Vajdaság
Tijanát meggyilkolták, a feltételezett tettest elfogták

Megtalálták a Bajmokról eltűnt 15 éves Tijana Jurić holttestét, a szörnyű bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy surčini hentest, pedig elfogták, erősítették meg a szerbiai belügyminisztériumban.

A jelenlegi ismeretek szerint a kislányt még elrablásának éjszakáján megölték, gyilkosa Zombor környékén ásta el holttestét. A rendőrök Nemesmilitics és Csonoplya közötti helyi út mentén, elrablásától 23 kilométerre találták meg a holttestet. A gyilkost, aki a végzetes napon bajmoki barátait látogatta meg, Zomborban vették őrizetbe szerda késő este. A kihallgatást követően a tettes beismerte, ő ölte meg Tijanát, majd a rendőröknek megmutatta a bűncselekmény helyszínét és azt is, hol ásta el a holttestet.

“A rendőrség alig tudta megtalálni a pontos helyszínt, mert az egész környéket letaposták azok a segítőkész emberek, akik az előző napokban errefelé is keresték Tijanát”, nyilatkozta a Kurir forrása. A lap szerint, amikor Tijana a végzetes éjszakán visszafordult a bajmoki Rata sportközpontnál, hogy visszaadja a kölcsönkért felsőt, a gyilkos erővel bevonszolta kocsijába. A kislány ellenállt, szökni próbált és a dulakodás közben tört le a műköröm, veszítette el tornacipőjét, amelyeket később megtaláltak.

A feltételezett tettest a mobiltelefonos jelek, s a bázisállomások adatainak feldogozása alapján azonosították, majd követték.

A gyilkosság elkövetésével gyanúsított férfit a Kurir értesülései szerint jelenleg Szabadkán tartják fogva. A vizsgálat lezárását követően valószínűleg az ügy tárgyalását is Szabadkán fogják lefolytatni.

A rendőrség mára ígért bővebb tájékoztatást.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Három új szobrot kap Szabadka - illusztráció
2020. MÁJUS 28.
[ 15:57 ]
A városi közlekedési vállalat elárusító helyein mától, május 27-étől kezdik a kedvezményes éves bérletek kiadását az arra jogosultak számára. A bérlet ára változatlanul 1650 dinár, míg a kártya kidolgozása 375 dinárba kerül. Arról, hogy kik jogosultak a kedvezményes bérletre, ITT olvasható bővebb...
2020. MÁJUS 27.
[ 10:15 ]
Az online zárókonferenciát követő sajtótájékoztatóval ért véget Pacséron a Helyi ízek – helyi értékek elnevezésű Iterreg – IPA CBC projektum, melynek kedvezményezettjei a magyarországi, Bácsalmási Önkormányzati Közszolgáltatási Közhasznú Nonprofit Kft., és a szerbiai, helybeli Mezőgazdasági Termelők Egyesülete....
2020. MÁJUS 26.
[ 17:37 ]
A jövendőbeli együttműködésről írt alá kedden szándéknyilatkozatot a Szabadkai Műszaki Szakfőiskola és a Regionális Hulladéktároló Kft., tudósít a Subotica.com portál. Hulladékfeldolgozás Szerbiában is mind nagyobb figyelmet kap. A szabadkai hulladéktároló országosan is az egyik legmodernebb. A szemét...
2020. MÁJUS 26.
[ 15:18 ]
Beolvasás folyamatban