Szerbia
A Lidl 16 üzlete nyílt meg Szerbia 12 városában

A Lidl Srbija vállalat ma reggel 8 órakor Szerbia 12 városában összesen16 üzletét nyitott meg, amelyből 5 Belgrádban van.

A vásárlók 1.500 márka közül válogathatnak, amelyből 350 hazai termék.

Csak a gyümölcs- és zöldségfélék területén több mint 25 szerbiai beszerzővel kötöttek együttműködési szerződést.

A Lidl dolgozóinak ötnapos munkahetük lesz, az elektronikus nyilvántartásnak köszönhetően pedig a vállalat kifizeti a dolgozók minden munkapercét, közölte a Lidl.

A Lidl Belgrádban öt üzletet nyitott meg, ezen kívül Borban, Kragujevacon, Nišben, Leskovacon, Smederevóban, Zomborban, Užicén, Šabacon, Szabadkán, Újvidéken és Nagybecskereken is nyílt üzlet.

Az év végéig pedig a bejelentések szerint további hét üzletet nyit meg a Lidl, mégpedig Versecen, Inđiján, Jagodinán, Nagykikindán, Kruševacon, Pancsován, illetve még egy üzletet a fővárosban.

A Lidl jelenleg az első számú kereskedelmi üzletlánc Európában, a Schwarz-csoporthoz tartozik, amelynek székhelye Németországban van.

A Lidl jelenleg 27 európai és amerikai országban van jelen, a kereskedelmi hálózatnak több mint 10.000 korszerű üzlete van és mintegy 260.000 személyt foglalkoztat, írja a Tanjug.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Sándor a mozsori
2018. OKTÓBER 12. [ 23:30 ]

A közösségi oldalakon az egész régió Szerbián szórakozik, mert a polgárok veszekednek, és egymás kezéből veszik ki az olcsó grillcsirkét, banánt, kristálycukrot és más terméket ami Szerbiában nem ismernek. A megjelent képek ellene szólnak a hatalom által bejelentett aranykornak, amely az itteni népre vár. A Lidl megnyitója a végerednényben azt mutatja, hogy milyen szomorú a helyzet Szerbiában...


Dezső
2018. OKTÓBER 12. [ 20:35 ]

A zentai szegényebb réteget nem gondolják megetetni lidl szinten? Ott van pl: a volt KTC vagy a Lurdy helységei Üresen állnak. Mi éhezhetünk :( Köszönjük ZENTA!


Hiány lehet akácmézből Szerbiában - illusztráció
2019. MÁJUS 23.
[ 11:23 ]
A szerb külügyminiszter a Tanjugnak telefonon nyilatkozva elmondta, hogy erős robbanás hallatszott. Ivica Dačić Szomália elnökével, Mohamed Abdullahi Mohameddel tárgyalt az elnöki palotában a robbanás pillanatában. A két ország diplomáciai kapcsolatainak felújításáról beszéltek, valamint Szomália Koszovó...
2019. MÁJUS 23.
[ 6:48 ]
Ana Brnabić kormányfő azt üzente, hogy folytatódik a szürkegazdaság elleni küzdelem és a kormány ebben az ügyben nem ismer kompromisszumot. Úgy fogalmazott: ez az egyedüli módja annak, hogy korrekt gazdálkodási feltételeket biztosítsunk, és hogy a törvénnyel összhangban minden érintett fizesse az adót és a...
2019. MÁJUS 23.
[ 6:20 ]
A Szerbiában élő horvát állampolgárok vasárnap Horvátország belgrádi nagykövetségén és a szabadkai főkonzulátusán adhatják le voksaikat az európai parlamenti választásokon, közölte a szerbiai menekültügyi és migrációs biztosi hivatal. Horvátország minden nagykorú polgára szavazhat, függetlenül attól, hogy...
2019. MÁJUS 22.
[ 12:20 ]
Beolvasás folyamatban