Magyarország
Szájer József megkövette családját és választóit

Megkövette családját és választóit Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő keddi közleményében.

A képviselő azután adta ki közleményét, hogy a belga sajtóban megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli melegbárban rendezett buliról, amelyen egy EP-képviselő jelen volt.

Szájer József elismerte, hogy jelen volt az eseményen, hozzátéve: a rendőrségi igazoltatás után jelezte, hogy képviselő, mert igazolvány nem volt nála, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítette, majd hazavitte.

A politikus közölte, kábítószert nem fogyasztott, a rendőrségnek helyben felajánlotta, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint extasy tablettát találtak (nála), de Szájer József szerint az nem volt az övé. Arról, hogy ki és miképp helyezte el nála, nincs tudomása - jelentette ki. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tett - tette hozzá.

A képviselő sajnálatának adott hangot amiatt, hogy megsértette a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ami szavai szerint felelőtlenség volt részéről, és az ezért járó szankciókat vállalja.

"Vasárnap bejelentett lemondásommal levontam a személyes és politikai következtetést. Megkövetem a családomat, kollégáimat, a választóimat. Kérem őket, hogy botlásomat, harminc éves kitartó és elkötelezett munka fényében értékeljék" - tette hozzá. (MTI)

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
istván
2020. DECEMBER 8. [ 11:57 ]

... te sokbites Lale ! Ha a szerb kormányfőről beszéltünk, akkor hogy illik a képbe Orbánfóbia ? A rendőrpéldád is logikátlan. Szájer esete rendőr példára vetítve inkább olyan, mint ha rendőrt kaptak volna tyúklopáson. Sajnálatos, de ezen már nem lehet változtatni. Bevállalta a következményeket, mást nem is tehetett. De te tehetsz! Ne rugózz tovább sem az ügyön, sem az én véleményemen. Inkább nézd meg a videót a másik cikknél ... Titokban nevethetsz is azon, ahogyan kezelitek a témát ...


Lale
2020. DECEMBER 7. [ 20:02 ]

Hímezünk, hámozunk belemagyarázunk.Csak azt emeli ki amibe bele lehet kötni.A troll jellemző tulajdonsága.Nem mondtam sehol hogy helyeslem azokat a támadásokat amit elhittem a szavára bár én nem láttam ilyet.Ha van ilyen, a támadók szempontjából gyenge pont.Mint említettem, aki többet lát benne az rosszindulatú Orbánfóbiás!


Nagy Bata Károly
2020. DECEMBER 7. [ 14:40 ]

Lale - egyezem a véleményével! Visszás, hogy a libsiknek lehet bárkit lenácizni, fasisztázni,Jézust kigúnyolni, stb. István folyton engem emleget, meg az én - igen normális szemléletemet bírálja. Pedig az úgy van, ahogy én vallom: van férfi és van nő, más nincs! A magyar kormány meg tegye továbbra is ilyen jól a dolgát, különben elveszünk!


istván
2020. DECEMBER 7. [ 13:30 ]

Lale, nem csak ennyit, hanem ezt -is !- kiolvastam a mondottakból. Nem nehéz kihámozni, ha az szerinted gyenge pontnak számít.


Lale
2020. DECEMBER 7. [ 12:52 ]

Meglátásom a történtekről, Szájer József elfogadta melegségét mint mentális betegség, nem meggyőződés. Fidesz mint demokratikus párt aki helyén kezeli a dolgokat megfelelő választás volt számára. Az egyén a közösséget képviseli ha olykor nehéz is. Példa a rendőr akinek sír a lelke amikor családokat kell kilakoltatni, és hány ilyen hivatás van még.Van aki belehal betegségébe van aki belebukik.Esetünkben hibázott meggfizette!Aki többet lát benne az rosszakaratú Orbánfóbiás.


Lale
2020. DECEMBER 7. [ 12:29 ]

Ha csak ennyit sikerült megérteni a mondanivalóból akkor a kapacitása tényleg csak néhány bites!


istván
2020. DECEMBER 7. [ 11:30 ]

Lale, ha gyenge pontnak tartod, azt jelenti, te is a Károly értékrendjét vallod.


Lale
2020. DECEMBER 6. [ 10:12 ]

Azért még elmondom MAGÁNÜGY értelemszerűen nem nyilvános, tehát nem kell titkolni és nem is kell közzétenni. Másodszor a szerb kormányfőt nem célzottan melegsége miatt támadják az csak egy a gyenge pontok közül. Funkciója miatt támadják ami megegyezik Orbánéval. Érdekes hogy azokat az ocsmányságokat nem teszik szóvá!


