Vajdaság
Topolya: Civil szervezeteket, kultúrközpontokat, sportegyesületeket támogat az önkormányzat
Betűméret:             

Topolya község megjelentette idei évi pályázatait. A község honlapján elérhetőek a részletek, valamint a szükséges dokumentumok is letölthetőek.

A héten jelentek meg a kultúregyesületeknek, a civil szervezeteknek és sportkluboknak szóló önkormányzati pályázatok Topolyán. A község területén működő kultúrközpontokat, művelődési egyesületeket idén is támogatja az önkormányzat. A pályázat keretösszege nem változott a tavalyihoz képest, összesen 6 millió dinárt tesz ki. A szükséges dokumentációt 2023. február 1-jéig lehet átadni.

Ebben az évben is támogatásban részesülhetnek a község területén tevékenykedő polgári egyesületek, civil szervezetek, valamint a mezőgazdasági termelőknek adminisztrációs-technikai szolgáltatást nyújtó szervezetek. A civil szervezeteknek a keretösszeg 22,45 millió dinár, a mezőgazdasági termelőknek adminisztrációs-technikai szolgáltatást nyújtó szervezeteknek 8,2 millió dinár. A dokumentációt 2023. január 31-ig lehet átadni.

Idén, tehát 2023-ban is támogatja az önkormányzat a sportszervezeteket is. A működésre és rendezvényekre előirányzott támogatás teljes keretösszeg 35 millió dinár. A dokumentációt 2023. január 31-ig lehet átadni.

Mindhárom pályázat esetében a pályázati kiírást, szabályzatot és a szükséges űrlapokat Topolya község honlapján, ITT lehet megtalálni.

A pályázati dokumentációt Topolya község közigazgatásának iktatójában lehet átadni, vagy postázni lehet a 24300 Topolya, Tito marsall utca 30. címre.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Ma, március 28-án megkezdődött a tavaszi szünidő a vajdasági iskolák diákjai számára. A szünidő április 3-án, szerdán ér véget. A többi, szerbiai tanuló április 29-től, hétfőtől május 6-ig lesz tavaszi vakáción, és május 7-én térnek vissza az iskolapadokba. Ez egyben az utolsó szünidő is az idei tanév...
2024. MÁRCIUS 28.
[ 11:42 ]
A topolyai Žibelben megkezdődött a másodlagos szennyvíztisztító próbaüzeme. Újabb lépésként tekinthetünk erre, ami a környezetszennyezés megszűnte irányában lett meglépve. Az Európai Unió, Valamint Svájc és Svédország kormánya támogatásának köszönhetően, a szerbiai környezetvédelmi minisztériummal...
2024. MÁRCIUS 28.
[ 11:41 ]
Egy férfi és egy nő holttestére bukkantak ma reggel egy sztapári házban, nem messze Zombortól. Az N1 nem hivatalos információi szerint ma reggel 6 óra körül egy nő (39) és egy férfi (46) holttestét találták meg. A nyomozás még folyamatban van. A sajtójelentések szerint gyilkosságról és öngyilkosságról van szó,...
2024. MÁRCIUS 27.
[ 16:38 ]
Beolvasás folyamatban