Magyarország
Orbán Viktor: Nem akarunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek
Betűméret:             

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a közösségi oldalára feltöltött videóban bíztatott a nemzeti konzultáció kitöltésére, hangsúlyozva: "nem akarunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek".

A kormányfő - aki a videó szerint maga is kitöltötte a kérdőívet - azt mondta: a következő hónapokban a postás minden családnak eljuttatja a "szuverenitásunk védelméről" szóló konzultációs íveket.

Úgy értékelt: ideje volt, hogy kikérjék az emberek véleményét, mert a következő hónapokban, egészen az uniós választásokig "súlyos viták várnak ránk Brüsszelben."

"Régi nóta, a brüsszeli bürokraták újra meg akarják mondani nekünk, hogy hogyan éljünk: több pénzt és újabb fegyvereket akarnak adni Ukrajnának, azt akarják, hogy ha már náluk nincs, nálunk se legyen rezsicsökkentés, és azt akarják, hogy mi, magyarok is engedjük be a migránsokat" - fogalmazott, hozzátéve: "de mi magyarok vagyunk és nem akarunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek". (MTI)

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Nagy Bata Károly
2023. NOVEMBER 20. [ 21:17 ]

Istennek hála, hogy ilyen (illegális migráns) válságos időben nagyszerű, sszéles látókörű, tehetséges kormány van Magyarországnak! Akik ezt nem látják, azok vakok, tájékozatlanok, vagy egyszerűen rosszindulatúak. Nem értem, miért lenne jó az bárkinek is -még ha ellenzéki is - ha Európa önként(!) föladná keresztény kutúráját, hagyományos értékrendjét. Jó lenne, ha több ország is "fölébredne" és ellenállna a libsi/bolsi önveszejtő politikának!


septimus
2023. NOVEMBER 20. [ 20:12 ]

Más is megirigyelné ezt a propagandát.


Katonai tiszteletadással, Kövér László, az Országgyűlés elnöke és Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter jelenlétében felvonták a nemzeti lobogót az 1956-os forradalom és szabadságharc 68. évfordulóján szerda délelőtt Budapesten, az Országház előtti Kossuth Lajos téren, írja a hirado.hu. A zászlót a...
2024. OKTÓBER 23.
[ 10:16 ]
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke kedden este megbeszélést folytatott Emanuel Macron francia elnökkel egy munkavacsora keretében Párizsban. A találkozó előtt a magyar miniszterelnök az európai migrációs helyzetről beszélt Marine Le Pennel, a Nemzeti Tömörülés frakcióvezetőjével a francia Nemzetgyűlés...
2024. OKTÓBER 23.
[ 10:07 ]
A forradalmunk és szabadságharcunk eszményei és értékei arra köteleznek bennünket, magyarokat, hogy olyan Európai Unióért, és benne egy olyan magyar államért dolgozzunk, amely szolgálja, és nem kiszolgáltatja az európai és a magyar polgárokat – mondta az Országgyűlés elnöke a Rákóczi Szövetség Gloria Victis 1956-os...
2024. OKTÓBER 22.
[ 21:29 ]
Beolvasás folyamatban