GazdaságKultúraMagazinTudományKözleményekKéptárSportOlvasók rovataImpresszumMarketing

Izbor iz sadrzaja na srpskom

Kihelyezett konzuli fogadónapok

Az egyszerűsített honosítási eljárás logója

Lélekemelő logó


Életmód/egészségGaiaMegvalósult a Magyar Kormány támogatásával Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával Bethlen Gábor Alap

Forum

Nemzeti Regiszter

MTI
Observer
A médiafigyelő
Imedia

2017. április 4. [8:22]

Zenta: Agrárvállalkozói innovációs verseny fiataloknak

Zenta: Agrárvállalkozói innovációs verseny fiataloknak
Dr. Széll Endre és dr. Berényi János szobra az agrárinnovációs iroda bejáratánál

A zentai Pro ScientiaNaturae Alapítvány dr. Berényi János Agrárinnovációs Irodája és a Szent István Egyetem Zentai Konzultációs Központja Ötletből valóság címmel agrárvállalkozói innovációs versenyt hirdetett vajdasági fiatalok számára.

A versenyen középiskolás diákok és egyetemi hallgatók vehetnek részt, háromfős csapatokat alkotva.A csapatoknakolyan új vállalat üzleti tervét kell elkészíteniük, amelynek tevékenysége egy vagy több innováción alapul. A hangsúly az újításokon van, amelyek vonatkozhatnak új termék előállítására, új szolgáltatásokra, új technológiák bevezetésére, új értékesítési módszerekre, új hirdető csatornákra és egyebekre is.

A versenyre való jelentkezés április 25-ig tart. A csapatoknak egy kitöltött jelentkezési lapot kell beküldeniük az innovacios.verseny@gmail.com e-mail címre. A jelentkezési lap letölthető a http://agrarii.tanuljkertesz.hu/ és a www.fokusz.info honlapokról.A csapatok mentori segítséget is kapnak, ugyanis szakmai tematikus napot szerveznek számukra, amelyentöbb előadás, valamint tanácsadás, ötletbörze és vitafórum is segíti majd a felkészülésüket.

A legeredetibb üzleti tervet elkészítő csapatok meghívást kapnak a döntőre, amelyet június 3-án tartanak meg az V. Tudományok útja elnevezésű programsorozat keretében, ahol a fiataloknak lehetőségük nyílik arra, hogy bemutassák az üzleti terveiket. A helyezésekrőlsikeres vajdasági és magyarországi vállalatok képviselőiből álló zsűri dönt.

A verseny résztvevői oklevelet kapnak és jutalomban részesülnek,valamint részt vehetnek egy szakmai körúton, amelynek során több sikeres vállalatba is látogatást tesznek. A legsikeresebb csapatok további ajándékot iskapnak. Az első helyezett megkapja a Kárpát-medencei Agrár és Vidékfejlesztési Innovációs Központ – Szent István Egyetem Év hallgatói innovációs díját és részvételi lehetőséget nyera Bálványosi Nyári Szabadegyetemre és Diáktáborba.

Az Ötletből valóság agrárvállalkozói innovációs versennyel a Pro ScientiaNaturae Alapítvány hozzá szeretne járulni a vajdasági fiatal vállalkozói légkör erősítéséhez. A tervezett innovációs versennyel ugyanis lehetőséget kívánnak nyújtani a vállalkozó kedvű fiataloknak arra, hogy bemutathassák üzleti elképzeléseiket, amelyekakár egy életképes vállalat létrehozásának az alapjait is megteremthetik.

A versennyel kapcsolatban bővebb tájékoztatás a Pro ScientiaNaturae Alapítvány dr. Berényi János Agrárinnovációs Irodájában, vagy az innovacios.verseny@gmail.com e-mail címen kapható.

H. A.


2017. május 29. [11:52]

A hétvégén megkezdődött a világ legnagyobb optikai teleszkópjának építése Chilében.Az Európai Déli Obszervatórium (ESO) Rendkívül Nagy Teleszkópja (ELT, Extremely Large... >>

2017. május 27. [8:05]

Vizuális észlelő képességünk függ attól, hogy milyen kultúrába születünk, állítja egy frissen megjelent tanulmány.A Kiotói Egyetem vezette azt a kutatást, amiben... >>

2017. május 27. [7:38]

Június 1. és 3. között rendezik meg Vajdaság három településén, Adán, Óbecsén és Zentán az idei, sorrendben ötödik Tudományok Útja elnevezésű tudománynépszerűsítő... >>Álláshirdetések gomb
1 euró 122.76 dinár
1 dollár 109.94 dinár
100 forint 39.88 dinár
100 dinár 250.7 forint
Vackor program óvodásoknak és iskolásoknak
Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar
Heti kérdés
Támogatja-e azt a szakszervezeti kezdeményezést, hogy a szülők számára munkaszüneti nap legyen 15 évnél fiatalabb gyermekük születésnapja?
Igen.
Nem.

A korábbi szavazásokat itt tekintheti meg!
A legutóbb kommentelt friss cikkek
(amelyek az utóbbi 24 órában jelentek meg)
Vajdaság Ma forditói szolgáltatása
Prosperitati Alapítvány
A 2017 a külhoni magyar családi vállalkozások éve