Vajdaság
Gyilkosság a tanyán: Egy pónit és egy szamarat lőttek le Apatinban
Betűméret:             

Ismeretlen elkövető november 3-án, vasárnap az esti órákban a Mali Petrov Salašon Apatinban, a Junaković fürdő közelében, odament a kerítéshez, és lőfegyverrel lelőtt egy pónit és egy szamarat.

Petar Rašeta, a tanya tulajdonosa másnap szembesült a szörnyű látvánnyal. Zlatkót, a pónit és Juliját, a szamarat ismeretlen személy lelőtte, és hagyta elvérezni. A meggyilkolt állatok a saját területükön voltak a tanyán. Rašeta nem tudja megmagyarázni, ki és miért tehetett ilyen borzalmas dolgot.

„Egy olyan személy, aki ilyent képes tenni ártatlan állatokkal, az emberekre is veszélyt jelent. Az állatok egy beteg ember áldozatává váltak, akit meg kell találni és segíteni kell rajta, mert nyilvánvalóan nem képes megbirkózni a problémáival” – mondta Rašeta.

A rendőrség elvégezte a helyszínelést, Rašeta elmondása szerint pedig a pónit egy golyóval, a szamarat pedig legalább két golyóval végezték ki.

A Mali Petrov Salaš egy olyan hely, ahol az apatini és környékbeli gyerekek ismerkedhetnek meg a háziállatokkal és életmódjukkal. A tanya arról ismert, hogy az állatokat nem ketrecben tartják, mint az állatkertekben. (RTV)

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Ma, március 28-án megkezdődött a tavaszi szünidő a vajdasági iskolák diákjai számára. A szünidő április 3-án, szerdán ér véget. A többi, szerbiai tanuló április 29-től, hétfőtől május 6-ig lesz tavaszi vakáción, és május 7-én térnek vissza az iskolapadokba. Ez egyben az utolsó szünidő is az idei tanév...
2024. MÁRCIUS 28.
[ 11:42 ]
A topolyai Žibelben megkezdődött a másodlagos szennyvíztisztító próbaüzeme. Újabb lépésként tekinthetünk erre, ami a környezetszennyezés megszűnte irányában lett meglépve. Az Európai Unió, Valamint Svájc és Svédország kormánya támogatásának köszönhetően, a szerbiai környezetvédelmi minisztériummal...
2024. MÁRCIUS 28.
[ 11:41 ]
Egy férfi és egy nő holttestére bukkantak ma reggel egy sztapári házban, nem messze Zombortól. Az N1 nem hivatalos információi szerint ma reggel 6 óra körül egy nő (39) és egy férfi (46) holttestét találták meg. A nyomozás még folyamatban van. A sajtójelentések szerint gyilkosságról és öngyilkosságról van szó,...
2024. MÁRCIUS 27.
[ 16:38 ]
Beolvasás folyamatban