Vajdaság
Barátnője gyilkolhatott meg egy szabadkai fiatalembert Londonban

A 33 éves szabadkai Igor M. csütörtökön délután London északi részén lezuhant egy épület hatodik emeletéről. A brit sajtó szerint nem baleset történt, gyilkosság vádjával letartóztatták a férfi 28 éves barátnőjét, írja a belgrádi Telegraf.

A Daily Mail tudósítása szerint a nőt látták, hogy néhány perccel a férfi lezuhanása után a test mellett zokogott. Később őt tartóztatták le gyanúsítottként.

A fiatalember édesanyja, aki Szabadkán él, azt mondta, hogy családi tragédiáról van szó, s nem akart az esetről beszélni a sajtónak.

- Nem tudok részleteket, azt sem tudom, hogy nekem kell-e elutaznom Londonba a holttestért vagy hazaszállítják, várom a konzulátus hívását. Talán, ha túl leszek mindenen, nyilatkozok, most nem vagyok abban az állapotban – mondta röviden a Novosti lapnak.

Igor négy éve menedzserként dolgozott egy londoni szállodában.

A helyi sajtó szerint nyolc-tíz rendőrautó vonult a helyszínre, és két-három mentőkocsi. A tragédiának szemtanúja volt néhány család, akik gyermekeiket vitték haza az iskolából.

A rendőrségi szóvivő szerint csütörtökön 15.20-kor érkezett a bejelentés, hogy egy személy lezuhant az emeletről. A 28 éves nőt, aki a helyszínen volt, gyanúsítottként vették őrizetbe. Egy londoni kórházban ellátták kisebb sérüléseit, majd egy észak londoni rendőrállomásra szállították, ahol jelenleg is fogva tartják. A nyomozás jelen pillanatában nem tudni, hogy pontosan mi történhetett.

N. E.
Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Példaértékű az összefogás az oromi és a csantavéri termelők között, ugyanis a két falut összekötő mintegy 7 kilométeres földes utat ma újraszántották a gazdák. Több mint 10 éve minden évben megteszik ezt azzal a céllal, hogy az egyébként forgalmas utat járhatóvá tegyék. A több mint 7 kilométeres földes útszakasz...
2020. ÁPRILIS 1.
[ 13:54 ]
Szabadka Város területén az elmúlt hét napban 20 személy szegte meg a kijárási tilalmat, a 65 évesnél idősebbek közül pedig 10-en mentek ki az utcára a tiltás ellenére. A házi karantén elhagyására ebben az időszakban nem volt példa. Az elmúlt két napban összesen 8 személyt büntettek meg 50 ezer dinárral, amiért 17...
2020. ÁPRILIS 1.
[ 12:52 ]
A rendkívüli helyzetek községi törzskarának kedd esti közleménye szerint a verbászi községben is van egy koronavírussal fertőzött beteg. A 41 éves férfi a helyi egészségházban jelentkezett, majd Újvidékre, a Vajdasági Klinikai Központba szállították. A közlemény szerint a páciens jó általános állapotban van. A...
2020. ÁPRILIS 1.
[ 9:32 ]
Beolvasás folyamatban