Vajdaság
Topolya: Civil szervezeteket, kultúrközpontokat, sportegyesületeket támogat az önkormányzat
Betűméret:             

Topolya község megjelentette idei évi pályázatait. A község honlapján elérhetőek a részletek, valamint a szükséges dokumentumok is letölthetőek.

A héten jelentek meg a kultúregyesületeknek, a civil szervezeteknek és sportkluboknak szóló önkormányzati pályázatok Topolyán. A község területén működő kultúrközpontokat, művelődési egyesületeket idén is támogatja az önkormányzat. A pályázat keretösszege nem változott a tavalyihoz képest, összesen 6 millió dinárt tesz ki. A szükséges dokumentációt 2023. február 1-jéig lehet átadni.

Ebben az évben is támogatásban részesülhetnek a község területén tevékenykedő polgári egyesületek, civil szervezetek, valamint a mezőgazdasági termelőknek adminisztrációs-technikai szolgáltatást nyújtó szervezetek. A civil szervezeteknek a keretösszeg 22,45 millió dinár, a mezőgazdasági termelőknek adminisztrációs-technikai szolgáltatást nyújtó szervezeteknek 8,2 millió dinár. A dokumentációt 2023. január 31-ig lehet átadni.

Idén, tehát 2023-ban is támogatja az önkormányzat a sportszervezeteket is. A működésre és rendezvényekre előirányzott támogatás teljes keretösszeg 35 millió dinár. A dokumentációt 2023. január 31-ig lehet átadni.

Mindhárom pályázat esetében a pályázati kiírást, szabályzatot és a szükséges űrlapokat Topolya község honlapján, ITT lehet megtalálni.

A pályázati dokumentációt Topolya község közigazgatásának iktatójában lehet átadni, vagy postázni lehet a 24300 Topolya, Tito marsall utca 30. címre.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A szabadkai rendőrség letartóztatta az 1989-es születésű, helybeli R. S-t, akit azzal gyanúsítanak, hogy megtámadott és kirabolt egy idős férfit. Az elkövető az utcán találkozott a 68 éves áldozatával, akit fizikailag bántalmazott, majd elvette tőle a nála talált pénzt. A férfit súlyos testi sérülésekkel...
2023. JANUÁR 26.
[ 8:38 ]
Kovács Elvirát választották az Európa Tanács kisebbségi jogi albizottságának elnökévé. A politikus ennek kapcsán tett közzé bejegyzést hivatalos Facebook-oldalán. Kiemelte, nagy öröm számára, hogy ebben a funkcióban tovább folytathatja a nemzeti kisebbségi jogok megvalósulásáért és érvényesüléséért folytatott...
2023. JANUÁR 26.
[ 1:33 ]
Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnöke, Fremond Árpád, a Magyar Nemzeti Tanács decemberben megválasztott új elnöke, valamint Sárközi István, a Magyar Nemzeti Tanács Végrehajtó Bizottságának elnöke volt ma a vendégünk - írta keddi Facebook-bejegyzésében Potápi Árpád János nemzetpolitikáért...
2023. JANUÁR 26.
[ 1:08 ]
Beolvasás folyamatban