Közlemények
Felhívás az V. Kárpát-medencei Szórvány Színjátszó, Filmes táboron való részvételre
Betűméret:             

A Mikó András Alapítvány (Brassó, Erdély, Románia) és a Féling Színház (Békéscsaba, Magyarország) megszervezi az

V. Kárpát-medencei Szórvány Színjátszó, Filmes tábort

(Székelyzsombor, Erdély, Románia, 2023. augusztus 05. - augusztus 16.)

Előadók, szekció vezetők:

> Formanek Csaba (Budapest – rendező, színész, színházi workshop)

> Bálint Ferenc (Brassó– rendező – színészmesterség, rendezés)

> Hegedűs Ildikó (Győr – színészmesterség, rendezés)

> Steinwender József (Békéscsaba – színészmesterség, rendezés).

> Hanusz Norbert (Békéscsaba – filmrendező – film)

Korhatár: 15 - 60 év.

A program költségeihez való hozzájárulás 35.000 (harmincötezer) Ft/fő és/vagy ennek megfelelő EUR, (kb. 90 EUR.) A díjat Magyarországon az induláskor, Székelyzsomborban beérkezéskor, készpénzben 2023. aug. 05-én a helyszínen kérjük megfizetni.

Jelentkezési határidő: 2023. JÚLIUS 15.

Jelentkezés: ajelentkezési lap kitöltésével, megküldésével a bizalom@gmail.com ; és a steinwender.jozsef@gmail.com címekre.

További tájékoztatást kaphat a Mobil: +36/20/938-99-06 (Steinwender József, Magyarország); Mobil: +40/724/79-55-77 (Bálint Ferenc, Erdély- [Románia]) telefonszámokon és/vagy a megadott e-mail címeken.

A táborról röviden: Színház/film esetében a Kárpát-medencében és a diaszpórában élő magyar anyanyelvű színjátszóknak, színjátszó rendezőknek és filmeseknek ajánljuk a worshopot. Azt szeretnénk, ha Erdély, Partium, Délvidék, Felvidék, Magyarország, diaszpóra területéről jelentkeznének színjátszók, filmesek /filmkészítők.

Az intenzív workshop keretében három 8 fős színész és egy 8 fős filmes csoportot kívánunk szervezni. (A színész csoportokhoz csatlakozhat 1-1 fő színjátszó rendező.)

Minden további, itt nem szereplő részletről érdeklődhet a steinwender.jozsef@gmail.com vagy a bizalom@gmail.com címen.

TÁMOGATÓ: Kulturális és Innovációs Minisztérium

További részletek: http://users.atw.hu/felingszinhaz20/Feling.html/ és/vagy http://felingszinhaz20.atw.hu/

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

27. Kőketánc -énekes népi játék- és néptáncvetélkedő- A Vajdasági Magyar Pedagógusok Egyesületének népzenei szakosztálya huszonhetedik alkalommal hirdeti meg az általános iskolások énekes népi játék- és néptáncvetélkedőjét. A jelentkezők a következő kategóriákban és korcsoportokban...
2024. MÁRCIUS 7.
[ 11:05 ]
Értesítjük, hogy a Határtalanul Középiskolai Vetélkedő új alapszakaszára március 31.-ig jelentkezhetnek a középiskolai osztályok, hogy a nagyszabású néprajzi, történelmi, kulturális, földrajzi vetélkedő végén megnyerjék osztályuknak az egymillió forintos fődíjat, vagy a több ezer egyéb nyeremény egyikét. A...
2024. MÁRCIUS 5.
[ 17:09 ]
A diaszpórában található magyar szervezetek, magyar nyelvű oktatást és cserkésztevékenységet végző szervezetek működésének, fejlesztéseinek, eszközbeszerzéseinek, valamint programjainak és rendezvényeinek támogatása című pályázati kiírás Jelen pályázati kiírás célja a Magyarország határain kívül, a világon...
2024. MÁRCIUS 5.
[ 17:04 ]
Beolvasás folyamatban