Vajdaság
Zenta: Bérgyilkossal akarta megöletni férjét

A rendőrség letartóztatta a zentai T. B.-t, mert a gyanú szerint május óta találkozgatott egy férfival, akivel meg akarta öletni férjét.

A nő azt tervezte, hogy nyitva hagyja a bejárati ajtót, s a potenciális gyilkosnak azt javasolta, hogy éjszaka menjen be a házba, s a hálószobában gyilkolja meg a férjét, őt pedig verje meg, majd tegyen úgy, mint aki átkutatja a házat.

A potenciális gyilkosnak 1600 eurót ajánlott, amiből eddig 1000 eurót fizetett ki neki. Akkor tartóztatták le, amikor további 80 eurót adott át a felbérelt férfinak.

Letartóztatása után kihallgatták, s az ügyészség meghagyása nyomán gyilkosságra való felbujtás bűncselekményének gyanújával 48 órás előzetes letartóztatásba helyezték.

A nyomozás folyamatban van. (pink.rs)

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
G_Kou
2019. AUGUSZTUS 16. [ 12:08 ]

.Tényként közölni állítólagos információt és lejáratni T. B.??? Mi van akkor, ha a férj találta ki az egészet, hogy ne kelljen osztozkodni azon a vagyonon? ....amit egyébként is a feleség hozott a családba.


Aki nem hisz el minden koholt vádat
2019. AUGUSZTUS 16. [ 12:00 ]

Ekkora koholmányt!!!


A koronavírus-járvány elleni védekezés érdekében Magyarkanizsán is rendkívüli helyzetet hirdettek, lévén, hogy a Nagykikindai Közegészségügyi Intézet utolsó jelentése alapján a községben jelenleg 78 aktív fertőzött van, és a fertőzöttek száma növekvő tendenciát mutat. „A rendkívüli helyzet a kedvezőtlen...
2020. NOVEMBER 28.
[ 7:22 ]
Csütörtökön késő este, valamivel 22 óra után kiraboltak egy töltőállomást Pancsován. A 013info nem hivatalos értesülései szerint a fegyveres támadó berontott az épületbe, megfenyegette az ott dolgozót, majd a kasszában található pénz egy részével eltűnt a sötétben. A rablás során senki nem sérült meg. A...
2020. NOVEMBER 27.
[ 16:19 ]
Online tartotta meg ülését a kishegyesi községi képviselő-testület. Döntöttek a költségvetés újraelosztásáról is. A büdzsé tervezett kerete most 1,04 milliárd dinárt tesz ki, ami 21 milliós bővülést jelent. Az ülést követően Sárközi István, a községi képviselő-testület elnöke elmondta, hogy a...
2020. NOVEMBER 27.
[ 15:56 ]
Beolvasás folyamatban