Magyarország
Orbán Viktor: Nem akarunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek
Betűméret:             

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a közösségi oldalára feltöltött videóban bíztatott a nemzeti konzultáció kitöltésére, hangsúlyozva: "nem akarunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek".

A kormányfő - aki a videó szerint maga is kitöltötte a kérdőívet - azt mondta: a következő hónapokban a postás minden családnak eljuttatja a "szuverenitásunk védelméről" szóló konzultációs íveket.

Úgy értékelt: ideje volt, hogy kikérjék az emberek véleményét, mert a következő hónapokban, egészen az uniós választásokig "súlyos viták várnak ránk Brüsszelben."

"Régi nóta, a brüsszeli bürokraták újra meg akarják mondani nekünk, hogy hogyan éljünk: több pénzt és újabb fegyvereket akarnak adni Ukrajnának, azt akarják, hogy ha már náluk nincs, nálunk se legyen rezsicsökkentés, és azt akarják, hogy mi, magyarok is engedjük be a migránsokat" - fogalmazott, hozzátéve: "de mi magyarok vagyunk és nem akarunk úgy táncolni, ahogy Brüsszelben fütyülnek". (MTI)

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Nagy Bata Károly
2023. NOVEMBER 20. [ 21:17 ]

Istennek hála, hogy ilyen (illegális migráns) válságos időben nagyszerű, sszéles látókörű, tehetséges kormány van Magyarországnak! Akik ezt nem látják, azok vakok, tájékozatlanok, vagy egyszerűen rosszindulatúak. Nem értem, miért lenne jó az bárkinek is -még ha ellenzéki is - ha Európa önként(!) föladná keresztény kutúráját, hagyományos értékrendjét. Jó lenne, ha több ország is "fölébredne" és ellenállna a libsi/bolsi önveszejtő politikának!


septimus
2023. NOVEMBER 20. [ 20:12 ]

Más is megirigyelné ezt a propagandát.


Bíznak abban, hogy a magyar parlament hamarosan ratifikálja Svédország NATO-csatlakozását – mondta vasárnap Budapesten Jeanne Shaheen amerikai szenátor, aki ugyanakkor csalódottságának adott hangot, hogy a magyar kormánytól senki nem fogadta őket. Az amerikai szenátus kétpárti delegációja, benne a NATO-megfigyelő csoport...
2024. FEBRUÁR 18.
[ 22:06 ]
Fabiny Tamás, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című adásában kért bocsánatot azoktól, akiket a gyermekotthonokban bántalmaztak. „Bocsánatot kérünk ezektől gyermekektől, akiknek nem Isten országáról tanúskodtunk, jóllehet Jézus ezt ígérte nekik. Bocsánatot...
2024. FEBRUÁR 18.
[ 18:32 ]
A Nézőpont Intézet vezetője szerint Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédének legfontosabb üzenete az lehetett, hogy a kegyelmi ügyben a lemondás helyes volt és "megerősít bennünket". Mráz Ágoston Sámuel a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában azt mondta: az elmúlt napokban...
2024. FEBRUÁR 18.
[ 16:03 ]
Beolvasás folyamatban