Vajdaság
Gyilkosság a tanyán: Egy pónit és egy szamarat lőttek le Apatinban

Ismeretlen elkövető november 3-án, vasárnap az esti órákban a Mali Petrov Salašon Apatinban, a Junaković fürdő közelében, odament a kerítéshez, és lőfegyverrel lelőtt egy pónit és egy szamarat.

Petar Rašeta, a tanya tulajdonosa másnap szembesült a szörnyű látvánnyal. Zlatkót, a pónit és Juliját, a szamarat ismeretlen személy lelőtte, és hagyta elvérezni. A meggyilkolt állatok a saját területükön voltak a tanyán. Rašeta nem tudja megmagyarázni, ki és miért tehetett ilyen borzalmas dolgot.

„Egy olyan személy, aki ilyent képes tenni ártatlan állatokkal, az emberekre is veszélyt jelent. Az állatok egy beteg ember áldozatává váltak, akit meg kell találni és segíteni kell rajta, mert nyilvánvalóan nem képes megbirkózni a problémáival” – mondta Rašeta.

A rendőrség elvégezte a helyszínelést, Rašeta elmondása szerint pedig a pónit egy golyóval, a szamarat pedig legalább két golyóval végezték ki.

A Mali Petrov Salaš egy olyan hely, ahol az apatini és környékbeli gyerekek ismerkedhetnek meg a háziállatokkal és életmódjukkal. A tanya arról ismert, hogy az állatokat nem ketrecben tartják, mint az állatkertekben. (RTV)

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Három új szobrot kap Szabadka - illusztráció
2020. MÁJUS 28.
[ 15:57 ]
Az oktatás korszerűsítését és digitalizációját szolgáló interaktív táblák beszerzésére 70,4 millió dinárt különített el a tartományi kormány. Az Okostábla minden iskolába! akciónak az a célja, hogy minden vajdasági iskolának, kihelyezett tagozatnak és diákotthonnak legyen egy-egy, vetítővel ellátott táblája –...
2020. MÁJUS 28.
[ 13:25 ]
A városi közlekedési vállalat elárusító helyein mától, május 27-étől kezdik a kedvezményes éves bérletek kiadását az arra jogosultak számára. A bérlet ára változatlanul 1650 dinár, míg a kártya kidolgozása 375 dinárba kerül. Arról, hogy kik jogosultak a kedvezményes bérletre, ITT olvasható bővebb...
2020. MÁJUS 27.
[ 10:15 ]
Az online zárókonferenciát követő sajtótájékoztatóval ért véget Pacséron a Helyi ízek – helyi értékek elnevezésű Iterreg – IPA CBC projektum, melynek kedvezményezettjei a magyarországi, Bácsalmási Önkormányzati Közszolgáltatási Közhasznú Nonprofit Kft., és a szerbiai, helybeli Mezőgazdasági Termelők Egyesülete....
2020. MÁJUS 26.
[ 17:37 ]
Beolvasás folyamatban