Közlemények
A Magyar Polgári Szövetség közleménye: Hány ember tönkretételét látja elfogadhatónak a Vučić rezsim?
Betűméret:             

A Magyar Polgári Szövetség kész a végsőkig kiállni a fékevesztett hatalmi gőggel kormányzó, szavahihetetlen, drogtermesztő nagygazdát nyíltan támogató, emberpusztító vučići rezsim leváltásáért, mert ahogyan tönkreteszi Szerbiát, úgy teszi tönkre az itt élő népek életét is, miközben egyesek a párt árnyékában mérhetetlen vagyonokra tesznek szert.

Az MPSZ azok a pártok közé tartozik, amelyek előrelátták a választási piszkos színjátékot és a bojkott ellenzék mellé állt. A döntésünk helyességét bizonyítja a tény, hogy máris előrehozott választásokra készül az ország.

Az MPSZ a múltban is részt vett minden megmozduláson, amely kiállt a törvények tiszteletben tartása mellett – különös tekintettel a nemzeti kisebbségek szavatolt jogait illetően, mint pl. a Hivatalos Nyelvhasználat, valamint a jogtalan megfizettetések, lopások, túlkapások -, vagy akár az emberi jogok megsértése ellen.

Várjuk a polgárokat, küzdjünk vállvetve a szabadságunkért, az életünkért.

Itt az ideje felbátorodni, hiszen éppen most bizonyosodott be újból – mint 1991-ben, 2000-ben -, hogy a tömeges megmozdulásoktól mégis tart a rezsim. A tervezett országos útlezárások visszalépésre kényszerítették a diktátort. Ebben a kényszerhelyzetben ígéretet tett, hogy visszavonja a kisajátításról szóló törvénymódosítást – amely egyenlő az egykori államosítással -, valamint a népszavazásról szóló törvényt sem változtatják meg. Szerintünk, ez is színjáték, mert nem tudnak kibújni a bőrükből. Állításunkat bizonyítja az államelnök árulkodó kimagyarázkodása, amikor azzal érvel, hogy a visszalépés oka nem más, mint az, hogy „kiderült, több embert tenne tönkre a törvénymódosítás, mint amennyivel számoltunk”. Tehát embereket akartak tönkretenni! Így gondolkodik az ország első embere? Vajon, szerinte hány ember tönkretétele, netán halála az elfogadható? A saját családjából, vajon hányat tenne tönkre a „közjó” érdekében?

Egyértelmű, hogy nem hihetünk olyan embernek, pártnak amely a csillagokat is lehazudta már az égről és emberek tönkretételét tervezi. Nem vagyunk naivak, az MPSZ továbbra sem gondolja, hogy vége a zsarnokságnak. Csak egy csatát nyert a nép az ellenféllel szemben.

A Magyar Polgári Szövetség tovább küzd és ezentúl is támogat megmozdulást, amely szembeszáll a politikai akarnokokkal, diktátorokkal, a lopókkal, csalókkal, a környezetünk tönkretevőivel.

Rácz Szabó László, a Magyar Polgári Szövetség elnöke

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
sistvan
2021. DECEMBER 10. [ 15:53 ]

Iehet birálni a hatalmat is .új utakat is kellenne mutatni az hiányzik-


Turi István
2021. DECEMBER 10. [ 14:10 ]

istván- ezzel is úgy jársz mint a Pfizer vakcinával. Lenézted a Sinofarmot mert 3 kell belőle. A Pfizer friss ajánlása 3 adag a 3 42 napra a másodiktól. Azt is nyilatkozták hogy ha kell 4 azt már úgy készítik hogy a vírus olyan részét(belső fehérjét) fogják használni ami nem mutálódik. Ha belegondolsz akkor ez a fehérje már benne van a Sinofarm leölt vírusban. Druszám, további szép napot! Lehet hogy Te mindig is Gyurcsány párti voltál csak jól leplezted?


Lale
2021. DECEMBER 10. [ 12:33 ]

Ejnye újra ez a címkézés, nagy szavak. Egyszerű emberek vagyunk. Az hogy a két rossz közül a kevésbé rosszat választjuk, nem jelenti hogy rajongók vagyunk.Nem ez a fórum ahol érdemben tehetünk akármit.Amit kell állampolgárként megtesszük. Vénasszonyos sopánkodással nem megyünk semmire. ami irritálja az ingerküszöbünket, éppen ez a borúlátó,állandóan kötekedő kommentek.


istván
2021. DECEMBER 10. [ 10:05 ]

