Vajdaság
Zenta: Bérgyilkossal akarta megöletni férjét
Betűméret:             

A rendőrség letartóztatta a zentai T. B.-t, mert a gyanú szerint május óta találkozgatott egy férfival, akivel meg akarta öletni férjét.

A nő azt tervezte, hogy nyitva hagyja a bejárati ajtót, s a potenciális gyilkosnak azt javasolta, hogy éjszaka menjen be a házba, s a hálószobában gyilkolja meg a férjét, őt pedig verje meg, majd tegyen úgy, mint aki átkutatja a házat.

A potenciális gyilkosnak 1600 eurót ajánlott, amiből eddig 1000 eurót fizetett ki neki. Akkor tartóztatták le, amikor további 80 eurót adott át a felbérelt férfinak.

Letartóztatása után kihallgatták, s az ügyészség meghagyása nyomán gyilkosságra való felbujtás bűncselekményének gyanújával 48 órás előzetes letartóztatásba helyezték.

A nyomozás folyamatban van. (pink.rs)

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
G_Kou
2019. AUGUSZTUS 16. [ 12:08 ]

.Tényként közölni állítólagos információt és lejáratni T. B.??? Mi van akkor, ha a férj találta ki az egészet, hogy ne kelljen osztozkodni azon a vagyonon? ....amit egyébként is a feleség hozott a családba.


Aki nem hisz el minden koholt vádat
2019. AUGUSZTUS 16. [ 12:00 ]

Ekkora koholmányt!!!


A topolyai Žibelben megkezdődött a másodlagos szennyvíztisztító próbaüzeme. Újabb lépésként tekinthetünk erre, ami a környezetszennyezés megszűnte irányában lett meglépve. Az Európai Unió, Valamint Svájc és Svédország kormánya támogatásának köszönhetően, a szerbiai környezetvédelmi minisztériummal...
2024. MÁRCIUS 28.
[ 11:41 ]
Egy férfi és egy nő holttestére bukkantak ma reggel egy sztapári házban, nem messze Zombortól. Az N1 nem hivatalos információi szerint ma reggel 6 óra körül egy nő (39) és egy férfi (46) holttestét találták meg. A nyomozás még folyamatban van. A sajtójelentések szerint gyilkosságról és öngyilkosságról van szó,...
2024. MÁRCIUS 27.
[ 16:38 ]
Dr. Pásztor Bálint a Szabadkai Magyar Rádió reggeli műsorában az önkormányzati és a helyi közösségi választásokról, a szabadkai és palicsi fejlesztésekről, valamint a szerb-magyar határátkelők munkaidejének bővítési terveiről is beszélt, számolt be róla a pannonrtv.com. Az önkormányzati és helyi közösségi...
2024. MÁRCIUS 26.
[ 21:41 ]
Beolvasás folyamatban