Szerbia
Kamion és autóbusz ütközött Obrenovacnál: Egy ember meghalt, 20-an megsérültek
Betűméret:             

Egy személy meghalt, 20-an megsérültek az Obrenovac közelében lévő Stubline településen, ahol hétfő délelőtt egy kamion ütközött össze egy autóbusszal, tájékoztatta az N1-et a MUP.

A buszsofőr vesztette életét a balesetben, közölte a helyi rendőrség, de több információval nem tudott szolgálni, mert még folyik a nyomozás a helyszínen.

Sajtóértesülések szerint 16 sérültet szállítottak be a sürgősségi központba és a Bežanijska kosa klinikai-kórházi központba, további négy személyt pedig az obrenovaci egészségházba.

Az eset 10 óra körül történt, a balesetben résztvevő autóbusz pedig a Strela utasszállító vállalat tulajdona.

A közlekedési balesetet okozó kamionost, aki a balesetet követően elmenekült a helyszínről, a rendőrök megtalálták és őrizetbe vették.

Ivica Dačić belügyminiszter elmondta, hogy a közlekedési rendőrség első jelentései szerint a balesetért a kamionsofőr a felelős, aki belerohant az autóbuszba.

„A sofőr megszökött, még mielőtt a rendőrség kiérkezett volna, de mi tudjuk, hogy kicsoda, és hamarosan megtalálják”, nyilatkozta a sajtónak a belügyminiszter, majd nem sokkal ezután a Tanjug úgy értesült, hogy őrizetbe is vették a sofőrt.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A büntető törvénykönyv vonatkozó részeinek szigorítását jelentette be Slavica Đukić Dejanović szerb oktatási miniszter pénteken azt követően, hogy egy nappal korábban két belgrádi általános iskolában is szülők vertek meg tanárokat. A kormányfő tárgyalni hívja az esettel kapcsolatban a szakszervezeteket. Az egyik...
2024. JÚNIUS 14.
[ 12:17 ]
Marko Đurić külügyminiszter ma Magyar József szerbiai magyar nagykövettel folytatott megbeszélést a térség és Európa jelenlegi politikai helyzetéről. A minisztérium közleménye szerint a megbeszélés részvevői a közelmúltban lezajlott európai parlamenti választások előzetes eredményeiről cseréltek véleményt,...
2024. JÚNIUS 13.
[ 12:55 ]
Jugoszlávia és az azt követő utódállamok történetében először adózott egy szerbiai állami tisztségviselő Joszif Sztálin emléke előtt. Az állami küldöttség moszkvai látogatása alkalmával Aleksandar Vulin miniszter, a szerb kormány alelnöke virágot helyezett Sztálin sírjára a Virág téren. Tehetséges vezető, a...
2024. JÚNIUS 13.
[ 12:23 ]
Beolvasás folyamatban