Szerbia
77 kilogramm kokaint és több értékes autót foglaltak le

Nebojša Stefanović belügyminiszter kijelentette, hogy a rendőrök mai akciója során 77 kilogramm tiszta heroint foglaltak le és letartóztattak egy három tagból álló szervezett bűnözői csoportot.

„A bűnügyi rendőrigazgatóság tagjai továbbra is kiváló eredménnyel folytatják a drogkereskedelem elleni, kompromisszumok nélküli harcot. Ezt bizonyítja a mai akció is, amely során a rendőrök 77 kilogramm tiszta heroint foglaltak le és letartóztattak egy három tagból álló szervezett bűnözői csoportot, amely a gyanú szerint országszerte megszervezte a heroin szállítását‟, mondta Stefanović.

A lefoglalt narkotikum értékét több mint 5 millió euróra becsülik, a rendőrség pedig az akció során lefoglalt több értékes autót is.

„Meg kell említenem, hogy a rendőrök évről évre egyre jobb eredményeket érnek el a kábítószerek lefoglalása terén, és csak idén több mint hat tonnát foglaltak le, a rekord mennyiségű heroin mellett‟, emelte ki a miniszter.

Stefanović megköszönte a rendőrség minden tagjának, hogy elkötelezetten védik a szerbiai polgárokat ettől a hatalmas veszedelemtől, amely az egész világon jelen van, de főként a bűnügyi rendőrigazgatóság tagjainak köszönte meg a munkát, akik élen járnak ebben a harcban.

„Soha sem fogunk megállni a drogkereskedők ellen folytatott harcban‟, közölte Stefanović.

A MUP közölte, hogy letartóztatták a szervezett bűnözői csoport tagjait és lefoglaltak 77 kilogramm heroint, valamint fél kilogramm kokaint.

„Elfogtuk a bűnszervezet vezetőjét M. N.-t (1982), valamint a csoport két tagját, S. N.-t (1982) és V. C.-t (1966), kábítószer előállításának és az azzal történő kereskedelem alapos gyanújával‟, áll a közleményben.

A gyanú szerint a bűnszervezet az utóbbi időben Törökországból szerezte be a kábítószert és utána Szerbia egész területére szállította és értékesítette. (RTS)

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatban ilyen drámai helyzetre senki sem számított, jelentette ki Srđa Janković immunológus a szerbiai közszolgálati televízió (RTS) reggeli műsorában. “Arra számítottunk, hogy az eddigi vírusokhoz hasonlóan ez is eltűnik a meleg és a napsütés hatására és akkor az intézkedések...
2020. JÚLIUS 11.
[ 12:36 ]
Pénteken este ismét erőszakosabb fordulatot vettek a tüntetések Belgrádban, ahol tegnap este több százan próbáltak meg behatolni péntek este a szerb parlament épületébe. A kormány intézkedései ellen tiltakozókat rendőröknek kellett visszaszorítani, eközben azonban többen megsérültek, az incidens után pedig mintegy hetven...
2020. JÚLIUS 11.
[ 9:00 ]
Ana Brnabić kormányfő a rendkívüli sajtótájékoztatón ma azt mondta, hogy hamarosan elérjük a pandémia kitörése óta mért legrosszabb eredményeket. Mint mondta, "könyörög" a polgároknak, hogy viseljék az arcmaszkot és tartsák tiszteletben a védőintézkedéseket, mert ha ezek nem járnak eredménnyel, további...
2020. JÚLIUS 10.
[ 16:28 ]
Beolvasás folyamatban