Vajdaság
Horgos: A gyilkos napokig visszajárt a tetthelyre

Az 54 éves Csernyák Ottót az egyik ismerőse, Petar Nikolić gyilkolta meg a rendőrség feltételezése szerint még szeptember 11-én, szerdán. Mivel a szomszédok felfigyeltek arra, hogy napokig nem látják Csernyákot, riasztották a rendőrséget, akik három nap múltán találták meg a holttestet.

Sajtóbeszámolók szerint a házban borzalmas látvány fogadta a rendőröket. A szerencsétlen férfi egy széken ült, keze és lába ragasztószalaggal volt összekötve, testét és a fejét egy bottal szétverték.

A szomszédok szerint Nikolić és áldozata ismerték egymást, a gyilkos gyakran megfordult annak házában. Az is feltűnt a szomszédoknak, hogy az elmúlt három napban is többször járt ott. Feltételezik, hogy azért ment vissza a tetthelyre, hogy valahogyan eltűntesse a nyomokat.

A szomszédok úgy tudják, hogy az elkövető Boszniából érkezett Horgosra, más információk szerint pedig korábban Újvidék mellett, Belcsényben (Beočin) élt. A szomszédok szerint együtt üzleteltek Csernyákkal, de más személyek is megfordultak a házban.

Az áldozat egyedül élt, legközelebbi hozzátartozói, az édesanyja és a fivére Németországban dolgozik. Nikolić nem volt ismeretlen a rendőrség előtt, de csak apróbb bűncselekményeket követett el. A feltételezések szerint egy szóváltás után verte agyon áldozatát. A bűncselekmény körülményeiről vasárnap hallgatják ki Szabadkán.

Németh Ernő
Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Október 17-én megkezdődött az óbecsei buszmegálló felállítása. Ahogy azt már a médiából tudjuk, az óbecsei buszállomást lebontották, a helyére a Lidl épülete kerül. A szemben lévő Maxi bevásárlóközpont előtt, korszerű, 14 méter hosszú zárt, légkondicionált, és előtte nyitott részből álló buszmegálló...
2019. OKTÓBER 17.
[ 22:05 ]
Óbecsére látogatott Dejan Masliković, a kulturális örökség és a kortárs művészet digitalizálásával megbízott segédminiszter, aki aggasztónak ítélte az óbecsei Városi Múzeum épületét, valamint az intézményben dolgozók munkafeltételeit. Az 1953-ban alapított óbecsei Városi Múzeumnak a 19. század nyolcvanas...
2019. OKTÓBER 17.
[ 20:44 ]
Ismét megváltozott a közlekedési rend a Kishegyes és Topolya közötti útszakaszon. A nemrég kihelyezett tiltótáblák eltűntek, helyükre ajánlott sebességről tájékoztató közlekedési táblák kerültek. Az úton időközben javítási, felújítási munkálatok nem történtek, de most az illetékesek mégis úgy döntöttek,...
2019. OKTÓBER 17.
[ 16:22 ]
Beolvasás folyamatban