Magazin
Egy motoros 135 kilométerrel lépte túl a megengedett sebességet
Betűméret:             

A belügyminisztérium közlekedésrendészeti igazgatóságának munkatársai ma 11 óra 30 perc körül leállították és kizárták a forgalomból a szávaszentdemeteri (Sremska Mitrovica) R. M.-et (23). A fiatal férfi 195 kilométeres óránkénti sebességgel haladt Suzuki típusú motorkerékpárjával Laćarak település azon szakaszán, ahol 60 kilométeres sebességkorlátozás van érvényben, ez pedig erőszakos vezetésnek minősül.

R. M.-nek nem volt megfelelő vezetői engedélye, a drogteszt pedig megállapította, hogy kokain hatása alatt állt, közölte a MUP.

Az ellenőrzés során kiderült az is, hogy a motorkerékpár rendszámtábláját meggörbítették, hogy az ne legyen látható, írja a Tanjug.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Július 11-én és 12-én reggel nyolc és délután négy óra között aszfaltozási munkálatok miatt teljes mértékben lezárják a forgalmat az adai Tisza hídtól Padé bejáratáig vezető útszakaszon, így az adott időszakban az Arankán átvezető hídon sem lehet majd közlekedni – tette közzé a csókai Max Rádió.
2024. JÚLIUS 10.
[ 17:44 ]
Joe Biden amerikai elnök feje fölött gyülekeznek a sötét fellegek, ugyanis már nem csak a republikánusok és néhány demokrata tisztviselő, hanem hírességek is ajánlják, rosszabb esetben követelik, hogy lépjen vissza az újrázástól. Legutóbb még a jelenkor egyik legolvasottabb szerzője, a híresen Trump-ellenes Stephen King...
2024. JÚLIUS 8.
[ 20:23 ]
Napóleon pisztolyai 1,69 millió euróért keltek el vasárnap a Párizs közelében lévő fontainebleau-i kastély mellett megrendezett árverésen - számolt e róla a BBC News. A fadobozban elhelyezett két, arannyal és ezüsttel berakott, valamint Napóleon portréjával díszített pisztoly a párizsi fegyvergyártó, Louis-Marin Gosset...
2024. JÚLIUS 8.
[ 10:35 ]
Beolvasás folyamatban