Vajdaság
Zenta: Módosították a község rendeleteit

A zentai medence augusztus 3-tól, hétfőtől folytathatja működését meghatározott biztonsági feltételekkel. A vendéglátóipari létesítmények asztalain kötelező a kézfertőtlenítők elhelyezése.

A rendkívüli helyzetekkel foglalkozó törzskar 2020. július 31-én módosította a korábban meghozott járványhelyzetre vonatkozó rendeleteit.

A vendéglátóipari létesítmények tulajdonosait kötelezik, hogy minden asztalon kézfertőtlenítőt helyezzenek el, és természetesen a korábbi biztonsági előírások is érvényben maradnak.

A fürdőzni vágyókat a régi nyitvatartási időben várják, 10 és 19 óra között.

A medence látogatói belépéskor kötelező a kéz-és lábfertőtlenítésen esnek át. A napozóágyak, törölközők egymás közötti távolsága minimum 1,5 méter, illetve négy négyzetméterenként egy személy tartózkodhat.

A fürdő egész területén egyszerre legfeljebb 400 fő tartózkodhat. A bejáratnál kötelező a testhőmérséklet mérése, a medencét és környezetét naponta kétszer fertőtlenítik.

A büfé és kávézó fertőtlenítése is folyamatos lesz, munkaidő alatt is.

Rúzsa Mária
Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Szabadka: Átadták az új szökőkutat - illusztráció
2020. AUGUSZTUS 11.
[ 16:02 ]
Edita Stokić, a Vajasági Klinikai Központ (KCV) igazgatója ma reggel kijelentette, hogy ebben az intézményben csökkenő tendenciát mutat az új koronavírus-fertőzöttek száma. Stokić az RTS-nek elmondta, hogy jelenleg a klinikai központban 216 pácienst kezelnek, akik közül 13-an vannak lélegeztetőgépen. A KCV-ben kezelt...
2020. AUGUSZTUS 11.
[ 11:49 ]
A nagybecskereki Sörnapok szervezőbizottsága mai ülésén döntött arról, hogy a hagyományos rendezvényt az aktuális járványhelyzet miatt elhalasztják. A nagyméretű manifesztáció mintegy fél millió látogatót vonzott az elmúlt évben is, így a szervezők nem vállalhatják a kockázatot, hiszen nincsenek meg a feltételek...
2020. AUGUSZTUS 10.
[ 17:56 ]
Szabadkán a járvány kezdete óta a mai napig 360 szabadkai lakhellyel rendelkező személyt regisztráltak koronavírus fertőzéssel, derül ki a Szabadkai Közegészségügyi Intézet által a Városi Válságkezelő Törzskarhoz eljuttatott jelentésből. Ugyanebben az időszakban 15 olyan haláleset történt, amely kapcsolatba hozható...
2020. AUGUSZTUS 10.
[ 17:47 ]
Beolvasás folyamatban