Magyarország
Elindult Magyarországon az újraindításról szóló konzultáció

Elindult az újraindításról szóló konzultáció - közölte a kormany.hu szerda este.

Tájékoztatásuk szerint a kérdőívet a vakcinainfo.gov.hu oldalon lehet kitölteni. Hét kérdésre lehet válaszolni, többek között a védettségi igazolvánnyal, az éttermek és szállodák újraindításával és az este 8 óra utáni kijárási tilalommal kapcsolatban.

Az online kérdőív kitöltéséhez regisztráció szükséges, amelyről a résztvevők megerősítő e-mailt kapnak.

A konzultációnak otthont adó vakcinainfo.gov.hu oldalon továbbra is lehet regisztrálni a koronavírus elleni oltásra - fejtették ki.

A kormány honlapján kiemelték: "az oltási program elindulásával új szakaszba léptünk". Vannak, akik azt gondolják, hogy az oltások beadásával egy időben elkezdődhet a korlátozások feloldása is. Mások óvatosságra intenek, mert a járvány Európában újra felszálló ágban van - jegyezték meg.

"Szeretnénk megismerni a magyar emberek véleményét az újraindítással kapcsolatos legfontosabb kérdésekről, ezért biztatunk mindenkit arra, hogy vegyen részt a konzultációban" - fogalmaztak a kormányzati oldalon.

Orbán Viktor miniszterelnök február 5-én a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában beszélt arról, hogy a kormány február közepe és március eleje között online konzultáció formájában kéri ki az emberek véleményét a nyitás kérdéseiről. (MTI)

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
sistvan
2021. FEBRUÁR 22. [ 16:24 ]

Fzt a 2021.februar 20 adikai kommentemet visszavonom


sistvan
2021. FEBRUÁR 20. [ 10:13 ]

A tajékoztatatásnak az a dolguk hogy hitelesen tájékoztassonak bennünket az eseményeről.Nem valami vitákba kivánságok továbbitásában vegyenek részt


istván
2021. FEBRUÁR 19. [ 16:15 ]

Tévedtem "sistvan"! Elfogadja a rendszer a nem Magyarországon élők regisztrációját is, tehát részt-vehet a konzultáción a külhoni magyar állampolgár is ...


istván
2021. FEBRUÁR 19. [ 14:23 ]

Tisztelt sistvan! Az az érzésem, tévesen értelmezi a demokráciát, és a velejáró felelősségvállalását! Ön nem vállalhat felelősséget a magyarországi konzultáció témájában, bízza a konzultációt a Magyarországon élőkre. Ha a szerb kormány is kikéri hasonló témában a lakosság véleményét, akkor élhet a lehetőséggel, de jelen esetben nem.


sistvan
2021. FEBRUÁR 19. [ 11:39 ]

Demokráciját akartunk ezzel eggyütt a felelősséget is válalni kell a tetteinkért. Az okos őtleteket az állam is támégatja.


istván
2021. FEBRUÁR 18. [ 12:55 ]

A járványkezelés nem kívánságműsor kedves kormányunk! Szakmai kérdésben a szakma véleménye számít, aminek alapján a kormány hozza meg az ajánlott döntéseket! Eddig is így volt, ezután is csak így lehet. Elfogadhatatlan, hogy a laikus lakosság véleményezése alapján hozzon döntéseket a kormány. A konzultációval védőbástyát kíván a kormány építeni a járványkezeléssel kapcsolatban saját felelősségének hárítására, ami egyben propaganda akció is, hogy lám, milyen jó nekünk, kedves kormányunk mindent megtesz, hogy kedvünkbe-járjon... Szlávik János infektológus: " szakmai kérdéseket szakmai alapon kell meghozni, még egy kis időnek el kell telnie ahhoz, hogy meg lehessen állapítani, elindult-e esetleg egy harmadik hullám." SZERINTE VISZONT ADDIG FENN KELL TARTANI A JELENLEGI KORLÁTOZÁSOKAT, NEM ÉRZI ÚGY, HOGY A KÖVETKEZŐ HETEKBEN BÁRMILYEN NYITÁSNAK LENNE MÓDJA. /Portfolio/ Ez alapján kimondható, hogy a konzultáció csak parasztvakítás!


Május 10-én indul újra a jelenléti oktatás a középiskolákban - mondta a miniszterelnök pénteken. Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában közölte, az operatív törzs döntött arról is, hogy az elmúlt évhez hasonlóan csak írásbeli érettségi vizsga lesz. A kormányfő...
2021. ÁPRILIS 9.
[ 12:46 ]
Meghalt 285, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 7325 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu pénteken, kiemelve: eddig 2 689 102 embert oltottak be Magyarországon, közülük 1 126 139-en már a második adag vakcinát is megkapták. A kormányzati portálon azt...
2021. ÁPRILIS 9.
[ 9:22 ]
A kormány április 19-éig meghosszabbította a védelmi intézkedéseket az operatív törzs javaslatára - közölte Kiss Róbert, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese online sajtótájékoztatón csütörtökön. Változatlanul maradnak - többek között - a...
2021. ÁPRILIS 8.
[ 15:12 ]
Beolvasás folyamatban