Sport
Stojković: Mindent megteszünk az Európa-bajnokságon, hogy a nemzet büszke legyen
Betűméret:             

Megígérhetem, hogy Szerbia az utolsó atomjáig meg fog feszülni, hogy megtegyen mindent a jó eredmény eléréséért, és hogy büszkévé tegye a nemzetet, mondta ma Dragan Stojković, a szerb labdarúgó-válogatott edzője, mielőtt elindult a németországi Európa-bajnokságra.

Az Eb-t Németországban rendezik meg június 14-e és július 14-e között, Szerbia pedig a C csoportban játszik Angliával, Dániával és Szlovéniával.

„Minden a tervek szerint halad, és az indulás előtti felkészülés egy része is jól ment. A legfontosabb, hogy mindent megtettünk, amit szükségesnek tartottunk. Két barátságos meccset játszottunk, nincs sérültünk, senki sem panaszkodik, úgyhogy ebből a szempontból elégedett vagyok. Ma folytatjuk a programot”, mondta Stojković az Ópazován tartott sajtótájékoztatón.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A TSC Akadémián fogadták Világos Adrianát, aki országos csúccsal, 64 méter 42 centiméterrel ezüstérmet szerzett a római atlétikai Európa-bajnokságon, és egyben az olimpiai normát is megdobta. Világos Adrianát, valamint édesanyját és egyben edzőjét, Világos Györgyit a klub, valamint a topolyai és a kishegyesi...
2024. JÚNIUS 14.
[ 13:40 ]
A pénteken rajtoló Európa-bajnokságon újításra készül az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA), a játékvezetők a torna alatt a közönségnek is megindokolják majd azokat az ítéleteket, amelyeket a videóbíró (VAR) segítségével hoztak meg. Az újítást Roberto Rosetti, az UEFA játékvezetői részlegének vezetője...
2024. JÚNIUS 14.
[ 6:09 ]
Betlehem Dávid aranyérmet nyert csütörtökön a nyílt vízi úszók 5 kilométeres versenyében a belgrádi Európa-bajnokságon. A versenyen óriásit hajrázó sportoló pályafutása eddigi legnagyobb sikerét érte el. Az eredményhirdetés és az aranyérem átvétele után a fiatal úszó lehunyt szemekkel énekelte a Himnuszt.
2024. JÚNIUS 13.
[ 15:21 ]
Beolvasás folyamatban