Szerbia
77 kilogramm kokaint és több értékes autót foglaltak le

Nebojša Stefanović belügyminiszter kijelentette, hogy a rendőrök mai akciója során 77 kilogramm tiszta heroint foglaltak le és letartóztattak egy három tagból álló szervezett bűnözői csoportot.

„A bűnügyi rendőrigazgatóság tagjai továbbra is kiváló eredménnyel folytatják a drogkereskedelem elleni, kompromisszumok nélküli harcot. Ezt bizonyítja a mai akció is, amely során a rendőrök 77 kilogramm tiszta heroint foglaltak le és letartóztattak egy három tagból álló szervezett bűnözői csoportot, amely a gyanú szerint országszerte megszervezte a heroin szállítását‟, mondta Stefanović.

A lefoglalt narkotikum értékét több mint 5 millió euróra becsülik, a rendőrség pedig az akció során lefoglalt több értékes autót is.

„Meg kell említenem, hogy a rendőrök évről évre egyre jobb eredményeket érnek el a kábítószerek lefoglalása terén, és csak idén több mint hat tonnát foglaltak le, a rekord mennyiségű heroin mellett‟, emelte ki a miniszter.

Stefanović megköszönte a rendőrség minden tagjának, hogy elkötelezetten védik a szerbiai polgárokat ettől a hatalmas veszedelemtől, amely az egész világon jelen van, de főként a bűnügyi rendőrigazgatóság tagjainak köszönte meg a munkát, akik élen járnak ebben a harcban.

„Soha sem fogunk megállni a drogkereskedők ellen folytatott harcban‟, közölte Stefanović.

A MUP közölte, hogy letartóztatták a szervezett bűnözői csoport tagjait és lefoglaltak 77 kilogramm heroint, valamint fél kilogramm kokaint.

„Elfogtuk a bűnszervezet vezetőjét M. N.-t (1982), valamint a csoport két tagját, S. N.-t (1982) és V. C.-t (1966), kábítószer előállításának és az azzal történő kereskedelem alapos gyanújával‟, áll a közleményben.

A gyanú szerint a bűnszervezet az utóbbi időben Törökországból szerezte be a kábítószert és utána Szerbia egész területére szállította és értékesítette. (RTS)

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A szerb parlament képviselői ma elfogadták a nyugdíj- és rokkantbiztosításról szóló törvény módosítását és kiegészítését, amely értelmében 2020. január 1-jétől a svájci modell alapján indexálják a nyugdíjakat. A svájci modell azt jelenti, hogy az 1,7 millió szerbiai nyugdíjas járandóságát úgy emelnék,...
2019. DECEMBER 6.
[ 12:35 ]
Mića Jovanović a Prva TV-nek és a B92-nek azt mondta, átverték, s eláll attól, hogy eladja a Megatrend Egyetemet. A Prva TV szerkesztőségével és a Megatrend Egyetemmel olyan emberek vették fel a kapcsolatot, akik lakó- és üzlethelyiséget adtak ki dr. Dejan Đorđevićnek, a Megatrend Egyetem vevőjének. Elmondásuk szerint dr....
2019. DECEMBER 6.
[ 9:46 ]
Angela Merkel német kancellár ma németországi látogatásra invitálta Aleksandar Vučić szerb államfőt. A látogatásra még januárban sor kerülne. A meghívást a szer elnök megelégedéssel elfogadta, olvasható az elnöki kabinet által ma kiadott közleményben, amely Vučić és Merkel telefonbeszélgetéséről számol...
2019. DECEMBER 5.
[ 20:03 ]
Beolvasás folyamatban