Vajdaság
Ideiglenesen dr. Pásztor Bálintot bízta meg a VMSZ vezetésével a párt Tanácsa
Betűméret:             

Ideiglenesen dr. Pásztor Bálintot bízta meg a Vajdasági Magyar Szövetség vezetésével a párt Tanácsa, nyilatkozta Juhász Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség Intézőbizottságának elnöke a Pannon RTV híradása szerint.

Juhász Bálint hozzátette, hogy a testület egyhangú döntést hozott és mindenki támogatásáról biztosította a VMSZ alelnökét.

– Az egyhangú döntés mögött az az egyértelmű álláspont van, hogy a VMSZ Tanácsa Pásztor Bálintban látja annak a biztosítékát, hogy folytatjuk a megkezdett munkát. Folytatni tudjuk azt a hozzáállást, amelyet a VMSZ eddigi elnöke folytatott a vajdasági magyar közösség érdekében – nyilatkozta Juhász Bálint.

A Pannon RTV Közügyek című műsorában elhangzottak szerint dr. Pásztor Bálint megbízatása a párt következő közgyűléséig szól.

A Vajdasági Magyar Szövetségnek úgy kell készülni a napokon belül kiírásra kerülő választásokra, hogy Pásztor István büszke lehessen ránk - nyilatkozta Kovács Elvira.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A zentai városházán hétfőn aláírták a Tornyos és Zenta közötti összekötő út felújításáról szóló szerződést. Czegledi Rudolf, Zenta Község polgármestere az ezt követő sajtótájékoztatón elmondta, hogy a 1,5 kilométeres útszakasz felújítását a verbászi Extra Auto Transport Kft. végzi majd el, amely...
2024. MÁJUS 13.
[ 15:38 ]
Tegnap este mutatta be a hertelendyfalvi Tamási Áron Székely-Magyar Művelődési Egyesület Aprócska táccsoportja az anyák napi ünnepi műsorát. A tánccsoporttal heti két alkalommal rendszeresen Kerekes Márta, Nagy Mónika és Ömböli Attila foglalkoznak. Az egyesületi vezetők számára nagyon fontos, hogy a gyerekek már kicsi...
2024. MÁJUS 13.
[ 13:49 ]
A magyarkanizsai Gyöngyszemeink Iskoláskor Előtti Intézmény horgosi Napraforgó óvodájának 12 éve van játszóháza. A Vasút utcában lévő épületben működött egykor maga az óvoda is, még a múlt század 60-as éveiben. A játszóház a közelmúltban megújulhatott, a belső festés költségeit a tartományi oktatási...
2024. MÁJUS 13.
[ 13:24 ]
Beolvasás folyamatban