Marketing

Hirdetési tájékoztató

Ügyfeleink számára lehetővé tesszük, hogy hirdetésük havonta 156 ezer látogató számára elérhető legyen, a látogatók eközben több félmillió oldalt hívnak le. Azon vagyunk, hogy semmiképpen sem kerülje el olvasóink figyelmét. Becslés szerint a vajdasági internetezőknek több mint fele megfordul a Vajdaság Ma oldalain - rendszeresen vagy ritkábban -, s mindenképpen találkozik az Ön hirdetésével. Internetes újságunkban megjelenő reklámnak tehát jelentős a hatásfoka Vajdaságban.

Az alábbiakban ismertetjük a PR-cikkekkel, az Álláshirdetésekkel és a reklámbannerekkel kapcsolatos tudnivalókat, továbbá a reklámbannerjeink méreteit és az időtartam alapú árakat.

PR cikkek közlése

A Vajdaság Ma a releváns tájékoztató tartalmak mellett PR-anyagoknak, promóciós cikkeknek is helyet ad ügyfelei igényeinek megfelelően.

Ezek a cikkek a hírrovatok vagy más rovatok folyamatosan frissülő anyagaival együtt jelennek meg.

A cégeket, termékeket vagy szolgáltatásokat bemutató, népszerűsítő sajtószövegek illusztrációt (fotót, logót stb.), telefonszámot, e-mail-címet (egyéb elérhetőséget) vagy akármi más promóciós adatot is tartalmazhatnak. A szövegben hivatkozás is elhelyezhető az ügyfeleink által megadott honlapra. A hivatkozás nemcsak a szövegben szerepelhetnek, hanem alatta is, forrásmegjelölésként is.

A PR cikk terjedelem nem haladhatja meg a 5000 karaktert (mintegy 2,5 oldal), és illusztráció közölhető vele.

Egy egyszerű PR-cikk ára 60-100 euró, illetve annak megfelelő dinárösszeg. Több PR-cikk előre fizetése esetén kedvezményt biztosítunk.

Külön igény, vagy a megszokottól eltérő témájú, vagy politikai PR-cikkek esetében a fentiektől eltérőek az áraink, s megbeszélés tárgyát képezik.

A Vajdaság Ma szavatolja, hogy a PR-cikkek legalább egy évig lehívhatóak adatbázisunkból.

A banki utalás költségei a hirdetés megrendelőjét terhelik.

Álláshirdetések

Az Álláshirdetések rovatunk a Vajdaság Ma főoldalán jelenik meg, tehát látogatóinknak nem kerülheti el figyelmét. A közzétett hirdetés maximum egy hónapig marad az oldalon, a megrendelő kérésére korábban is levesszük.

Az álláshirdetés ára 1800 karakterig 40 euró, ennél nagyobb terjedelem esetén 50 euró. A banki utalás költségei a megrendelőt terhelik. A szöveghez mellékelhető egy illusztráció (fotó, logó, rajz) is, a szövegben természetesen link is elhelyezhető a megrendelő kívánsága szerint.

A banki utalás költségei a hirdetés megrendelőjét terhelik.

A bannerek havi tarifája

Áraink mérséklésével és olcsóbb hirdetési felületek kialakításával Ügyfeleinket arra ösztönözzük, hogy legalább egy hónapos időtartamú hirdetést vásároljanak. Rövidebb időre nem is kínáljuk hirdetési felületeinket.

Az árakat euróban fejeztük ki, külföldről és Magyarországról euróban, Szerbiában dinárban fizetendő az aktuális árfolyam szerint.

A banki utalás költségei a hirdetés megrendelőjét terhelik.

Külön kívánságra más hirdetési igényeknek is igyekszünk eleget tenni.

Kapcsolat:
hirdet@vajdasagma.info
+381 64 144 68 90

A politikai hirdetések más elszámolás alá esnek. Esetükben felárat számolunk.