Turi István! Én egy mondatban reagáltam a MPSZ közleményére, a fideszrajongó kommentelők ingerküszöbét jellemeztem, és kifejtettem véleményem a VMSZ-es házalásról, a visszaélések tárházáról. Arra nem reagáltál! Egyébként ez a Rio Tintóval kapcsolatos A.V. Szerbia elnökének szerencsétlen mondata tálcán adta az alkalmat a közleményre: „Tudom, hogy különböznek a vélemények erről a szerb kormányon belül. Tudom, hogy vannak olyanok, akik szerint ez jó és fontos lenne. Amikor valamilyen döntés születik, nem tudjuk mindig mindenkinek az érdekeit kielégíteni, de nincs jogunk több ember életét tönkretenni, mint amennyit az elsődleges terv alapján előreláttunk,...„Másrészről, muszáj látnunk, hogy akarjuk-e mi ezt a bányát vagy sem, és erről komoly közvita kell, hogy folyjon" /SzMSzó fordítása/ videofelvétel: https://nova.rs/vesti/politika/skandalozna-izjava-vucica-nemamo-pravo-da-unistavamo-vise-zivota-od-planiranog/?fbclid=IwAR1ggAfPQBSbZyX5rCiX8X77qHhUYCJoIzEifF1dRoRdMeDdPlm6NCISl7I


Turi István
2021. DECEMBER 9. [ 18:49 ]

https://www.blic.rs/vesti/politika/sve-je-to-normalno-dragojlovic-o-povlacenju-zakona-o-eksproprijaciji-vlada-je-htela/5cpq4p1 https://www.blic.rs/vesti/drustvo/dva-scenarija-prema-kojima-izmene-zakona-o-eksproprijaciji-nece-postojati/d4vw9mv


Turi István
2021. DECEMBER 9. [ 18:46 ]

istván, Laci bácsinál már rég szaladnak a lovak. Nem lehet odafigyelni rá."Rácz Szabó László megosztott egy hivatkozást. T10ecgn6tapS5,6l 9:39o1eih · A covid nem csak egy "vírus". A covid egy terv, egy jelenség, szélhámosság, háború, amelyet a világ népei (7,5 milliárd), az emberiség ellen folytat egy 10 000 főnél nem népesebb bankár rabló, utonálló, hasfelmetsző, emberi értékektől, érzésekről mentes kisebbség. Nekik csak a halott, vagy rabszolga a jó ember. Rotschield, Rockefeller, Bill Gates fajta férgek. Oroszország még kihúzta magát az utánuk alól - mifelénk már minden hatalomban lévő politikus az ő emberük - , amit valöószínűleg fegyveres háború kirobbanásával akarnak majd megoldani."Ez hatott oda"Briselu je juce potvrđna odluka da Srbija sredinom meseca otvori Klaster 4 u pregovorima sa Evropskom a u njemu se nalazi i poglavlje o životnoj sredini"


istván
2021. DECEMBER 9. [ 17:12 ]

Hűha, Laci bácsi! Rendesen begorombult ... Közlemény ide vagy oda, nem hiszem, hogy a fideszrajongó kommentelők erre felkapják a fejüket... Őket nem foglalkoztatja mi történik saját környezetükben. Az is lehet, házalással vannak elfoglalva, készülnek a magyarországi választásokra. Meg kell győzni a levélszavazásra jogosult kettős állampolgárokat, hogy nagy a tét, mindenképp vegyenek részt a választáson. Tudniuk kell azt is, hogy kire kell szavazni, meg tanácsot kell adni, mitévők legyenek, ha a szavazásra jogosult családtag épp külföldön dolgozik. Egyeztethetnek-e meszendzseren a külföldön tartózkodóval, és szavazhatnak-e helyettük is. Merthogy úgysem tudják ellenőrizni, mint ahogy azt sem, ha elhunytak helyett szavaznak családtagok. Gondolom nem olyan szőrösszívűek a házaló aktivisták, hogy ne legyenek megértők. A cél szentesíti az eszközt.


A Vajdasági Baráti Egyesület két év kényszerszünet után idén ismét élőben szervezi meg jótékonysági Mikulás estjét, immár kilencedik alkalommal, december 4-én a Fonó Budai Zeneházban. Ezúttal a Zentai Baba-mama Klubot és az újvidéki Vajdasági Magyar Népművészeti és Közművelődési Központot támogatják az est...
2022. NOVEMBER 19.
[ 17:55 ]
A Magyar Tudományos Akadémia 25 évvel ezelőtt, 1997-ben indította el a Domus Hungarica Scientiarum et Artium ösztöndíjprogramot. Az MTA Magyar Tudományosság Külföldön Elnöki Bizottság és a Domus Kuratórium a negyedszázados ösztöndíjprogramot Budapesten és a határon túli területeken konferenciák szervezésével...
2022. NOVEMBER 17.
[ 11:26 ]
Készítettél már bakancslistát? Ha nem, most itt a lehetőség! Lennél felfedező? Van ötleted, hogyan lehetne minél izgalmasabban fesztivált szervezni? Szereted a kihívásokat, az izgalmas, kreatív, nem hétköznapi feladatokat? Szereted a meglepetés erejét? Szeretsz fotózni, videót készíteni, beszélgetni, ismerkedni? Ha a...
2022. NOVEMBER 16.
[ 21:53 ]
Beolvasás folyamatban