Lale
2020. DECEMBER 6. [ 9:10 ]

Nem vitatkozok, csak a véleményem szerint ami most folyik az a hidegháború legaljasabb legmocskosabb módszere. Ne legyen büszke rá aki ebben részt vesz!


istván
2020. DECEMBER 5. [ 21:11 ]

Lale, nincs itt semmiféle címkézés. Nézzél szét szerbiai magyarnyelvű közösségi oldalakon, milyen ocsmány gúnyolódás megy a szerb kormányfő személyével kapcsolatban. Szégyenletes. Ezért kellett Szájernek is titkolnia ...


Lale
2020. DECEMBER 5. [ 19:59 ]

Ismét csak címkézés! Nem igaz hogy homofób mindenki. Az zavaró hogy lépten nyomon másságukat hangoztatják. Magánélet az magánélet, azért az a neve. fiatalkorunkban csókolózni is illetlen volt, ma már leírhatatlan dolgokat láthatunk az utcán. Mindennek van határa!


istván
2020. DECEMBER 5. [ 18:22 ]

Lale, jellemzően a jobboldaliak a homofóbok. Valaki leszedi a polgármesteri hivatalra kitűzött szivárvány zászlót, a jobboldal tapsol. Valaki ledarálja az egyneműek egybekelését bemutató mesekönyvet, a jobboldal tapsol. A melegfelvonulást tüntetők zavarják, a jobboldal tapsol. A közösségi oldalakon mindenféle jelzővel illetik a melegeket, transzneműeket. Ahogy Károly mondja, belenéz a gatyába, és amit lát, az. Ha mégsem az, azt nem tartja normális embernek. Ezzel a nézettel van baj.


Lale
2020. DECEMBER 5. [ 12:01 ]

Oda jutottunk hogy nyugaton kell rettegni. Nem a szabálysértést emlegetik hanem a nemi identitást emelik ki. Olyan van sapkája, nincs sapkája. Mert Fidesz tag tehát az egész párt olyan, másfelől a Fidesz homofób náci stb.A megvezettetés az hogy a maga a Fidesz demokrata párt nem tiszta keresztényekből áll, tehát nem kirekesztő. A hagyományos keresztény politika egy koalíciós szerződés eredménye. Demokrácia az hogy kisebbségként elismerem a többség akaratát, magánéletemet megtartom magamnak.


istván
2020. DECEMBER 4. [ 20:22 ]

Károly, nem én találtam ki: "Az emberek besorolása „nő” és „férfi” kategóriákba a fizikai testük megítélése alapján (angolul: sex). A „születésekor meghatározott nem” egyre elfogadottabb kifejezés, hiszen arra helyezi a hangsúlyt, hogy a biológiai besorolás is megkérdőjelezhető, és a gyermekkori meghatározás sokszor nem egyezik a személy nemi identitásával". Erre gondoltam, ... elég keserű lehet az életük. Van ilyen, de attól ugyanúgy értékes emberek, keresztények is, vallásosak is lehetnek ...


Nagy Bata Károly
2020. DECEMBER 4. [ 16:23 ]

Jééézus! - istván! Miért is rettegne bárki, normális ember? Nekem, pl. nincs miért. Férfi vagyok, a feleségem nő. Ilyen egyszerű ez! NINCS másmilyen ember. Belenézel az alsóneműdbe, és amit ott látsz, az vagy! A többi pedig kezeltesse magát. Elég baj az, hogy ilyen természetes, nyilvánvaló tényt alaptörvénybe kell foglalni. Ha nem lenne tragikus, jót röhögnénk rajta.


istván
2020. DECEMBER 3. [ 16:24 ]

Igen, kedves "olvasó", már nem csak a lóláb, de a ló is kilóg... Kormányunk által diktált értékrendet durva támadás érte. Ezen röhög a "társadalom nagyobbik része", meg a fél világ... Bár ne fűződne az "áldozat" nevéhez az alaptörvény ... A "bort iszik és vizet prédikál" tipikus esete. Hányan élhetnek rettegésben Magyarországon, hogy kiderül titkolt nemi identitásuk? Most sok hívőben omlott össze egy álomvilág, míg mások próbálják védeni a mundér becsületét, hasztalanul ...


Érett Ifjú
2020. DECEMBER 2. [ 20:32 ]

Az ellenzék maximálisan kihasználja az ügyet, de ezzel saját magát lövi lábon, mert egy liberális nem csinál ügyet valakinek a sexuális hovatartozásából. A drog meg a távolságtartási tilalom megszegése, az mér támadási felület, de ezzel meg sem a fidesz, sem az M1 nem foglalkozik, tehát nem is meghatározó téma.


