Vajdaság
Több tűzeset volt Topolya környékén
Betűméret:             

Volt dolguk a napokban a topolyai tűzoltóknak. Több tűzeset is volt Topolyán és környékén péntek óta, de minden esetben sikerült gyorsan lokalizálni, majd eloltani a tüzet.

Több esetben riasztották a topolyai tűzoltókat. Holló Dániel, a Dr. Hadzsy János Önkéntes Tűzoltó Testület elnöke elmondta, hogy pénteken a Becsei úton, az autópálya mellett a topolyai oldalon kigyulladt az út menti száraz növényzet. Egy lakatlan tanya udvarára is átterjedtek a lángok, a topolyai tűzoltók azonban gyorsan megfékezték a lángok további terjedését, az épületben nem esett kár.

Szintén pénteken kigyulladt egy silókombájn Tomislavci település határában. Ebben az esetben is a topolyai tűzoltók oltották el gyorsan a tüzet, melynek oka a feltételezések szerint egy gépalkatrész túlmelegedése volt. Sajnos a mezőgép szinte teljesen kiégett, az anyagi kár jelentős. Ugyancsak pénteken, Pannónia településen, a szeméttelepen csaptak fel a lángok, amit szintén gyorsan sikerült eloltani.

Bajsán is interveniálni kellett, amikor egy pótkocsin kigyulladt a szalma, majd egy baleset is volt a központban, egy teherszállító kamion és egy személygépjármű ütközött a Rigó kávézónál lévő kereszteződésben. Mindemellett újra kigyulladt a Csík-ér partján található nádas Pobeda település közelében, azt is oltani kellett.

Holló Dániel elmondta, hogy az ilyen száraz és igen meleg időszakban elég egy kis figyelmetlenség, ezért fokozott óvatosságra intett mindenkit.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Elhunyt a Temerin kézilabdázója - illusztráció
2022. SZEPTEMBER 25.
[ 10:40 ]
Mozdonyfüttyös szüreti napok Horgoson  - illusztráció
2022. SZEPTEMBER 23.
[ 19:58 ]
Adorján 1998 óta ünnepel falunapot, akkor volt ugyanis a település 800 éves. Már akkor úgy találták ki a rendezvényt, hogy minden ünnepségen csak helybeleik szerepelnek, arról adnak számot, hogy milyen tehetséges gyermekeik vannak, illetve a művelődési egyesület csoportjai lépnek fel még rajtuk kívül, mondja Bicskei Ibolya,...
2022. SZEPTEMBER 23.
[ 14:25 ]
Vita nélkül fogadta el a napirendi pontok javaslatait mai ülésén a Magyar Nemzeti Tanács. Igaz, a 97 pont nagy részét blokkosították a hasonló témakörök miatt. Szavaztak a Vackor óvoda folyamatban lévő tanévre vonatkozó munkatervéről. Elhangzott, hogy minden óvodai és bölcsődei csoportszoba a gyermekek korának...
2022. SZEPTEMBER 23.
[ 14:21 ]
A szecesszió és a kortárs művészet keveredik Szabadka legújabb szállodájában, az Artist Hotelben, amit ma adtak át Szabadkán a Prosperitati Alapítvány gazdaságfejlesztési programjának köszönhetően. A négycsillagos Artist Hotel elkészülését a magyar kormány 880 ezer euróval támogatta. A szálloda különlegessége, hogy a...
2022. SZEPTEMBER 22.
[ 17:04 ]
Beolvasás folyamatban