Vajdaság
Hétfőtől hosszabb nyitva tartás a Horgos 2 és királyhalmi határátkelőn
Hétvégi forgalmi előrejelzés

Megállapodás született a szerb és a magyar hatóságok között arról, hogy a Királyhalom–Ásotthalom, valamint Horgos 2–Röszke 2 közúti határátkelőhely 2019. július 22-29. között az eredeti 7-19 óra helyett 7-22 óra nyitva tartással üzemel, közölte a Police.hu, a magyar rendőrség hivatalos weboldala.

Arról is tájékoztatják az utazókat, hogy a határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a rendőrség internetes oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

A honlapon közzétették a hétvégi várható forgalomra vonatkozó előrejelzést is.

A Röszke autópálya határátkelőhelyen péntektől vasárnapig a kilépő és belépő irányban a buszok, valamint a személygépjárművek tekintetében 60-120 perces várakozás kialakulásával számolnak.

A tehergépjárművek esetében akár 30-180 perc várakozás is kialakulhat a ki- és belépő irányban szombaton estig.

Tiszasziget, Ásotthalom és Röszke közúti határátkelőhelyeken péntek – szombat – vasárnap 30-60 perc, a határátkelőhely zárását megelőzően akár 90-120 perc várakozással is lehet számolni a személyforgalomban.

Emlékeztetnek a magyar illetékesek arra is, hogy a hétvégén szombat 15 óra és vasárnap 22 óra között kamionstop lesz. Emiatt hétfő hajnaltól erőteljes tehergépjármű forgalommal kell számolni.

N. E.
Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Temerin: Szent Istvánra emlékeztek - illusztráció
2019. AUGUSZTUS 21.
[ 2:17 ]
Szent István-napi ünnepség Muzslyán - illusztráció
2019. AUGUSZTUS 20.
[ 22:07 ]
A Magyar Nemzeti Tanács Újvidéken, az M Stúdióban szervezett ünnepségen emlékezett a magyar államalapítás ünnepére, Szent István királyra, az államalapítóra. Ünnepi beszédet Igor Mirović a Tartományi Kormány elnöke, valamint Hajnal Jenő a Magyar Nemzeti Tanács elnöke mondott. Az ökumenikus kenyérszentelést ünnepi...
2019. AUGUSZTUS 20.
[ 21:35 ]
Augusztus 20-án, Szent István napján a zentai Kertek Helyi Közösség épületében hagyományápoló csoportok adtak alkalmi műsort, majd a Lisieux-i Kis Szent Teréz millenniumi emléktemplomban megszentelték a Kárpát-medence kenyerét. Nemzeti ünnepünk alkalmából Ceglédi Rudolf, Zenta polgármestere köszöntőbeszédében...
2019. AUGUSZTUS 20.
[ 19:54 ]
A rendőrség a közlekedés veszélyeztetése miatt állított elő három verbászi fiatalt, a 21 éves M. R.-t és M. D.-t, illetve a 20 éves L. N.-t. A gyanú szerint a fiatalok hajnali két óra körül a Belgrád-Szabadka autópálya Verbásznál lévő vasúti felüljárójáról kukoricaszárat és betonblokkokat dobáltak az útra,...
2019. AUGUSZTUS 20.
[ 19:51 ]
Beolvasás folyamatban