Magazin
Verekedés miatt magánzárkába került Dér Csaba
Betűméret:             

Húsz nap magánzárkát kapott Dér Csaba, miután megverte cellatársát. A sajtóban csak vajdasági bérgyilkosként emlegetett csantavéri férfi azt az R. Szilvesztert verte meg, akit a soroksári futónő megölésével vádoltak meg, írja a Blikk napilap.

R. Szilveszter korábban a Dózsa György úti baleset egyik okozójával, M. Richárddal együtt volt egy cellában, aztán átrakták a csantavéri fogoly mellé.

Dér Csabának nem ez volt az első verekedése a börtönben. Múlt év decemberében már megverte egy másik rabtársát, Sz. Attilát is, aki ugyancsak amiatt került börtönbe, hogy meggyilkolt egy nőt. Előtte Dér kérte, hogy helyezzék át másik cellába, mert nem akar egy légtérben lenni olyannal, aki nőt bántalmazott.

Dér Csaba hiába követett el több életellenes bűncselekményt is, attól még egy régi vágású férfi, aki nem viseli, ha valaki gyengéket vagy kiszolgáltatottakat bánt, nyilatkozta a lapnak a bérgyilkos ügyvédje, Gulyás Krisztián.

A vajdasági sorozatgyilkost életfogytig tartó fegyházra ítélték több emberen elkövetett emberölés miatt. A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség tényleges életfogytiglanért, míg az elkövető és védője felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett.

N. E.
Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Mónika
2021. AUGUSZTUS 28. [ 23:03 ]

Csaba! Sokan szeretünk, mert van benned szív, mert van benned szeretet!!!


Lolka
2021. JÚLIUS 15. [ 14:49 ]

Egy lelkiismeretes gyilkos :)


Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez. Pénteken napos,...
2024. ÁPRILIS 25.
[ 15:55 ]
Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és anyagi károkat szerdán London belvárosában. Az incidens a brit főváros leglátogatottabb, turistákkal zsúfolt belső negyedében történt. A szerda délutánig elhangzott hatósági beszámolók szerint a Household Cavalry - vagyis a brit hadsereg egyik elitalakulata,...
2024. ÁPRILIS 24.
[ 18:39 ]
Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn. Denaro a Francesco Averna nevet választotta magának, és a milánói Bocconi egyetemen...
2024. ÁPRILIS 22.
[ 19:58 ]
Beolvasás folyamatban