Vajdaság
Horgos: A gyilkos napokig visszajárt a tetthelyre

Az 54 éves Csernyák Ottót az egyik ismerőse, Petar Nikolić gyilkolta meg a rendőrség feltételezése szerint még szeptember 11-én, szerdán. Mivel a szomszédok felfigyeltek arra, hogy napokig nem látják Csernyákot, riasztották a rendőrséget, akik három nap múltán találták meg a holttestet.

Sajtóbeszámolók szerint a házban borzalmas látvány fogadta a rendőröket. A szerencsétlen férfi egy széken ült, keze és lába ragasztószalaggal volt összekötve, testét és a fejét egy bottal szétverték.

A szomszédok szerint Nikolić és áldozata ismerték egymást, a gyilkos gyakran megfordult annak házában. Az is feltűnt a szomszédoknak, hogy az elmúlt három napban is többször járt ott. Feltételezik, hogy azért ment vissza a tetthelyre, hogy valahogyan eltűntesse a nyomokat.

A szomszédok úgy tudják, hogy az elkövető Boszniából érkezett Horgosra, más információk szerint pedig korábban Újvidék mellett, Belcsényben (Beočin) élt. A szomszédok szerint együtt üzleteltek Csernyákkal, de más személyek is megfordultak a házban.

Az áldozat egyedül élt, legközelebbi hozzátartozói, az édesanyja és a fivére Németországban dolgozik. Nikolić nem volt ismeretlen a rendőrség előtt, de csak apróbb bűncselekményeket követett el. A feltételezések szerint egy szóváltás után verte agyon áldozatát. A bűncselekmény körülményeiről vasárnap hallgatják ki Szabadkán.

Németh Ernő
Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A Vajdasági Klinikai Központban kezelt betegek között vannak a Szerbiai Kőolajipar Vállalat (NIS) dolgozói is, akik a NIS újvidékiek körében Carrington-palotaként emlegetett limáni székhelyén dolgoznak. Összesen 250 személyt teszteltek, közülük négynek a szervezetében mutatták ki a koronavírus jelenlétét. Egyelőre...
2020. JÚNIUS 5.
[ 15:39 ]
Az idén tizenegy millió dinárral támogatja a kisebbségi hivatalos írás- és nyelvhasználatot a tartományi nemzeti közösségi titkárság. A szerződéseket ma írták alá Újvidéken. Huszonegy vajdasági önkormányzat nyolcvanegy közigazgatási szerve és intézménye részesült támogatásban. Az odaítélt összeget a...
2020. JÚNIUS 5.
[ 15:32 ]
Két teljesen új és két felújított autóbuszmegállóval bővült Magyarkanizsa község, valamint hamarosan elkezdik kiépíteni a Kispiacot Szabadkával összekötő vízpumpa-állomást és a hozzá tartozó vívezeték-hálózatot. Az autóbusz megállókat és a vízpumpa-állomás helyét ma megtekintették az önkormánzat képviselői...
2020. JÚNIUS 5.
[ 12:59 ]
Beolvasás folyamatban