Vajdaság
Közlekedési baleset Óbecsénél, egy személy meghalt
Betűméret:             

Egy személy életét vesztette, egy gyermek pedig megsérült ma abban a közlekedési balesetben, amely az Újvidék és Óbecse közötti útszakaszon történt.

A Tanjugnak az Újvidéki Rendőrkapitányságon elmondták, a szerencsétlenség Óbecse és Bácsföldvár között történt, két autó és egy traktor ütközött össze.

Az egyik autó az ütközés következtében kigyulladt, a benne utazó személy meghalt, feltételezések szerint óbecsei illetőségű az áldozat.

A másik személygépjárművet egy boszniai állampolgár vezette. Az autóban utazó gyermek megsérült, őt kórházba szállították.

A mentők és a tűzoltók is kivonultak a helyszínre, az utat pedig lezárták a forgalom előtt. A Szerbia Útjai Közvállalat tájékoztatása szerint az út már újra járható.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Teljesen megtelt ma a muzslyai Szűz Mária Szent Neve templom hívekkel azon a hálaadó szentmisén, amely során a szalézi atyák elbúcsúztak a közösségtől. Muzslyán 1965 óta látták el a lelkipásztori munkát az atyák. Nemrégen a szlovéniai rendtartomány vezetője értesítette a Nagybecskereki Egyházmegyét, hogy a rend nem...
2024. JÚLIUS 14.
[ 17:35 ]
Szatmári Adriánt választották Topolya község polgármesterének. Eddig is betöltötte ezt a tisztséget. A testület elnökének Saša Srdićet, a Szerb Haladó Párt helyi szervezetének elnökét választották meg. A topolyai községi képviselő-testület pénteken megtartott alakuló ülésén ismét Szatmári Adriánt...
2024. JÚLIUS 13.
[ 6:07 ]
A felelősségteljes erdőgazdálkodás fontosságáról volt szó Juhász Bálint, a tartományi képviselőház elnöke és Kókai Roland, a Vajdaság Erdei (Vojvodinašume) erdőgazdálkodási közvállalat igazgatójának mai találkozóján. A felek leszögezték, az erdő óriási természeti kincs és fontos erőforrás. „Erdeink,...
2024. JÚLIUS 12.
[ 16:07 ]
Beolvasás folyamatban