Vajdaság
Közlekedési baleset Óbecsénél, egy személy meghalt
Betűméret:             

Egy személy életét vesztette, egy gyermek pedig megsérült ma abban a közlekedési balesetben, amely az Újvidék és Óbecse közötti útszakaszon történt.

A Tanjugnak az Újvidéki Rendőrkapitányságon elmondták, a szerencsétlenség Óbecse és Bácsföldvár között történt, két autó és egy traktor ütközött össze.

Az egyik autó az ütközés következtében kigyulladt, a benne utazó személy meghalt, feltételezések szerint óbecsei illetőségű az áldozat.

A másik személygépjárművet egy boszniai állampolgár vezette. Az autóban utazó gyermek megsérült, őt kórházba szállították.

A mentők és a tűzoltók is kivonultak a helyszínre, az utat pedig lezárták a forgalom előtt. A Szerbia Útjai Közvállalat tájékoztatása szerint az út már újra járható.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

December 3-a a fogyatékkal élők nemzetközi napja. Ez alkalomból a topolyai polgármester minden évben meglátogatja a községben működő, fogyatékkal élő személyekkel foglalkozó intézményeket, civil szervezeteket, egyesületeket. Szatmári Adrián, Topolyai község polgármestere munkatársaival hétfőn ellátogatott ezekbe...
2023. DECEMBER 5.
[ 13:10 ]
A Muzslai Petőfi Sándor MME-ben került kiosztásra a magyar kormány adománya a kisgyermekeknek, akiknek a babacsomagot a Magyar Nemzeti Tanács jóvoltából kézbesítették. Ezen a helyszínen 40 babacsomagot adtak át, a helybeli, nagybecskereki, lukácsfalvi, erzsébetlaki és szentmihályi szülők mellett első alkalommal voltak...
2023. DECEMBER 5.
[ 7:26 ]
Zentán rendezték meg a Vállalkozók Országos Szövetségének (VOSZ) konferenciáját, amelyen a magyarországi és a vajdasági vállalkozók közötti együttműködés kiszélesítésének a lehetőségeiről tárgyaltak. Az összejövetel résztvevőit elsőként Czegledi Rudolf, Zenta Község polgármestere, az összejövetel egyik...
2023. DECEMBER 4.
[ 19:02 ]
Beolvasás folyamatban