Vajdaság
Tijanát meggyilkolták, a feltételezett tettest elfogták

Megtalálták a Bajmokról eltűnt 15 éves Tijana Jurić holttestét, a szörnyű bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy surčini hentest, pedig elfogták, erősítették meg a szerbiai belügyminisztériumban.

A jelenlegi ismeretek szerint a kislányt még elrablásának éjszakáján megölték, gyilkosa Zombor környékén ásta el holttestét. A rendőrök Nemesmilitics és Csonoplya közötti helyi út mentén, elrablásától 23 kilométerre találták meg a holttestet. A gyilkost, aki a végzetes napon bajmoki barátait látogatta meg, Zomborban vették őrizetbe szerda késő este. A kihallgatást követően a tettes beismerte, ő ölte meg Tijanát, majd a rendőröknek megmutatta a bűncselekmény helyszínét és azt is, hol ásta el a holttestet.

“A rendőrség alig tudta megtalálni a pontos helyszínt, mert az egész környéket letaposták azok a segítőkész emberek, akik az előző napokban errefelé is keresték Tijanát”, nyilatkozta a Kurir forrása. A lap szerint, amikor Tijana a végzetes éjszakán visszafordult a bajmoki Rata sportközpontnál, hogy visszaadja a kölcsönkért felsőt, a gyilkos erővel bevonszolta kocsijába. A kislány ellenállt, szökni próbált és a dulakodás közben tört le a műköröm, veszítette el tornacipőjét, amelyeket később megtaláltak.

A feltételezett tettest a mobiltelefonos jelek, s a bázisállomások adatainak feldogozása alapján azonosították, majd követték.

A gyilkosság elkövetésével gyanúsított férfit a Kurir értesülései szerint jelenleg Szabadkán tartják fogva. A vizsgálat lezárását követően valószínűleg az ügy tárgyalását is Szabadkán fogják lefolytatni.

A rendőrség mára ígért bővebb tájékoztatást.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A közösségi oldalakon elterjedt a hír, miszerint a sokak által kedvelt becsei Fantast kastélyt működtető cég nem kíván a továbbiakban az objektum működtetésével foglalkozni. Március elején bezárják a híres Fantast kastély vendéglátó részét, vagyis az éttermet és a szállodát, illetve az épület beltere sem lesz...
2021. FEBRUÁR 26.
[ 9:43 ]
Az AstraZeneca oltóanyaga elérhető már Topolyán is az igénylők számára. A topolyai egészségházba a napokban több mint 200 dózis érkezett és a kínai, illetve a Pfizer-BioNTech típusú vakcina mellett már ezzel is oltanak. Jó ütemben zajlik a lakosság immunizálása a topolyai község területén. Dr. Illés Csilla, a...
2021. FEBRUÁR 25.
[ 16:43 ]
1,4 milliárd dinár értékű hitel felvételéről döntött mai ülésén a tartomány képviselőház. A vajdasági kormány korábbi döntése értelmében ezt az összeget a Bajsa és Szamos területén működő jégvédelmi rakétaközpont korszerűsítésére fordítják. Egy tavaly felvett hitel törlesztési határidejének...
2021. FEBRUÁR 25.
[ 16:39 ]
Beolvasás folyamatban