Vajdaság
Verbászon 123 egészségügyi dolgozó kapott plakettet vagy köszönőlevelet

Verbászon 123 egészségügyi dolgozó kapott ma elismerést. Predrag Rojević polgármester a vörös zónában foglalkoztatottaknak, a Verbászi Közkórház, a Veljko Vlahović Egészségház és a Gerontológiai Központ dolgozóinak adott át köszönőlevelet vagy emlékplakettet munkájuk elismeréseként. A díjakat április 7-e, az egészség világnapja alkalmából adták át a Drago Jovović Sportközpontban.

Ma nem azért vagyunk itt, hogy ünnepeljünk. Még sok csata áll előttünk, amíg teljesen nem győzzük le a koronavírust. Azért vagyunk itt, hogy tisztelettel és elismeréssel adózzunk orvosaink és egészségügyi személyzetünk bátorsága és elhivatottsága iránt a halálos vírus elleni küzdelemben - mondta Rojević.

A polgármester Verbász polgárai nevében köszönetet mondott Aleksandar Vučić elnöknek és a szerb kormánynak, amiért az emberiség számára nehéz időszakokban elegendő számú oltást tudtak biztosítani Szerbia polgárainak. Felszólította a polgárokat, hogy minél nagyobb számban jelentkezzenek oltásra. Az oltás az egyetlen módja a járvány legyőzésének - mondta Rojević.

Rámutatott arra is, hogy a helyi önkormányzat maximális erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy emelje az egészségügyi ellátás színvonalát és jobb munkakörülményeket biztosítson az orvosok számára. Idén a szerb kormánnyal együttműködve több mint 100,7 millió dinárt fektetünk be a közkórház átalakításába. Természetesen ez még nem minden. És itt nem állunk meg. Folytatjuk az egészségügyi rendszer korszerűsítését Verbászon és a község falvaiban is – jelentette ki Rojević.

A verbászi egészségház oltópontjain is megkezdték ma azok oltását is, akik nem regisztráltak előzőleg az eUprava portálon.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Magyarkanizsa: Sk8 & slam 4 the grund! - illusztráció
2021. ÁPRILIS 20.
[ 16:53 ]
Topolyán növekszik a beoltottak és csökken a fertőzöttek száma. A két dolog összefüggésbe hozható egymással, május elseje utánra a kétszer beoltottak száma meg fogja haladni a hatezret. A topolyai község területén is csökkenő tendenciát mutat az új beazonosított koronavírus fertőzöttek száma. Dr. Illés Csilla, a...
2021. ÁPRILIS 20.
[ 8:53 ]
Nagybecskereken a Miletić utcában levő Idea bevásárlóközpont parkolójában, egy autóban egy férfi holttestére bukkantak. A rendőrség még nem adott ki hivatalos közleményt az esettel kapcsolatban. Nem hivatalos értesülések szerint a helyszíneléskor kizárták a gyilkosság lehetőségét, minden jel szerint a férfi...
2021. ÁPRILIS 19.
[ 23:28 ]
Az első negyedévben 104 baleset történt a Szabadkai Rendőrigazgatóság hatáskörébe tartozó utakon. Három ember vesztette életét, 24 pedig súlyosan megsérült. A legtöbb baleset januárban történt, amikor összesen 39 karambolt jegyeztek. Februárban volt a legtöbb, két halálos áldozat, márciusban pedig a legtöbb...
2021. ÁPRILIS 19.
[ 19:21 ]
Beolvasás folyamatban