Vajdaság
Horrorbaleset Péterváradon: Amputálni kellett egy férfi és egy nő lábát is motorbalesetüket követően

Borzalmas látvány fogadta a mentősöket, akik tegnap este 10 óra körül érkeztek ki Péterváradra, ahol a Karlóca felé vezető úton történt közúti baleset.

A mentőket 21 óra 29 perckor riasztották, erősítette meg a Blicnek Dr. Zoran Krulj, a mentőszolgálat szóvivője.

Az ötvennyolc éves D. Š. és az ötvenhét éves I. Š. súlyosan megsérült, miután leestek a motorkerékpárjukról.

„Az orvosok a helyszínen rendkívül súlyos, életveszélyes sérülésekkel küzdő férfit és nőt találtak, akiket sürgősen átszállítottak a Vajdasági Klinikai Központ (KCV) intenzív osztályára, ahol jelenleg is vannak”, nyilatkozta Krulj.

Meg nem erősített információk szerint a férfi és a nő motoron ültek és az esés erejétől mindkettejük alsó végtagja megsérült. Mint azt a Blic nem hivatalosan megtudta, a férfi és a nő is elveszítette egyik lábát a balesetben.

„A kezdeti újraélesztés, a diagnosztika és a műtéti eljárás után a betegek súlyos állapotban vannak, a hemodinamikájuk is instabil, és intenzív konzervatív kezelésen vannak”, közölték a KCV-ben.

Egyébként Krulj hozzátette: a nap folyamán még két baleset történt Újvidéken és környékén, amelyben ketten megsérültek. Három autó ütközésekor sérült meg egy 27 éves férfi a Futaki úton. Egy motoros pedig akkor sérült meg, amikor egy személygépkocsival ütközött össze. (Blic, 021.rs)

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Megnövelik az Exit fesztivál miatt az Újvidék és Belgrád között közlekedő vonatjáratok számátok július 7-től 11-ig. Mint Tomislav Momirović közlekedési miniszter elmondta, az Újvidék és Belgrád között napi több mint 60 rendszeres járat mellett, amelyek 5.30-tól 22.30-ig állnak az utasok rendelkezésére, Belgrád...
2022. JÚNIUS 30.
[ 9:22 ]
Tegnap leplezték le Nagy Péter cár emlékszobrát a Branković pátriárka téren, a karlócai papnevelde épülete előtt. A mellszobrot az orosz állam- és kultúraalapító születésének 350. évfordulója alkalmából állították fel. Közvetlenül a mellszobor leleplezése után a jelenlévők megtekintették a Karlócai Gimnázium...
2022. JÚNIUS 30.
[ 9:19 ]
Pétep-Pál-napi templombúcsút tartottak ma délután Kispiacon. Ez alkalomból felszentelték a nemrégiben elkészült harangot a temetőben, valamint sor került a III. Gyermek néptánc és népzene találkozóra is. A templombúcsú részeként átadták rendeltetésének a temetői lélekharangot, amelyet ezentúl a kispiaci hívőket...
2022. JÚNIUS 29.
[ 17:09 ]
Beolvasás folyamatban