Közlemények
Karácsonyi vásár Szenttamáson

A szenttamási Gion Nándor Emlékházban idén december 22-én (vasárnap) kerül megrendezésre a már hagyományos karácsonyi vásár.

Ez egy újabb alkalom, mely az eladók és a látogatók számára teljesen ingyenes, és lehetőséget nyújt arra, hogy aki még nem tette meg, kedvező áron vásároljon gyermekének, szüleinek és nagyszüleinek karácsonyi ajándékot.

A szenttamási Gion Nándor Kulturális Központ a kulturális és irodalmi tevékenység mellett a szórakoztatás, a tájékoztatás, az oktatás és a hagyományápolás terén is aktív. Folyamatosan igyekszik összefogni mindazokat, akik szívügyüknek tekintik nemzetünk bármely hagyományos vonatkozású eseményét. Így kerül sor immár 9. alkalommal a hagyományos karácsonyi kézművesvásárra.

A 9-től 15 óráig tartó rendezvényen kizárólag karácsonyhoz kapcsolódó díszek, emléktárgyak árusíthatóak és állíthatóak ki. Az előző évek folyamán nagyon kelendőek voltak például a különféle anyagokból készült karácsonyfadíszek, az adventi koszorúk, valamint a mézeskalács télapók.

Mivel a férőhelyek száma korlátozott, az árusoknak kötelező előre asztalt foglalniuk, amelyért − fontos hangsúlyozni − nem kell fizetniük. Az asztalfoglalással és a kiállítással kapcsolatban bővebb információ a gionnandoremlekhaz@gmail.com e-mail-címen vagy a 063/10-50-268-as telefonszámon kapható.

Paraczky László
Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A koronavírus okozta gondok kötik le mindennapjainkat. Nem is csoda, hiszen a közösségi viselkedésünk folyamatosan alakuló szabályainak betartása gyökeresen megváltoztatta az életünket. Sajnos, hosszú ideig tartó védekezésre kell berendezkednünk, megbarátkozva az ősrégi életmentő szabállyal: ha nem lehet ahogy akarom, úgy...
2020. ÁPRILIS 2.
[ 9:20 ]
Még akkor sincs, ha egyesek állandóan TÖR-TÉNEL-MI-nek mondják, írják, ha egyesek állandóan ezt hangoztatják, sulykolják, ha egyesek gépies ismétléssel állandóan ezt a mellébeszélést, hazugságot szeretnék elterjeszteni, az emberekkel elfogadtatni. Kik találták ki, kik is emlegetik, szajkózzák ‒ és nem véletlenül!...
2020. ÁPRILIS 2.
[ 8:55 ]
Mindannyian tudjuk milyen kihívások előtt állunk. Ilyenkor általában már a Vajdasági Piknikre szervezkedünk, de most más a helyzet. Látjuk, hogy sokan kerülnek bajba, nem csak az egészségügyi, hanem a gazdasági helyzet miatt is - írja az olvasóinkhoz is intézett levelében a Vajdasági Baráti Egyesület elnöke. Ezért...
2020. MÁRCIUS 31.
[ 15:02 ]
Beolvasás folyamatban