Vajdaság
Vučić Újvidéken: Megvédjük a polgárokat, törődünk a rendőrökkel

Aleksandar Vučić államfő ma a Belügyminisztérium új tagjainak tartott ünnepélyes bemutatásán Újvidéken bejelentette, hogy erőteljesen fognak lecsapni a drogkereskedőkre ebben a városban.

„Éppen azért tartottuk Újvidéken ezt az ünnepséget, mert ebben a városban is erőteljes csapást fogunk mérni a bűnözőkre, s bebizonyíthatjuk a polgároknak, hogy meg tudjuk védeni őket azoktól, akik veszélyeztetik a gyermekeik jövőjét”, fogalmazott Vučić.

Szerbia elnöke kiemelte, hogy az állam mindent megtesz annak érdekében, hogy azok, akik a biztonság megóvása tekintetében az elsők, soha többé ne legyen az állam számára az utolsók.

„Kinőttük azt a gyermekbetegséget, hogy a rendőrség megerősítésével erősítjük az erőszakot is. Ez azt jelenti, hogy a szerbiai polgárok erősebbek és nagyobb biztonságban vannak”, emelte ki Vučić.

Az államfő magasabb béreket és biztonságosabb életet ígért a rendőröknek és családjaiknak, mert ők valami olyat nyújtanak Szerbiának, ami a legnehezebb.

Vučić hozzátette: Szerbia beszerzi a legkorszerűbb felszereléseket is, hogy le tudjon számolni a lehetséges terroristákkal és a bűnözés minden formájával.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Kukoricafesztivál volt Tordán - illusztráció
2019. SZEPTEMBER 22.
[ 8:14 ]
A verbásziak hamarosan ismét sétálhatnak a Bácskai Nagycsatorna immár rendezett és megtisztított partján, ahol játszóterek, sportpályák és kerékpárút várja a kikapcsolódni vágyókat. Miután tavaly a csatornából mintegy 155 ezer köbméter iszapot távolítottak el, s miután befejeződtek a Verbászt és Kúlát ellátó...
2019. SZEPTEMBER 21.
[ 12:08 ]
Az Isidor Bajić Zeneiskola diákjai és tanárai ma este a Városháza dísztermében megpróbálják megdönteni az egy zongorán egyszerre játszó emberek számának Guinness-rekordját. Ma 21 órakor 23 diák és három tanár fog zongorázni, hogy megdöntsék a rekordot, amit most 18 szarajevói középiskolás tart. Egy zongorán...
2019. SZEPTEMBER 20.
[ 18:22 ]
A vízgazdálkodást és a szélsőséges időjárási jelenségek okozta kockázatok mérséklését segítő monitoringrendszert alakítottak ki uniós támogatással a Dél-Alföldön és Vajdaságban – írja az MTI. Ladányi Zsuzsanna, a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) természettudományi karának adjunktusa a kétéves program...
2019. SZEPTEMBER 20.
[ 17:28 ]
Beolvasás folyamatban