GazdaságKultúraMagazinTudományKözleményekKéptárSportOlvasók rovataImpresszumMarketing

Izbor iz sadrzaja na srpskom

Kihelyezett konzuli fogadónapok

Az egyszerűsített honosítási eljárás logója

Lélekemelő logó


Életmód/egészségGaiaMegvalósult a Magyar Kormány támogatásával Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával Bethlen Gábor Alap

Forum

Nemzeti Regiszter

MTI
Observer
A médiafigyelő
Imedia

2017. április 4. [8:22]

Zenta: Agrárvállalkozói innovációs verseny fiataloknak

Zenta: Agrárvállalkozói innovációs verseny fiataloknak
Dr. Széll Endre és dr. Berényi János szobra az agrárinnovációs iroda bejáratánál

A zentai Pro ScientiaNaturae Alapítvány dr. Berényi János Agrárinnovációs Irodája és a Szent István Egyetem Zentai Konzultációs Központja Ötletből valóság címmel agrárvállalkozói innovációs versenyt hirdetett vajdasági fiatalok számára.

A versenyen középiskolás diákok és egyetemi hallgatók vehetnek részt, háromfős csapatokat alkotva.A csapatoknakolyan új vállalat üzleti tervét kell elkészíteniük, amelynek tevékenysége egy vagy több innováción alapul. A hangsúly az újításokon van, amelyek vonatkozhatnak új termék előállítására, új szolgáltatásokra, új technológiák bevezetésére, új értékesítési módszerekre, új hirdető csatornákra és egyebekre is.

A versenyre való jelentkezés április 25-ig tart. A csapatoknak egy kitöltött jelentkezési lapot kell beküldeniük az innovacios.verseny@gmail.com e-mail címre. A jelentkezési lap letölthető a http://agrarii.tanuljkertesz.hu/ és a www.fokusz.info honlapokról.A csapatok mentori segítséget is kapnak, ugyanis szakmai tematikus napot szerveznek számukra, amelyentöbb előadás, valamint tanácsadás, ötletbörze és vitafórum is segíti majd a felkészülésüket.

A legeredetibb üzleti tervet elkészítő csapatok meghívást kapnak a döntőre, amelyet június 3-án tartanak meg az V. Tudományok útja elnevezésű programsorozat keretében, ahol a fiataloknak lehetőségük nyílik arra, hogy bemutassák az üzleti terveiket. A helyezésekrőlsikeres vajdasági és magyarországi vállalatok képviselőiből álló zsűri dönt.

A verseny résztvevői oklevelet kapnak és jutalomban részesülnek,valamint részt vehetnek egy szakmai körúton, amelynek során több sikeres vállalatba is látogatást tesznek. A legsikeresebb csapatok további ajándékot iskapnak. Az első helyezett megkapja a Kárpát-medencei Agrár és Vidékfejlesztési Innovációs Központ – Szent István Egyetem Év hallgatói innovációs díját és részvételi lehetőséget nyera Bálványosi Nyári Szabadegyetemre és Diáktáborba.

Az Ötletből valóság agrárvállalkozói innovációs versennyel a Pro ScientiaNaturae Alapítvány hozzá szeretne járulni a vajdasági fiatal vállalkozói légkör erősítéséhez. A tervezett innovációs versennyel ugyanis lehetőséget kívánnak nyújtani a vállalkozó kedvű fiataloknak arra, hogy bemutathassák üzleti elképzeléseiket, amelyekakár egy életképes vállalat létrehozásának az alapjait is megteremthetik.

A versennyel kapcsolatban bővebb tájékoztatás a Pro ScientiaNaturae Alapítvány dr. Berényi János Agrárinnovációs Irodájában, vagy az innovacios.verseny@gmail.com e-mail címen kapható.

H. A.


2017. szeptember 22. [19:49]

Svájci régészek megtalálták Artemisz görög istennő több mint száz éve keresett szentélyét a görögországi Évia szigetén fekvő Amarüntosz falu közelében - közölte pénteken... >>

2017. szeptember 22. [17:08]

A HIV-törzsek 99 százalékát megtámadó ellenanyagot fejlesztettek ki amerikai tudósok a Sanofi gyógyszergyár munkatársaival együttműködve.A főemlősöknél a... >>

2017. szeptember 22. [12:37]

Spanyol kutatók szerint a neandervölgyi ember agya lassabban fejlődött gyermekkorban, mint a Homo sapiensé, ami azt igazolja, hogy ez a kihalt emberfaj sem állatiasabb,... >>Külhoni magyar állampolgárok választási regisztrációja gomb
Álláshirdetések gomb
1 euró 119.13 dinár
1 dollár 99.59 dinár
100 forint 38.40 dinár
100 dinár 260.36 forint
Orosháza-Gyopárosfürdő és a Vajdaság Ma közös nyereményjátéka
Vackor program óvodásoknak és iskolásoknak
Heti kérdés
Brüsszeli tisztségviselőknek Szerbia EU-csatlakozási esélyeiről szóló nyilatkozatai után ismét feltesszük a kérdést: Ön szerint mikor válik Szerbia az Európai Unió teljes jogú tagjává?
Még 2025 előtt bizonyos feltételek gyors teljesítésével.
2025-ben vagy az utána következő egy-két éven belül.
Akár másfél évtizedig is elhúzódhat a csatlakozási folyamat.

Tekintse meg az eddigi eredményt!

A korábbi szavazásokat itt tekintheti meg
A legutóbb kommentelt friss cikkek
(amelyek az utóbbi 24 órában jelentek meg)
Vajdaság Ma forditói szolgáltatása
Prosperitati Alapítvány
A 2017 a külhoni magyar családi vállalkozások éve