Vajdaság
Hosszú a várakozás a horgos-röszkei autópálya-határátkelőhelyen
Betűméret:             

A Nyugat-Európában dolgozó vendégmunkások és a nyaralók miatt hosszú a várakozás a röszkei autópálya-határátkelőhely Magyarországra belépő oldalán csütörtökön - közölte a rendőrség a honlapján.

A Szerbiából személygépkocsival érkezőknek 4 órát, az autóbusszal utazóknak 2 órát kell várniuk a határátlépésre. A belépőoldalon a személyautóknak és az autóbuszoknak is kétórás a sor.

Az augusztus végéig pénteken, szombaton és vasárnap 7 és 22 óra között működő ásotthalmi közúti határátkelőhely belépőoldalán kétórás, a röszkei közúti határátkelőhelyen mindkét irányban egyórás a várakozás.

Az utazók a gyorsabb határátlépés érdekében választhatják a kübekházi vagy a tiszaszigeti közúti határátkelőhelyet, ezek 7 és 19 óra között tartanak nyitva.

Intenzív a forgalom a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen is, ahol a személygépkocsival Romániába tartóknak és az onnan érkezőknek egyaránt 2 órát kell várakozniuk. A gyorsabb határátlépés érdekében az autósok választhatják a nagylaki közúti határátkelőhelyet, ahol a belépőoldalon egyórás a várakozás, vagy a kiszombori átkelőt, ahol nincs nagyobb sor.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség Határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), vagy a rendőrségi útinformációs rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak. (MTI)

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Magyarittabén ma zárul a háromnapos, falunapi rendezvénysorozat, amelyet immár 16. alkalommal szerveztek meg. Kerekes József, a helyi tanács elnöke elmondta, hogy 16 évvel ezelőtt úgy döntöttek, mivel református közösség a magyarittabéi és nincs templombúcsújuk, mégis kiválasztanak egy hétvégét, amit a saját...
2022. AUGUSZTUS 7.
[ 18:42 ]
A nagybecskereki székhelyű kínai érdekeltségű Linglong visszautasította a Polgári Fordulat (Građanski preokret) civil szervezet állításait, miszerint az épülő gumiabroncsgyárból a Bega folyóba juttatják el a szennyvizet. A Linglong szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében azt írja, a “vállalat kétséget...
2022. AUGUSZTUS 6.
[ 15:05 ]
Az újvidéki Mišeluk várorészben lévő covid kórházban jelenleg 190 beteget kezelnek, ami azt jelenti, nagyjából stagnál a betegek száma, ellenben egyre több a súlyos eset, pillanatnyilag 12 páciens állapota olyan súlyos, hogy gépi lélegeztetést igényelnek. Az ott dolgozó orvosok és a személyzet csak néhány hónapra...
2022. AUGUSZTUS 6.
[ 11:41 ]
Beolvasás folyamatban