Szerbia
A Lidl 16 üzlete nyílt meg Szerbia 12 városában

A Lidl Srbija vállalat ma reggel 8 órakor Szerbia 12 városában összesen16 üzletét nyitott meg, amelyből 5 Belgrádban van.

A vásárlók 1.500 márka közül válogathatnak, amelyből 350 hazai termék.

Csak a gyümölcs- és zöldségfélék területén több mint 25 szerbiai beszerzővel kötöttek együttműködési szerződést.

A Lidl dolgozóinak ötnapos munkahetük lesz, az elektronikus nyilvántartásnak köszönhetően pedig a vállalat kifizeti a dolgozók minden munkapercét, közölte a Lidl.

A Lidl Belgrádban öt üzletet nyitott meg, ezen kívül Borban, Kragujevacon, Nišben, Leskovacon, Smederevóban, Zomborban, Užicén, Šabacon, Szabadkán, Újvidéken és Nagybecskereken is nyílt üzlet.

Az év végéig pedig a bejelentések szerint további hét üzletet nyit meg a Lidl, mégpedig Versecen, Inđiján, Jagodinán, Nagykikindán, Kruševacon, Pancsován, illetve még egy üzletet a fővárosban.

A Lidl jelenleg az első számú kereskedelmi üzletlánc Európában, a Schwarz-csoporthoz tartozik, amelynek székhelye Németországban van.

A Lidl jelenleg 27 európai és amerikai országban van jelen, a kereskedelmi hálózatnak több mint 10.000 korszerű üzlete van és mintegy 260.000 személyt foglalkoztat, írja a Tanjug.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Sándor a mozsori
2018. OKTÓBER 12. [ 23:30 ]

A közösségi oldalakon az egész régió Szerbián szórakozik, mert a polgárok veszekednek, és egymás kezéből veszik ki az olcsó grillcsirkét, banánt, kristálycukrot és más terméket ami Szerbiában nem ismernek. A megjelent képek ellene szólnak a hatalom által bejelentett aranykornak, amely az itteni népre vár. A Lidl megnyitója a végerednényben azt mutatja, hogy milyen szomorú a helyzet Szerbiában...


Dezső
2018. OKTÓBER 12. [ 20:35 ]

A zentai szegényebb réteget nem gondolják megetetni lidl szinten? Ott van pl: a volt KTC vagy a Lurdy helységei Üresen állnak. Mi éhezhetünk :( Köszönjük ZENTA!


Kifütyülték Brnabićot az orašaci koszorúzáson - illusztráció
2019. FEBRUÁR 15.
[ 16:33 ]
Szerbia február 15-én és 16-án ünnepli a Gyertyaszentelőt (Sretenje) – az államiság napját, amikor is az ország az első szerb felkelés kezdetére és az első szerb alkotmány kikiáltására emlékezik, írja a Tanjug. Ebből az alkalomból Aleksandar Vučić szerb elnök kitüntetéseket nyújtott át az arra érdemes...
2019. FEBRUÁR 15.
[ 10:19 ]
A szerbiai parlament elfogadta a kulturális nemzeti tanács (NSK) jelöltlistáját annak ellenére, hogy az ellen tiltakoztak a reprezentatív szakmai szervezetek, mint felhatalmazott beterjesztők. Elfogadták a szerb kormány jelöltjeit, Dušan Kovačević dramaturgot, Nikola Šuicát, a képzőművészet doktorát, Đorđe Đurić...
2019. FEBRUÁR 14.
[ 15:17 ]
Szerbiában 29-en haltak meg az influenzajárvány miatt, és 104.687 megbetegedést jegyeztek fel az elmúlt hat hétben, közölte Dr Milan Jovanović Batut közegészségügyi intézet, amely szerint Szerbiában a kisgyermekek körében, négy éves korig a legnagyobb a betegek száma. Az intézet jelentése szerint az elmúlt héten magas...
2019. FEBRUÁR 14.
[ 13:00 ]
Beolvasás folyamatban