Szerbia
A Lidl 16 üzlete nyílt meg Szerbia 12 városában

A Lidl Srbija vállalat ma reggel 8 órakor Szerbia 12 városában összesen16 üzletét nyitott meg, amelyből 5 Belgrádban van.

A vásárlók 1.500 márka közül válogathatnak, amelyből 350 hazai termék.

Csak a gyümölcs- és zöldségfélék területén több mint 25 szerbiai beszerzővel kötöttek együttműködési szerződést.

A Lidl dolgozóinak ötnapos munkahetük lesz, az elektronikus nyilvántartásnak köszönhetően pedig a vállalat kifizeti a dolgozók minden munkapercét, közölte a Lidl.

A Lidl Belgrádban öt üzletet nyitott meg, ezen kívül Borban, Kragujevacon, Nišben, Leskovacon, Smederevóban, Zomborban, Užicén, Šabacon, Szabadkán, Újvidéken és Nagybecskereken is nyílt üzlet.

Az év végéig pedig a bejelentések szerint további hét üzletet nyit meg a Lidl, mégpedig Versecen, Inđiján, Jagodinán, Nagykikindán, Kruševacon, Pancsován, illetve még egy üzletet a fővárosban.

A Lidl jelenleg az első számú kereskedelmi üzletlánc Európában, a Schwarz-csoporthoz tartozik, amelynek székhelye Németországban van.

A Lidl jelenleg 27 európai és amerikai országban van jelen, a kereskedelmi hálózatnak több mint 10.000 korszerű üzlete van és mintegy 260.000 személyt foglalkoztat, írja a Tanjug.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Sándor a mozsori
2018. OKTÓBER 12. [ 23:30 ]

A közösségi oldalakon az egész régió Szerbián szórakozik, mert a polgárok veszekednek, és egymás kezéből veszik ki az olcsó grillcsirkét, banánt, kristálycukrot és más terméket ami Szerbiában nem ismernek. A megjelent képek ellene szólnak a hatalom által bejelentett aranykornak, amely az itteni népre vár. A Lidl megnyitója a végerednényben azt mutatja, hogy milyen szomorú a helyzet Szerbiában...


Dezső
2018. OKTÓBER 12. [ 20:35 ]

A zentai szegényebb réteget nem gondolják megetetni lidl szinten? Ott van pl: a volt KTC vagy a Lurdy helységei Üresen állnak. Mi éhezhetünk :( Köszönjük ZENTA!


Srđan Nogo, a Dveri képviselője halállal fenyegette meg Ana Brnabić kormányfőt és Aleksandar Vučić államfőt.„Hozzák nyilvánosságra, amit mondok: fel kell akasztani a Teraziján”, jelentette ki Nogo, akinek elmondása szerint fenyegetését az váltotta ki, hogy megtudta: Ana Brnabić parafálta a dublini egyezményt, amely...
2018. OKTÓBER 18.
[ 12:42 ]
Aleksandar Vučić szerb államfő kijelentette, hogy a Nyugat-Balkán régióban szükség van az Európai Unió jelenlétének megerősítésére, a polgárok számára pedig fel kell kínálni valamilyen valós és szilárd célt a jövőre nézve.„Szerbia minden tőle telhetőt megtesz, hogy megőrizze a békét és a stabilitást a...
2018. OKTÓBER 18.
[ 11:06 ]
Ha Szerbia tagja lenne az Európai Uniónak, akkor ő lenne a legszegényebb tagországa.A szegénység elleni küzdelem világnapján Szerbia félmillió lakosa teljes szegénységben él, minden negyedik polgárt pedig fenyegeti a szegénység.A legaggasztóbb tény az, hogy a legszegényebbek közül 400.000 a kisgyerek.Az Európai...
2018. OKTÓBER 18.
[ 8:01 ]
Beolvasás folyamatban