Vajdaság
Külföldről is segíteni szeretnének a horgosi Szalma Márknak

Példás összefogás alakult ki a 17 éves horgosi Szalma Márk megsegítése érdekében. A leukémiás fiút Újvidéken gyógykezelik, s a család pénteken kért segítséget, mert a gyógyszerek megvásárlása, s az utazás költségei kimerítették a tartalékaikat.

Nagyon sokan próbálnak segíteni lehetőségeik szerint. Szerveztek már könyvárverést, jótékonysági diszkóestet. Külföldön élő vajdaságiak is jelentkeztek, hogy segíteni szeretnének. „Ma olvastam a cikküket Szalma Márk gyógykezelésével kapcsolatban, és szeretnék segíteni, de külföldön élek. Tudom milyen fontos most a támogatás, magam is hasonló cipőben jártam évekkel ezelőtt” – írta a Vajdaság Ma egyik olvasója, aki az iránt érdeklődött, hogy külföldről milyen számlaszámra tudna utalni.

A külföldről történő befizetés Márk édesanyja nevére nyitott devizaszámlára:

KLAUDIA SALMA

BANCA INTESA AD BEOGRAD

MILENTIJA POPOVICA 7B

11070 NOVI BEOGRAD

SERBIA

SWIFT: DBDBRSBG

IBAN: RS35160600000004172019

Aki Szerbiában él és itthonról akar segíteni, az továbbra is az édesapa folyószámla számára fizetheti be adományát. Szalma Norbert számlaszáma a Banca Intesanál: 160-1500800001729-92.

A szülők segítséget kértek abban is, hogy szállást találjanak Újvidéken, hogy mindketten fiúk mellett lehessenek, amíg Márk felépül. Hétfő folyamán ez a kérdés is megoldódott.

A család ezúton is köszöni mindenkinek a segítséget.

Németh Ernő
Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Németh Ernő
2020. FEBRUÁR 21. [ 18:35 ]

Kedves Edit, folyamatos a javulás, ami reményt keltő. Sok ember segített és segít. A teljes gyógyulás azonban még hosszú ideig eltart.


Babucs Edit
2020. FEBRUÁR 21. [ 11:35 ]

Tisztelt Németh Ernő! Érdeklődni szeretnénk, hogy van most Márk? Jobban érzi magát?


Szabadka város külön számlát nyitott, amelyre az önkéntes adományokat várják a koronavírus elleni harchoz. A rendkívüli helyzetek városi törzskara indítványára az illetékes pénzügyi igazgatóság megnyitotta a külön számlát, amelyre mind a magán-, mind a jogi személyek befizethetik adományaikat. Dinárszámla:...
2020. MÁRCIUS 30.
[ 16:34 ]
Módosítani fogják Kishegyes Község képviselő-testületének ügyrendi szabályzatát és ezzel lehetővé teszik az ülések elektronikus formában történő megtartását. Minden más intézményhez és szervhez hasonlóan a testületnek is igazodnia kell a jelenlegi helyzethez – tette közzé a közösségi oldalon Sárközi István, a...
2020. MÁRCIUS 30.
[ 13:50 ]
Elkezdték osztani a folyékony fertőtlenítőszert Magyarkanizsa község területén, mind a kilenc helyi közösségben a polgárok részére az önkormányzat rendkívüli helyzetekkel megbízott törzskarának szervezésében. Minden községbeli polgár igényt tarthat a nátium-hipoklorit oldatra, a mely fertőtlenítőszer vírusölő...
2020. MÁRCIUS 30.
[ 12:37 ]
Beolvasás folyamatban