Közlemények
Karácsonyi vásár Szenttamáson

A szenttamási Gion Nándor Emlékházban idén december 22-én (vasárnap) kerül megrendezésre a már hagyományos karácsonyi vásár.

Ez egy újabb alkalom, mely az eladók és a látogatók számára teljesen ingyenes, és lehetőséget nyújt arra, hogy aki még nem tette meg, kedvező áron vásároljon gyermekének, szüleinek és nagyszüleinek karácsonyi ajándékot.

A szenttamási Gion Nándor Kulturális Központ a kulturális és irodalmi tevékenység mellett a szórakoztatás, a tájékoztatás, az oktatás és a hagyományápolás terén is aktív. Folyamatosan igyekszik összefogni mindazokat, akik szívügyüknek tekintik nemzetünk bármely hagyományos vonatkozású eseményét. Így kerül sor immár 9. alkalommal a hagyományos karácsonyi kézművesvásárra.

A 9-től 15 óráig tartó rendezvényen kizárólag karácsonyhoz kapcsolódó díszek, emléktárgyak árusíthatóak és állíthatóak ki. Az előző évek folyamán nagyon kelendőek voltak például a különféle anyagokból készült karácsonyfadíszek, az adventi koszorúk, valamint a mézeskalács télapók.

Mivel a férőhelyek száma korlátozott, az árusoknak kötelező előre asztalt foglalniuk, amelyért − fontos hangsúlyozni − nem kell fizetniük. Az asztalfoglalással és a kiállítással kapcsolatban bővebb információ a gionnandoremlekhaz@gmail.com e-mail-címen vagy a 063/10-50-268-as telefonszámon kapható.

Paraczky László
Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Hitismereti nap Szabadkán - illusztráció
2020. FEBRUÁR 7.
[ 11:58 ]
Gion Nándor Novellapályázat 2020 A Gion Nándor Emlékház novellapályázatot hirdet, amelynek célja a magyar irodalom és szellemiség gazdagítása, új művek írásának serkentése, a gioni irodalmi diskurzusok továbbéltetése. A díj eredetileg magyar nyelven írt pályamű szerzőjének ítélhető oda. A jeligével ellátott...
2020. FEBRUÁR 5.
[ 22:27 ]
Az állami földek árverezésére harmadik körben is sor kerül Magyarkanizsa községben. Ez alkalommal 565 licitegység kerül kalapács alá, ami 2112 hektár területnyi nagyságot jelent és főként Martonos és Horgos területén helyezkedik el. A percellák nagy részét 15 éves futamidőre adják bérbe az illetékesek. A...
2020. FEBRUÁR 5.
[ 14:03 ]
Az Európai Művészet és Kézművesség Napjaihoz csatlakozva 2020-ban hetedik alkalommal rendezik meg hazánkban a Népi Kézműves Alkotóházak és Műhelygalériák Országos Hétvégéjét. A szervezők április 1-ig várják a népi kézműves alkotóházak, nyitott műhelyek és műhelygalériák jelentkezését az április 5-13-ig...
2020. FEBRUÁR 5.
[ 13:31 ]
Beolvasás folyamatban