Vajdaság
Új játszótéri elemek a magyarkanizsai Tisza-parton

Faházzal, kisvonattal és fából készült játszótéri elemekkel bővült a Tisza-part, amelyeket a magyarkanizsai Geneza kereskedelmi vállalat ajándékozott a gyerekeknek. Az új, fából készült játszótéri elemeket a magyarkanizsai óvodás kisgyerekek már birtokba is vették hétfő délelőtt.

Szecsei Karolina, a Geneza társtulajdonosa szerint a vállalat fennállásának 25 éves évfordulója alkalmából szerettek volna kedveskedni a magyarkanizsai gyerekeknek, az idei évben pedig az óvodásokat vették előtérbe.

- A játszótér volt az elsődleges ötlet, és próbáltunk olyanban gondolkodni, olyan fajátékokban, ami érdekes a kicsiknek, de hosszú távon azért jól karbantarthatóak. Ezáltal úgy döntöttünk, hogy egy kisvonatot hozunk ide, és egy kisházat. Mivel az önkormányzat azért elég sokat foglalkozott mostanában a stranddal, sok pénz került ide, ezért bízom abban, hogy egy picit azért mi is hozzá tudtunk tenni a fejlődéshez – mesélte Karolina.

A Tisza-parti játszótéren több hinta, mászóka, és homokozó is helyet kapott már. Ezek mellé került a kisvonat és a faházikó is. Lackó Róbert, a magyarkanizsai helyi közösség tanácselnöke elmondta, hogy példamutatónak tartja a tenni akarást a helyi vállalat részéről.

- Mindenféleképpen példaértékű, és én nagyon remélem, hogy a következőkben a többi magyarkanizsai cég is esetleg kedvet kap, és szeretne hasonlóan tenni a közösségünkért, hiszen nincs szebb annál, amikor a gyerekeknek adunk valamit. Ez nem csak a gyerekekről szól természetesen, hiszen a szülőkről, a közösségről, a magyarkanizsai emberekről, mert hát a Tisza-part nekünk egy - főleg nyáron - mindig egyszerűen a szívünk csücske marad – nyilatkozta Lackó Róbert.

A tanácselnök hozzátette, hogy a helyi közösség a játszóteret és környékét rendszeresen karbantartja. Minden évben megjavítják, újrafestik a játszótéri elemeket, emellett feltöltik a homokozót is a nyári szezon kezdete előtt, hogy a kisgyerekek is tartalmasan tudják eltölteni az időt a Tisza-parton.

Bartok Zsófia
Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Dobó Éva
2019. MÁJUS 22. [ 3:23 ]

Legalább a gyerekeket szereti ez a vállalat, mert a munkásokkal ugyancsak gonoszul viselkednek.


Pásztor István a Tartományi Képviselőház elnöke és Igor Mirović tartományi kormányelnök Topolyán járt. Megtekintették a folyamatban lévő beruházásokat és a jövőbeni tervekről is informálódtak. A házelnök és a kormányfő először az EM Commerce bútorgyárat tekintették meg, ahol a közelmúltban tartományi...
2019. AUGUSZTUS 22.
[ 20:38 ]
Zentán csütörtökön délelőtt az Üzleti Inkubátorban, a Prosocent projekt keretében kétnapos képzés kezdődött munkavállalók számára, illetve egynapos továbbképzést tartottak olyan munkaadók részére, akik bizonyos társadalmi csoportokhoz tartozó, új alkalmazottakat kívánnak munkába állítani. Mindkét esetben olyan...
2019. AUGUSZTUS 22.
[ 18:31 ]
Nagybecskereken „Isten hozta Petrovgradban” szövegű óriásplakátok jelentek meg, ami a helyi polgárok szerint azt jelenti, hogy ismét feléledt a helyiség nevének megváltoztatására tett kezdeményezés. Az új plakátokat a Petrovgrad egyesület helyezte ki, amelynek elnöke Budimir Jovanović elmondta, hogy nem álltak el attól...
2019. AUGUSZTUS 22.
[ 11:59 ]
Beolvasás folyamatban