Vajdaság
Gyilkosság a tanyán: Egy pónit és egy szamarat lőttek le Apatinban

Ismeretlen elkövető november 3-án, vasárnap az esti órákban a Mali Petrov Salašon Apatinban, a Junaković fürdő közelében, odament a kerítéshez, és lőfegyverrel lelőtt egy pónit és egy szamarat.

Petar Rašeta, a tanya tulajdonosa másnap szembesült a szörnyű látvánnyal. Zlatkót, a pónit és Juliját, a szamarat ismeretlen személy lelőtte, és hagyta elvérezni. A meggyilkolt állatok a saját területükön voltak a tanyán. Rašeta nem tudja megmagyarázni, ki és miért tehetett ilyen borzalmas dolgot.

„Egy olyan személy, aki ilyent képes tenni ártatlan állatokkal, az emberekre is veszélyt jelent. Az állatok egy beteg ember áldozatává váltak, akit meg kell találni és segíteni kell rajta, mert nyilvánvalóan nem képes megbirkózni a problémáival” – mondta Rašeta.

A rendőrség elvégezte a helyszínelést, Rašeta elmondása szerint pedig a pónit egy golyóval, a szamarat pedig legalább két golyóval végezték ki.

A Mali Petrov Salaš egy olyan hely, ahol az apatini és környékbeli gyerekek ismerkedhetnek meg a háziállatokkal és életmódjukkal. A tanya arról ismert, hogy az állatokat nem ketrecben tartják, mint az állatkertekben. (RTV)

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A budapesti székhelyű Rákóczi Szövetség vajdasági partnerszervezetével, a Magyar Nemzeti Tanáccsal minden évben az első osztályba iratkozott tanulók részére 10.000 forint értékű iskolakezdési ösztöndíjat adományoz. A 2019–2020-as tanévtől kezdve már nemcsak a szórványban élő magyar elsősök részesülnek...
2019. NOVEMBER 20.
[ 22:06 ]
Egyre több illegális bevándorló van Szerbiában a magyar határ közelében, évek óta nem volt annyi migráns a határ mellett fekvő Magyarkanizsán, mint az utóbbi hetekben - közölték az illetékesek. Fejsztámer Róbert magyarkanizsai polgármester a szabadkai Pannon RTV-nek nyilatkzva elmondta, hogy válságstábot...
2019. NOVEMBER 20.
[ 10:08 ]
Pancsován az elmúlt két hónapban intenzíven dolgoznak a a város területén található kisebb illegális szemétlerakók problémájának megoldásán. A település több pontján már évek óta léteznek kisebb, illegális szemétlerakók. Annak ellenére, hogy ezekről a helyekről folyamatosan eltakarítják a szemetet, néhány nap...
2019. NOVEMBER 19.
[ 15:54 ]
Beolvasás folyamatban