Vajdaság
Videón a szabadkai bankrablás pillanatai

A közeli biztonsági kamera rögzítette a szerda délelőtti szabadkai bankrablás pillanatait. A felvételen az látszik, hogy amikor a pénzszállítók az épületből kilépnek a bank elé, a közelben parkoló fekete gépkocsiból kiugrik egy álarcos férfi, gázspray-vel a pénzszállítóra és a bank biztonsági embereire fúj, miközben a másik kezében egy pisztolyt szorongat. A bank biztonsági embere sikeresen megszerzi a pénzeszsákot, befut vele a bankfiókba, de ekkor a rabló is utánuk megy. Néhány másodperc után az álarcos személy kezében a zsákkal kilép az utcára, a gépkocsihoz fut, a hátsó ülésre bedobja a pénzt, majd az autót megkerülve előre megy, beül a volán mögé és elhajt a városháza felé.

A felvételen látszik, hogy a rablás pillanatában a szomszédos üzlet előtt söpröget egy férfi, akit a dulakodás közben fellöknek, de akinek végül sikerül bemenekülnie az üzletbe.

A felvétel a következő oldalon tekinthető meg: https://www.facebook.com/subotica/videos/409566106285039/

A rablás szerda délelőtt 9 óra tájban történt. Szemtanúk szerint egy olasz rendszámtáblás gépkocsiba szállt be az elkövető. Hogy mekkora volt a zsákmány, arról hivatalos adat nincs, a sajtóban 1 millió euróról írnak.

A rendőrség arra kéri a polgárokat, hogy ha bárkinek van valamilyen információja a bűncselekménnyel kapcsolatban, akkor azt jelentse a 192-es telefonon, vagy bármelyik rendőrőrsön.

Szabadkán egyébként a rablás után fokozottabb rendőri jelenlét figyelhető meg. A nyomozás folyamán valószínűleg a térfigyelő kamerák felvételeit elemezve sikerült megállapítani, hogy milyen irányba menekült az elkövető, hivatalosan azonban semmilyen adatot sem tettek még közzé.

N. E.
Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Óbecsei
2019. OKTÓBER 20. [ 13:56 ]

"Videón a szabadkai bankrablás..." - A pénzes zsák is már csak a videón van.


Rajen
2019. OKTÓBER 19. [ 22:03 ]

A vilàgban kàosz uralkodik az ilyen esetek szàma csak nönni fog!


Milan Jarić, a Vojvodina Sport- és Üzletközpont (SPENS) igazgatója benyújtotta lemondását a medencék vízének minőségér ért kifogások miatt. A SPENS-en található medence bezárása után Miloš Vučević újvidéki polgármester elrendelte a Sósbara városrészben lévő sport- és ügyviteli központ medencéjét is. A SPENS...
2020. FEBRUÁR 26.
[ 11:05 ]
Nyelvvizsga-központ nyílt tegnap az Újvidéki Egyetem Bölcsészettudományi Karán, ahol az érdeklődők a sikeres vizsgát követően Cambridge nyelvvizsga-bizonyítványt szerezhetnek. Szerbiában ez az első állami egyetem, ahol ezt a bizonyítványt meg lehet kapni. A Cambridge nyelvvizsga-bizonyítvány Európa egyik legrangosabb...
2020. FEBRUÁR 26.
[ 9:00 ]
Goran Janković (38), akit az újvidéki Telep városrészben elkövetett háromszoros gyilkossággal vádoltak ma délután felakasztotta magát az újvidéki körzeti börtönben, erősítette meg a hírt az újvidéki rendőrség. A sürgősségi szolgálatot 15 óra 40 perckor értesítették, de a kiérkező mentősök már csak a halál...
2020. FEBRUÁR 25.
[ 21:29 ]
Beolvasás folyamatban