Vajdaság
Migránstámadás Szabadkán: Ki akarták tépni a kezéből a táskáját

Három fiatal férfi szerda reggel Szabadkán megtámadott egy helybeli fiatalembert, s el akarták venni tőle a táskáját. Dario Vidaković, a megtámadott személy a Suboticke.rs portálnak elmondta, hogy migránsok voltak az elkövetők.

Az eset a Zentai úton történt az édességgyár és a központi autóbusz-állomás közötti szakaszon, szerda reggel, fél 6 után. A fiatalember szavai szerint minden nagyon gyorsan történt, de fizikai bántalmazásra nem került sor. Amikor észrevette, hogy a táskáját akarják megszerezni, azonnal menekülni kezdett. Nem mert velük szembeszállni, attól tartott, hogy esetleg kés lehet náluk, félt, nehogy megkéseljék. Azt mondja, az esetet nem jelentette a rendőrségen, mivel a sötétben nem látta tisztán az elkövetők arcát, nem tudta volna őket azonosítani.

A Zentai úton napközben is és az esti órákban is folyamatosan lehet migránsokat látni, akik leginkább 2-3 fős csoportokban közlekednek.

A hétvégén egyébként a szabadkai rendőrség a vasútállomás előtti parkból összegyűjtötte az ott csoportosuló menekülteket. Az igazoltatás során kiderült, hogy mindannyian rendelkeznek a szabadkai befogadó állomás igazolásával, így visszaszállították őket a szabadkai szálláshelyükre, írja a Suboticke.rs portál.

N. E.
Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
István István
2021. JANUÁR 20. [ 10:22 ]

Laslo! Ez világos és bátor beszéd volt. Egyetértek Önnel.


Lazio
2021. JANUÁR 20. [ 9:36 ]

Félreértés ne essék, nem a migránsokat védem, de ha a sértett nem látta tisztán az elkövetőket, akkor miből gondolja, hogy migránsok voltak ?


LASLO KUNJI
2021. JANUÁR 19. [ 18:20 ]

Kitesèkelni egytülen egyig õket Sve deportovat odaklesudosli nikad nece biti reda dogod krv neceteci a ondace biti kasno !


Egy ember életét vesztette abban a súlyos közúti balesetben, amely szerdán este, 19 óra 30 perckor történt Topolya Zentagunaras felőli bejáratánál. Egy zentagunarasi szerelőműhelyből F. I. topolyai lakos, az EPS dolgozója a kombiját vezette hazafelé, amikor egy kapcsolható eszközzel közlekedő traktornak ütközött. A...
2021. FEBRUÁR 25.
[ 7:17 ]
Gyűjtést szervez a Nemzetközi Soroptimist Club azzal a céllal, hogy nehéz körülmények között élő lányokon, nőkön, édesanyákon segítsen. Elsőként egy tiszaszentmiklósi nagycsaládot szeretnének felkarolni, amely családfő nélkül maradt. Szarvák Krisztina egyedül neveli hét gyermekét, miután férje rövid, súlyos...
2021. FEBRUÁR 24.
[ 22:23 ]
A Palicsi és Ludasi tavak környezetének rendezésével Szabadka város turisztikai értékének a további erősítése a cél. A Palicsi tó köré ugyanakkor kérékpáros és gyalogos utak is épülnek, ezzel is segítve az aktív pihenést és a természetjárást, de a biodiverzítás megóvására és fenntartására is odafigyelnek,...
2021. FEBRUÁR 24.
[ 17:49 ]
Beolvasás folyamatban