Vajdaság
Autóba rohant és életét vesztette egy motoros az újvidéki Szabadság hídon
Betűméret:             

Meghalt egy középkorú motoros ma kora délután – akinek személyazonossága még nem ismert –, amikor a Szabadság hídon hátulról belerohant egy autóba.

Dr. Zoran Krulj, a mentőszolgálat szóvivője a 021.rs-nek elmondta, hogy az orvoscsoport a helyszínen már csak a motoros halálát tudta megerősíteni.

A balesetben a 21 éves gépkocsivezető is megsérült, ő eszméleténél volt, amikor műtétre vitték be a Vajdasági Klinikai Központ sürgősségi központjába.

Az újvidéki rendőrség közölte, hogy a motorkerékpár az autó hátuljának csapódott, a motoros pedig a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

A további nyomozás fogja meghatározni, hogy pontosan hogyan történt a baleset.

A baleset a Mišeluk felé vezető sávban történt, ennek következtében a NIS épületétől az alagútig hosszú kocsisor alakult ki. A Felszabadulás körút és a Népfront kereszteződésében egy forgalmi rendőr irányította a forgalmat, a hídon lévő járművek pedig visszafordultak.

Ezt a sávot a vizsgálat befejezéséig - több órára - lezárták.

Az ellenkező irányban, a Mišelukról Újvidék felé folyamatosan szabályosan haladt a forgalom.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Magyarkanizsán is szerdán alakult meg az új összetételű községi képviselő-testület, amelynek elnöke Újvári Zsombor (VMSZ) lett, helyettese pedig Jadranka Balaž (SNS). A községi képviselő testület titkára Major Diána maradt. A 29 tagú testületben a VMSZ-nek 19 képviselője van, akik koalícióban lesznek a Szerb Haladó...
2024. JÚLIUS 10.
[ 14:42 ]
A Bravo polgári mozgalom elítéli a Srebrenica „felszabadítása” alkalmából meghirdetett tüntetést, és arra kéri a rendőrséget, hogy ne engedájezze annak megtartását. A mozgalom szerint a július 11-re, a Szabadság térre meghirdetett rendezvény egyértelmű provokáció, és nemcsak a srebrenicai áldozatok és családjaik...
2024. JÚLIUS 10.
[ 14:42 ]
Kishegyesen ma megalakult az új községi képviselő-testület. Marko Lazićot választották meg polgármesternek, aki eddig is betöltötte ezt a tisztséget. Az alpolgármesteri tisztséget továbbra is Sándor István töltheti be. Oroszi Sándort választották meg a képviselő testület elnökének. A kishegyesi községi...
2024. JÚLIUS 10.
[ 14:40 ]
Beolvasás folyamatban