Vajdaság
Vicsek Annamária EP-képviselő lett
Betűméret:             

Az európai parlamenti választások után a Fidesz-KDNP-nek 11 képviselője lesz az EP-ben. Ezzel az eredménnyel a listán nyolcadik helyen álló Vicsek Annamária, a Vajdasági Magyar Szövetség politikusa, a párt alelnöke is bejut az Európai Parlamentbe.

A szakpolitikus közösségi oldalán fejezte ki köszönetét dr. Pásztor Bálintnak, a VMSZ elnökének, a párt minden tagjának, szimpatizánsának, aktivistájának a támogatást, a segítséget.

“Leírhatatlan érzés ezzel a győztes csapattal fenn állni a színpadon... Köszönöm a harcostársak és barátok támogatását, biztatását, szavazatát! Köszönöm Dr. Pásztor Bálint a megtisztelő lehetőséget, a Vajdasági Magyar Szövetség - VMSZ minden tagjának, szimpatizánsának, aktivistájának a támogatást, a segítséget, hogy jól teljesítsünk!”, írta bejegyzésében Vicsek, aki szerint ez a közösség sikere, megköszönve, hogy az elkövetkező időszakban ő lehet az, aki a vajdasági magyar közösség hangját elviheti Európába.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Realista
2024. JÚNIUS 11. [ 12:47 ]

"Legyen higgadt, visszafogott, soha ne személyeskedjen!" Itt a kommentszekcióban már vannak a moderálási elvek ellen menő hozzászólások. Nem kap elég rubelt a vajma, hogy kitöröljék ezeket? Vagy valaki egyenlőbb, mint más? Nahát, nahát.


Béla67
2024. JÚNIUS 11. [ 10:29 ]

Karcsi, Karcsi, Karcsi, egy országnak, amely önmagával határos, biztos, hogy így kellene gondolkodnia? Ön vagy nagyon fiatal, vagy nagyon baloldali (csak a pénz oldaláról közelítenek meg mindent), vagy a Birst tolta túl.


Kalman
2024. JÚNIUS 11. [ 7:31 ]

Két Karcsi: nézzen szét a TISZA háza táján, hány "magyarországi" jelölt jutott be.


Karcsi Karcsi
2024. JÚNIUS 10. [ 16:06 ]

Ezeknek Mo.-i jelöltjük sincs elegendő...


Pici Mici
2024. JÚNIUS 10. [ 12:47 ]

No, azért anyaországi szavazók is kellettek hozzá...


Vicsek Annamária, a Fidesz új európai parlamenti képviselője, a Vajdasági Magyar Szövetség politikusa ma azt nyilatkozta, az új posztján az lesz a legfontosabb feladata, hogy kihasználjon minden tárgyalási lehetőséget annak érdekében, hogy támogassák Szerbiát abban, hogy mielőbb az EU teljes jogú tagjává váljon. Vicsek...
2024. JÚNIUS 13.
[ 15:25 ]
A zentai polgárok a holnapi naptól jelentkezhetnek a gázkazánok beszerzését támogató pályázatra. Lőrinc Király Lívia környezetvédelmi szakmunkatárs hírportálunknak elmondta, hogy az 1 millió 680 ezer dinár összértékű pályázatot az egyéni forrásokból származó levegőszennyezés csökkentése érdekében írták...
2024. JÚNIUS 12.
[ 21:22 ]
Meghalt egy középkorú motoros ma kora délután – akinek személyazonossága még nem ismert –, amikor a Szabadság hídon hátulról belerohant egy autóba. Dr. Zoran Krulj, a mentőszolgálat szóvivője a 021.rs-nek elmondta, hogy az orvoscsoport a helyszínen már csak a motoros halálát tudta megerősíteni. A balesetben a 21...
2024. JÚNIUS 12.
[ 16:27 ]
Beolvasás folyamatban