Szerbia
Tegnap óta 68 új fertőzöttet azonosítottak Szerbiában, egy személy belehalt a betegségbe

Az elmúlt 24 órában 68 új koronavírus-fertőzöttet azonosítottak Szerbiában, s egy személy meghalt a betegség következtében.

Kórházban 337 fertőzöttet ápolnak, közülük jelenleg 25-en vannak lélegeztetőgépen.

Tegnap óta 3175 személyt teszteltek le a vírusra, a járvány márciusi kitörése óta pedig összesen 1 072 801 személyt.

Eddig összesen 32 908 személy fertőződött meg koronavírussal Szerbiában. A halálos áldozatok száma 741.

A szakemberek szerint továbbra is stabil a járványügyi helyzet az országban, de még mindig elengedhetetlen az óvintézkedések betartása, a maszkviselés, a távolságtartás és a gyakori kézmosás, fertőtlenítés.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A Nyugat-Balkán stabilitása szempontjából meghatározó az albánok, és ezen belül Koszovó jövője - mondta Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke telefonon az MTI-nek, miután csütörtökön tárgyalt Meliza Haradinaj-Stublla koszovói külügy- és diaszpóráért felelős miniszterrel és Time Kadrijajjal,...
2020. OKTÓBER 29.
[ 20:06 ]
Az erőszak sohasem diadalmaskodhat a morális és az emberi értékek felett – ezt írta Twitter-üzenetében Aleksandar Vučić államfő a franciaországi késes támadást követően. Együttérzését fejezte ki az áldozatok családjainak, a franciáknak és Emmauel Macron elnöknek. (Tanjug)
2020. OKTÓBER 29.
[ 16:46 ]
Magyarország számár remek hír, hogy az eddigi kormányzó koalíció folytatja a munkáját Szerbiában, és még ennél is jobb hír, hogy számít a vajdasági magyarok részvételére a kormányzatban - hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Belgrádban. Hozzátette: a vajdasági magyarok...
2020. OKTÓBER 29.
[ 16:18 ]
Beolvasás folyamatban