Szerbia
Szerbia továbbra is fantasztikusan teljesít: 1.792.912 adag vakcinát adtak be
Betűméret:             

Szerbiában eddig 1.792.912 adag koronavírus elleni vakcinát adtak be, 647.019 személy pedig felvette a védőoltás második adagját is, derült ki a szerb kormány legfrissebb adataiból.

Szerbia magabiztosan vezet a régióban az egymillió lakosra jutó beoltottak száma alapján, majd Magyarország, Szlovénia, Románia, Horvátország, Bulgária, Albánia és Montenegró következik.

Az egymillió lakosra jutó újraoltottak számát tekintve is Szerbia vezet a régióban, majd Románia, Magyarország, Szlovénia, Horvátország, Bulgária és Albánia követi a sorban.

A beoltottak és újraoltottak összesített számát tekintve Szerbia a második a régióban, Románia után.

Az egymillió lakosra jutó újraoltottak száma alapján Szerbia első Európában és hatodik a világon Izrael, a Seychelle-szigetek, az Egyesült Arab Emírségek, Bahrein és az USA után.

Az egymillió lakosra jutó beoltottak száma alapján Szerbia a nyolcadik a világon, Izrael, a Seychelle-szigetek, az Egyesült Arab Emírségek, Nagy-Britannia, az USA, a Maldív-szigetek és Chile után, Európában pedig a második, Nagy-Britannia után. (Kurir, Tanjug)

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A politikai pártok a választási kampány finisében minden adujukat ki fogják használni és az elkövetkező két hét igen intenzív lesz e tekintetben, jelentette ki Bojan Klačar, a CeSID végrehajtó igazgatója, hozzátéve, korai még azzal kapcsolatban bármit is mondani, hogy mely pártok léphetik át a választási küszöböt és...
2023. DECEMBER 1.
[ 9:45 ]
Aleksandar Vučić szerb elnök pénteken Dubajban, a COP28 klímaváltozási csúcstalálkozó megnyitója előtt találkozott Andrzej Duda lengyel elnökkel, Abdullah bin Zayeddel, az Egyesült Arab Emírségek külügyminiszterével, Hamad bahreini királlyal, Nikosz Hrisztodulidesz ciprusi elnökkel, Novák Katalin magyar elnökkel, valamint...
2023. DECEMBER 1.
[ 9:31 ]
A rendőrség elkötelezett munkával és kitartó helyszíni fellépéssel mindent megtesz az illegális migráció visszaszorításáért, illetve mindent megtesz az embercsempészek elriasztása és letartóztatása érdekében – jelentette ki Bratislav Gašić belügyminiszter a MUP tagjainál tett látogatása során a határrendészet...
2023. NOVEMBER 30.
[ 14:34 ]
Beolvasás folyamatban