Vajdaság
Nagybecskerek: Holnap ismét előzetes bejelentkezés nélkül is felvehető az oltás

Nagybecskereken a lakosság immunizálása holnap, május 10-én is két helyszínen zajlik. Azokat a polgárokat is fogadják, akik előzőleg nem jelentkeztek be a vakcinára.

A város központjában, a régi poliklinikán 14 és 20 óra között végzik az oltást. Kétfajta vakcinát kínálnak fel az érdeklődőknek, ezen a helyszínen a Sinopharm- és a Pfizer/BioNTech-védőoltás kapható.

A Medison Sportcsarnokban is folytatódik a lakosság immunizálása, 9 és 19 óra között, előzetes bejelentkezés nélkül is felvehető a Sinopharm-, a Pfizer/BioNTech- vagy a Szputnyik V-vakcina.

A napokban nagy érdeklődést mutattak a kisebb településeken zajlott immunizáció során is a polgárok. Rezsőházán (Knićanin), Farkasdon (Farkaždin) és Csentán vehették fel az egészségházban az oltást.

A Dr. Boško Vrebalov egészségház adatai szerint Nagybecskereken eddig 56 613 védőoltást vettek fel a polgárok, legtöbben, 35 164-en a Sinopharm-vakcinát választották, a Pfizer/BioNTech-védőoltást 11 849 polgár igényelte, a Szputnyik V-oltást 7180-an vették fel, míg az AstraZeneca védőoltását 2420 polgár kérte.

k-ko
Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A bácskossuthfalvi helyi közösségi választáson a 18 képviselői hely egyikére 35 személy pályázott. A faluban voltak olyan jelöltek, akik hangos kampányt folytattak, ami helyi közösségi választások esetében nem szokványos. Az első, egyelőre nem hivatalos eredmények szerint a tanács tagjai kivétel nélkül a VMSZ által is...
2021. JÚNIUS 14.
[ 8:41 ]
Vasárnap nagyon sokan keresték fel a szombati tragédia helyszínét, a Kishegyes–Kúla-csatorna azon partszakaszát, ahol két tizenéves lelte halálát szombat délután. Tavaly fiatalok egy csoportja a csatorna egy távolabbi részén gépkocsival landolt a csatornában. Akkor ott hárman vesztették életüket. Egy 16 és egy 14 éves...
2021. JÚNIUS 13.
[ 19:29 ]
Tomislav Momirović építésügyi miniszter, Nebojša Šurlan, a Szerbiai Vasutak infrastruktúráért felelős vezérigazgatója, illetve Krsto Dubroja, a beruházás kivitelezéséért felelős Karin Komerc MD és az RZD International konzorciumának képviselője aláírták a Szabadka - Horgos vasút felújításáról szóló szerződést,...
2021. JÚNIUS 13.
[ 15:41 ]
Beolvasás folyamatban