Szerbia
Újraindult a légi közlekedés Szerbiában, az első járat Londonba ment

A Wizzair légitársaság utasszállító repülőgépe ma, nem sokkal 13 óra után indult el a belgrádi Nikola Tesla repülőtérről Londonba.

Ez az első utasszállító gép, amely a belgrádi repülőtérről felszállít, mióta március 19-én a koronavírus-járvány miatt felfüggesztették a légi forgalmat.

Senka Jelenković, a Nikola Tesla repülőtér ügyvezető igazgatója ma kijelentette, a repülőtér készen áll az utasforgalom újraindítására.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Az elkövetkező tíz napban még egy-egy minimálbért kifizetünk a leginkább érintett ágazatok dolgozóinak, jelentette be Aleksandar Vučić szerb elnök. Hozzátette, ez az utazási irodák, az autókölcsönzők, a vendéglátó- és a szállodaipar 72,5 ezer alkalmazottjára vonatkozik. „Ez nagy segítség, ma meghozzuk az...
2020. DECEMBER 4.
[ 11:00 ]
A szerb kormány mai ülésén elfogadta a válságstáb által javasolt legújabb intézkedéseket annak érdekében, hogy megóvják a lakosság egészségét a koronavírus-fertőzéstől. A vendéglátóipari objektumok, vagyis a kávézók, éttermek, bárok és éjszakai klubok nem dolgoznak pénteken 17 órától hétfőn reggel 5...
2020. DECEMBER 3.
[ 17:29 ]
Szerbiában az elmúlt 24 órában 7.802 újabb esetben regisztrálták a koronavírus-fertőzést, 61 személy hunyt el, és 288 személy van lélegeztetőgépen, ez pedig a legmagasabb szám a járvány kezdete óta. A legutóbbi jelentés óta 22.243 tesztet végeztek el, áll a covid-19.rs honlapon.
2020. DECEMBER 3.
[ 17:27 ]
Beolvasás folyamatban