Szerbia
A Lidl 16 üzlete nyílt meg Szerbia 12 városában

A Lidl Srbija vállalat ma reggel 8 órakor Szerbia 12 városában összesen16 üzletét nyitott meg, amelyből 5 Belgrádban van.

A vásárlók 1.500 márka közül válogathatnak, amelyből 350 hazai termék.

Csak a gyümölcs- és zöldségfélék területén több mint 25 szerbiai beszerzővel kötöttek együttműködési szerződést.

A Lidl dolgozóinak ötnapos munkahetük lesz, az elektronikus nyilvántartásnak köszönhetően pedig a vállalat kifizeti a dolgozók minden munkapercét, közölte a Lidl.

A Lidl Belgrádban öt üzletet nyitott meg, ezen kívül Borban, Kragujevacon, Nišben, Leskovacon, Smederevóban, Zomborban, Užicén, Šabacon, Szabadkán, Újvidéken és Nagybecskereken is nyílt üzlet.

Az év végéig pedig a bejelentések szerint további hét üzletet nyit meg a Lidl, mégpedig Versecen, Inđiján, Jagodinán, Nagykikindán, Kruševacon, Pancsován, illetve még egy üzletet a fővárosban.

A Lidl jelenleg az első számú kereskedelmi üzletlánc Európában, a Schwarz-csoporthoz tartozik, amelynek székhelye Németországban van.

A Lidl jelenleg 27 európai és amerikai országban van jelen, a kereskedelmi hálózatnak több mint 10.000 korszerű üzlete van és mintegy 260.000 személyt foglalkoztat, írja a Tanjug.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Sándor a mozsori
2018. OKTÓBER 12. [ 23:30 ]

A közösségi oldalakon az egész régió Szerbián szórakozik, mert a polgárok veszekednek, és egymás kezéből veszik ki az olcsó grillcsirkét, banánt, kristálycukrot és más terméket ami Szerbiában nem ismernek. A megjelent képek ellene szólnak a hatalom által bejelentett aranykornak, amely az itteni népre vár. A Lidl megnyitója a végerednényben azt mutatja, hogy milyen szomorú a helyzet Szerbiában...


Dezső
2018. OKTÓBER 12. [ 20:35 ]

A zentai szegényebb réteget nem gondolják megetetni lidl szinten? Ott van pl: a volt KTC vagy a Lurdy helységei Üresen állnak. Mi éhezhetünk :( Köszönjük ZENTA!


Tiltakozó megmozdulás Belgrádban - illusztráció
2018. DECEMBER 15.
[ 21:08 ]
Aleksandar Vučić elnök, a hadsereg főparancsnoka látogatást tett több egységnél. A Szerbiai Rádió és Televízió értesülése szerint a katonákkal ebédelt. Más alakulatokat is fölkeres. A helyszínről nem szól a hír, korábban azt jelezték, hogy a dél-szerbiai biztonsági övezetbe látogat. Közben Nebojša Stefanović...
2018. DECEMBER 15.
[ 9:39 ]
Szerbia teljes jogú tagja lett az Európai Nukleáris Kutatási Szervezetnek, a CERN-nek. Erről a Tanács döntött genfi ülésén. Izraelen, Svájcon és Norvégián kívül az egyetlen ország vagyunk, amelyet felvettek, bár nem tagja az Európai Uniónak.A kormányfői hivatal közleménye szerint ez lehetővé teszi, hogy egyetemistáink...
2018. DECEMBER 15.
[ 9:29 ]
Több ellenzéki párt, szövetség és mozgalom megállapodást írt alá a tisztességes és szabad választásokért.Azt kérik, hogy arányosan részt vehessenek a Szerbiai és a Vajdasági Rádió és Televízió műsoraiban, és hogy akadályozzák meg a választói névjegyzékkel való visszaélést.Az okmányt többek között aláírta a...
2018. DECEMBER 15.
[ 7:29 ]
Beolvasás folyamatban