Érett Ifjú
2020. DECEMBER 2. [ 20:25 ]

Az eset kapcsán több kérdés is felvetődik: 1. Egy tapasztalt politikus hogyan futhat bele egy ilyen bakiba? Fogjuk rá, hogy kapuzárási pánik. 2. A fidesz vezetősége tudott - e a szexuális hovatartozásáról? 40 éve ismerik egymást, persze hogy tudták. 3. Mit lehet kezdeni az előállt helyzettel? Orbán elhatárolódik, a média összeesküvés elméletet gyárt, ezután jön majd a sorosozás. 4. Lehet - e a kard ellen sétapálcával kiállni a párbajban? Az ellenzék maximálisan kihasználja az ügyet, de...


München
2020. DECEMBER 2. [ 18:13 ]

Semmi főbenjáró bűnt sem követett el Szájer, ami elkerülhetetlenné tette volna a lemondását. Ennek erkölcsi vonatkozásai tarthatók annyira kínosnak, hogy hivatalban maradásával nehezebbé tette volna azt a harcot, amelyet most az Orbán kormány folytat Brüsszellel. De akármit is csinál, Orbánéknak már nehezebb lesz a küzdelem. S ez volt a célja azoknak, akik ezt botránnyá növesztették.


olvasó
2020. DECEMBER 2. [ 14:03 ]

Nézze, istván, mi ebben a vitában már régóta más-más oldalon állunk, egymást aligha fogjuk meggyőzni az igazunkról. Továbbra is fenntartom, hogy épp a nemzetközi lmbtq-mozgalom hangadói és háttértámogatói azok, akik stigmatizálják a társadalom nagyobbik részét. Az emberi jogok örvén részükről már jó ideje ideológiai és hatalmi harc folyik. Ezt fölösleges tagadni, kérem, ön se tegye, mert már nem csak a lóláb, de a ló is kilóg az emberbarát köpeny alól.


istván
2020. DECEMBER 2. [ 11:46 ]

olvasó, én is meglepődnék, ha kínjában nem kiáltana valaki Sorost, Brüsszelt, Gyurcsányt ... Szájer szexuális orientáltsága nem tekinthető erkölcsi "mélyre süllyedésnek", ugyanúgy a brüsszeli elité sem. A drog birtoklás, -még kérdőjeles-, a gyülekezési tilalom megszegése nem feltétlenül ok a lemondásra. Az csupán erkölcsi tartás. A lemondás indoklása az, ami árnyékot vet a gerincességre, az erkölcsi tartásra. Ne állítson valótlanságot a melegek diszkriminálásával kapcsolatban..., mert van.


olvasó
2020. DECEMBER 1. [ 22:47 ]

Meglepődnék, ha hamarosan nem értesülnénk róla, hogy titkosszolgálati módszererekkel állított csapdába sétált bele a képviselő, igen ostobán. De egészében véve ez a házibulis história messze túlmutat önmagán, és még Magyarországon is: jelzi, erkölcseiben milyen mélyre süllyedt az úgynevezett európai elit. Egyébként Magyarországon senki sem diszkriminálja a melegeket. Stigmatizációt épp az lmbtq-lobbi folytat, nyilvánvaló politikai haszonszerzés céljából.


istván
2020. DECEMBER 1. [ 18:14 ]

Melegbárban rendezendő "buliba" nem téved az ember véletlenül, főleg kijárási tilalom idején ... De, ... nem volna ez téma, ha a magyar társadalom nem diszkriminálná a melegeket. Akkor Szájernek nem kellett volna lemondania, vagy ha mégis úgy döntött, az indoklásban a botlásra hivatkozhatott volna, őszintén. Így hab a tortán az ellenzéki médiának.


Pad
2020. DECEMBER 1. [ 17:40 ]

Ez pont úgy hiányzott, mint üveges tótnak a hanyattesés. További gondolataimat inkább nem írom le...


Az Európai Bizottság sokadjára hagyja cserben a hagyományos nemzeti kisebbségeket, felháborító hogy a testület nem hajlandó semmilyen nemzeti kisebbségvédelmi jogszabályt alkotni annak ellenére, hogy a Minority Safepack európai kezdeményezést közel másfél millió polgár támogatta - olvasható Gál Kinga a Fidesz-KDNP uniós...
2021. JANUÁR 18.
[ 18:35 ]
Kétszáztizenegy határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - tájékoztatta a magyar Országos Rendőr-főkapitányság az MTI-t. A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 67, szombaton 45, vasárnap 67 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit...
2021. JANUÁR 18.
[ 11:12 ]
Meghalt 68, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 875 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu hétfőn. A kormányzati portálon azt írták: 352 703-ra nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytaké 11 409-re emelkedett, a gyógyultak száma...
2021. JANUÁR 18.
[ 8:52 ]
Beolvasás folyamatban