Sport
Vučić meglátogatta a szerb válogatottat a németországi út előtt
Betűméret:             

Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnök ma meglátogatta a repülőn a szerb labdarúgó-válogatottat, mielőtt a csapat Németországba indult volna, és sok sikert kívánt Dragan Stojković edzőnek, valamint a játékosoknak a közelgő Európa-bajnokságon.

„Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnök a repülőn meglátogatta országunk válogatottját, mielőtt Németországba indult volna, és sok szerencsét és sikert kívánt nekik a közelgő Európa-bajnokságon”, közölte az X közösségi oldalon a Szerbiai Labdarúgó Szövetség.

Vučić elnök a buducnostsrbijeav nevű Instagram profilon szerencsés utat kívánt a válogatottnak, és azt mondta: „Küzdjetek és győzzétek le mindet!”.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A TSC Akadémián fogadták Világos Adrianát, aki országos csúccsal, 64 méter 42 centiméterrel ezüstérmet szerzett a római atlétikai Európa-bajnokságon, és egyben az olimpiai normát is megdobta. Világos Adrianát, valamint édesanyját és egyben edzőjét, Világos Györgyit a klub, valamint a topolyai és a kishegyesi...
2024. JÚNIUS 14.
[ 13:40 ]
A pénteken rajtoló Európa-bajnokságon újításra készül az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA), a játékvezetők a torna alatt a közönségnek is megindokolják majd azokat az ítéleteket, amelyeket a videóbíró (VAR) segítségével hoztak meg. Az újítást Roberto Rosetti, az UEFA játékvezetői részlegének vezetője...
2024. JÚNIUS 14.
[ 6:09 ]
Betlehem Dávid aranyérmet nyert csütörtökön a nyílt vízi úszók 5 kilométeres versenyében a belgrádi Európa-bajnokságon. A versenyen óriásit hajrázó sportoló pályafutása eddigi legnagyobb sikerét érte el. Az eredményhirdetés és az aranyérem átvétele után a fiatal úszó lehunyt szemekkel énekelte a Himnuszt.
2024. JÚNIUS 13.
[ 15:21 ]
Beolvasás folyamatban