitkárság és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával a magyar identitást erősítő és fejlesztő közoktatási programok keretében könyvcsomagokban részesül az a hét vajdasági gimnázium és két művészeti középiskola, ahol...
2019. MÁJUS 20.
[ 13:32 ]
Faházzal, kisvonattal és fából készült játszótéri elemekkel bővült a Tisza-part, amelyeket a magyarkanizsai Geneza kereskedelmi vállalat ajándékozott a gyerekeknek. Az új, fából készült játszótéri elemeket a magyarkanizsai óvodás kisgyerekek már birtokba is vették hétfő délelőtt. Szecsei Karolina, a Geneza...
2019. MÁJUS 20.
[ 12:52 ]
Beolvasás folyamatban