Vajdaság
Húsz család maradt otthon nélkül a reggeli bácsi tűz után

Kora reggel kiégett egy lakóépület Bács Ekonomija 1 részében. Szinte a teljes épület a tűz martalékává vált, mintegy húsz család maradt fedél nélkül.

A tűz okait egyelőre nem sikerült megállapítani, de szerencsére nem követelt emberéletet a tragédia, mindenkit időben sikerült kimenekíteni, írja a NS uživo.

A fedél nélkül maradt polgárokat ideiglenesen a helyi sportcsarnokban szállásolták el, közölték a bácsi községi elnök kabinetjében.

Elsőként a bácsi tűzoltók érkeztek a helyszínre, majd gyorsan az újvidéki tűzoltók is csatlakoztak az oltáshoz.

A bácsi lakosok arra kérik az egyéneket és a vállalatokat, hogy, amennyiben módjukban áll, segítsenek az otthon nélkül maradt polgároknak. (Telegraf.rs)

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
olvasó
2020. OKTÓBER 23. [ 11:49 ]

A mellékelt fénykép alapján az az érzésem, hogy a lakóépület igencsak elhanyagolt állapotban lehetett a tüzet megelőzően is.


A koronavírus-járvány elleni védekezés érdekében Magyarkanizsán is rendkívüli helyzetet hirdettek, lévén, hogy a Nagykikindai Közegészségügyi Intézet utolsó jelentése alapján a községben jelenleg 78 aktív fertőzött van, és a fertőzöttek száma növekvő tendenciát mutat. „A rendkívüli helyzet a kedvezőtlen...
2020. NOVEMBER 28.
[ 7:22 ]
Csütörtökön késő este, valamivel 22 óra után kiraboltak egy töltőállomást Pancsován. A 013info nem hivatalos értesülései szerint a fegyveres támadó berontott az épületbe, megfenyegette az ott dolgozót, majd a kasszában található pénz egy részével eltűnt a sötétben. A rablás során senki nem sérült meg. A...
2020. NOVEMBER 27.
[ 16:19 ]
Online tartotta meg ülését a kishegyesi községi képviselő-testület. Döntöttek a költségvetés újraelosztásáról is. A büdzsé tervezett kerete most 1,04 milliárd dinárt tesz ki, ami 21 milliós bővülést jelent. Az ülést követően Sárközi István, a községi képviselő-testület elnöke elmondta, hogy a...
2020. NOVEMBER 27.
[ 15:56 ]
Beolvasás folyamatban