GazdaságKultúraMagazinTudományKözleményekKéptárSportOlvasók rovataImpresszumMarketing

Izbor iz sadrzaja na srpskom

Kihelyezett konzuli fogadónapok

Az egyszerűsített honosítási eljárás logója

Lélekemelő logó


Életmód/egészségGaiaMegvalósult a Magyar Kormány támogatásával Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával Bethlen Gábor Alap

Forum

Nemzeti Regiszter

MTI
Observer
A médiafigyelő
Imedia

2017. április 4. [8:22]

Zenta: Agrárvállalkozói innovációs verseny fiataloknak

Zenta: Agrárvállalkozói innovációs verseny fiataloknak
Dr. Széll Endre és dr. Berényi János szobra az agrárinnovációs iroda bejáratánál

A zentai Pro ScientiaNaturae Alapítvány dr. Berényi János Agrárinnovációs Irodája és a Szent István Egyetem Zentai Konzultációs Központja Ötletből valóság címmel agrárvállalkozói innovációs versenyt hirdetett vajdasági fiatalok számára.

A versenyen középiskolás diákok és egyetemi hallgatók vehetnek részt, háromfős csapatokat alkotva.A csapatoknakolyan új vállalat üzleti tervét kell elkészíteniük, amelynek tevékenysége egy vagy több innováción alapul. A hangsúly az újításokon van, amelyek vonatkozhatnak új termék előállítására, új szolgáltatásokra, új technológiák bevezetésére, új értékesítési módszerekre, új hirdető csatornákra és egyebekre is.

A versenyre való jelentkezés április 25-ig tart. A csapatoknak egy kitöltött jelentkezési lapot kell beküldeniük az innovacios.verseny@gmail.com e-mail címre. A jelentkezési lap letölthető a http://agrarii.tanuljkertesz.hu/ és a www.fokusz.info honlapokról.A csapatok mentori segítséget is kapnak, ugyanis szakmai tematikus napot szerveznek számukra, amelyentöbb előadás, valamint tanácsadás, ötletbörze és vitafórum is segíti majd a felkészülésüket.

A legeredetibb üzleti tervet elkészítő csapatok meghívást kapnak a döntőre, amelyet június 3-án tartanak meg az V. Tudományok útja elnevezésű programsorozat keretében, ahol a fiataloknak lehetőségük nyílik arra, hogy bemutassák az üzleti terveiket. A helyezésekrőlsikeres vajdasági és magyarországi vállalatok képviselőiből álló zsűri dönt.

A verseny résztvevői oklevelet kapnak és jutalomban részesülnek,valamint részt vehetnek egy szakmai körúton, amelynek során több sikeres vállalatba is látogatást tesznek. A legsikeresebb csapatok további ajándékot iskapnak. Az első helyezett megkapja a Kárpát-medencei Agrár és Vidékfejlesztési Innovációs Központ – Szent István Egyetem Év hallgatói innovációs díját és részvételi lehetőséget nyera Bálványosi Nyári Szabadegyetemre és Diáktáborba.

Az Ötletből valóság agrárvállalkozói innovációs versennyel a Pro ScientiaNaturae Alapítvány hozzá szeretne járulni a vajdasági fiatal vállalkozói légkör erősítéséhez. A tervezett innovációs versennyel ugyanis lehetőséget kívánnak nyújtani a vállalkozó kedvű fiataloknak arra, hogy bemutathassák üzleti elképzeléseiket, amelyekakár egy életképes vállalat létrehozásának az alapjait is megteremthetik.

A versennyel kapcsolatban bővebb tájékoztatás a Pro ScientiaNaturae Alapítvány dr. Berényi János Agrárinnovációs Irodájában, vagy az innovacios.verseny@gmail.com e-mail címen kapható.

H. A.


Orosháza-Gyopárosfürdő és a Vajdaság Ma közös nyereményjátéka - hirdetési banner
2017. július 24. [11:44]

A rákkutatásban elért áttörések segíthetnek a HIV-fertőzöttség gyógyításában - vélik a kutatók, akik a hétvégén Párizsban megkezdődött AIDS-konferencián szólaltak fel.A... >>

2017. július 23. [20:18]

A második világháborúban Izland partjainál elsüllyedt egy náci teherhajó – írja az MTI a brit Sun cikkére hivatkozva. A brit kincsvadászok a hajó gyomrában náci... >>

2017. július 22. [13:01]

Az autóbalesetek 25 százalékáért a volán mögötti elalvás a felelős.Kialvatlanul a volán mögé ülni majdnem annyira veszélyes, mint ittasan vezetni. A globális... >>Orosháza-Gyopárosfürdő és a Vajdaság Ma közös nyereményjátéka
Álláshirdetések gomb
1 euró 120.35 dinár
1 dollár 103.10 dinár
100 forint 39.35 dinár
100 dinár 254.09 forint
Vackor program óvodásoknak és iskolásoknak
Heti kérdés
Ki, illetve mi tehető inkább felelőssé, hogy elhúzódott és továbbra sem a Belgrád által elvárt ütemben halad Szerbia uniós csatlakozási folyamata?
Inkább Szerbia.
Inkább az EU.
Inkább a többi nyugat-balkáni ország.
Inkább a nemzetközi körülmények.

Tekintse meg az eddigi eredményt!

A korábbi szavazásokat itt tekintheti meg
Vajdaság Ma forditói szolgáltatása
Prosperitati Alapítvány
A 2017 a külhoni magyar családi vállalkozások éve