Vajdaság
Videón a szabadkai bankrablás pillanatai

A közeli biztonsági kamera rögzítette a szerda délelőtti szabadkai bankrablás pillanatait. A felvételen az látszik, hogy amikor a pénzszállítók az épületből kilépnek a bank elé, a közelben parkoló fekete gépkocsiból kiugrik egy álarcos férfi, gázspray-vel a pénzszállítóra és a bank biztonsági embereire fúj, miközben a másik kezében egy pisztolyt szorongat. A bank biztonsági embere sikeresen megszerzi a pénzeszsákot, befut vele a bankfiókba, de ekkor a rabló is utánuk megy. Néhány másodperc után az álarcos személy kezében a zsákkal kilép az utcára, a gépkocsihoz fut, a hátsó ülésre bedobja a pénzt, majd az autót megkerülve előre megy, beül a volán mögé és elhajt a városháza felé.

A felvételen látszik, hogy a rablás pillanatában a szomszédos üzlet előtt söpröget egy férfi, akit a dulakodás közben fellöknek, de akinek végül sikerül bemenekülnie az üzletbe.

A felvétel a következő oldalon tekinthető meg: https://www.facebook.com/subotica/videos/409566106285039/

A rablás szerda délelőtt 9 óra tájban történt. Szemtanúk szerint egy olasz rendszámtáblás gépkocsiba szállt be az elkövető. Hogy mekkora volt a zsákmány, arról hivatalos adat nincs, a sajtóban 1 millió euróról írnak.

A rendőrség arra kéri a polgárokat, hogy ha bárkinek van valamilyen információja a bűncselekménnyel kapcsolatban, akkor azt jelentse a 192-es telefonon, vagy bármelyik rendőrőrsön.

Szabadkán egyébként a rablás után fokozottabb rendőri jelenlét figyelhető meg. A nyomozás folyamán valószínűleg a térfigyelő kamerák felvételeit elemezve sikerült megállapítani, hogy milyen irányba menekült az elkövető, hivatalosan azonban semmilyen adatot sem tettek még közzé.

N. E.
Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Óbecsei
2019. OKTÓBER 20. [ 13:56 ]

"Videón a szabadkai bankrablás..." - A pénzes zsák is már csak a videón van.


Rajen
2019. OKTÓBER 19. [ 22:03 ]

A vilàgban kàosz uralkodik az ilyen esetek szàma csak nönni fog!


Óbecse: A halpusztulás nem szűnt meg - illusztráció
2019. NOVEMBER 16.
[ 20:37 ]
Felsőoktatási kiállítás - a vajdasági magyar felsőoktatási intézményekről, ösztöndíj lehetőségekről, kollégiumi kínálatról, és mindenről, amit a hazai továbbtanulás előnyeiről tudni kell – röviden így fogalmazták meg a szervezők, hogy mi is az EDU-EXPO. A szabadkai Karrierépítő Központ harmadik alkalommal...
2019. NOVEMBER 15.
[ 19:21 ]
Ennek kapcsán ma ülésezett a magyarkanizsai rendkívüli helyzetek törzskara, ugyanis a civil szervezetek, az illetékes szerek és az önkormányzat közösen megpróbálja szanálni a problémát. Magyarkanizsán Lackó Róbert, a helyi közösség elnöke és a 2015 óta a migránshelyzettel megbízott felelős személy foglalkozik...
2019. NOVEMBER 15.
[ 13:42 ]
Az elmúlt napokban megszaporodott a migránsok száma Magyarkanizsán és a város környékén, Martonoson és Horgoson. Eddig is volt belőlük, viszont mostanában egyre többet látni a települések központjaiban, főként az esti órákban. Ennek kapcsán ülésezett ma a magyarkanizsai rendkívüli helyzetek törzskara, ugyanis a...
2019. NOVEMBER 15.
[ 13:41 ]
Beolvasás folyamatban