Kultúra
Sophia Loren fia filmjében játszik főszerepet
Betűméret:             

Az olasz filmdíva, Sophia Loren főszerepet játszik fia, Edoardo Ponti új filmjében, amely az Előttem az élet című regényből készül.

Romain Gary litván származású francia regényíró Émile Ajar álnéven írta 1975-ben az Előttem az élet című világhírű regényét. A műből 1978-ban Simone Signoret főszereplésével Moshe Mizrahi forgatott filmet, amely Oscar-díjat kapott az idegen nyelvű filmek mezőnyében.
Ponti feldolgozása a Palomar római produkciós cég gyártásában készül. A forgatás napokon belül elkezdődik Pugliában – számolt be róla az olasz média.
A 84 éves Sophia Loren a történet főhősét, Rosa mamát alakítja. A Pigalle-on élő egykori zsidó prostituált túlélte Auschwitzot, és megöregedve a kurtizánok gyermekeit gondozza pótanyaként.
Lorent korábban 2002-ben A női lélek fájdalmai című filmjében rendezte a fia. A lélektani drámában Klaus Maria Brandauer és Gerard Depardieu voltak a partnerei. 2014-ben pedig Ponti Emberi hang című, Jean Cocteau-darabjából készült kisjátékfilmjében is szerepelt a díva.
A Genfben élő nápolyi színésznőnek néhai férjétől, a híres producer Carlo Pontitól két fia született: Carlo és Edoardo.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A Vajdasági Magyar Művelődési Intézet oszlopcsarnokában megrendezett kiállítás közönségét Kovács Nádi Karolina, a Hagyományok Háza Vajdasági Hálózatának a kézművességgel megbízott munkatársa köszöntötte, aki elmondta, hogy a békéscsabai akkreditált tojásíró tanfolyamot nemrég elvégző Tarjai Zita Katalin...
2024. MÁRCIUS 25.
[ 19:50 ]
Ada Község Önkormányzata és a Vadvirág Hagyományápoló Kör – a Szentháromság Római Katolikus Plébánia, Ada Község civil szervezetei és művelődési, oktatási intézményei, továbbá a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség és a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet támogatói és szakmai partnersége mellett –...
2024. MÁRCIUS 25.
[ 15:21 ]
Elhunyt 80 éves korában Eötvös Péter Szent István Renddel kitüntetett, kétszeres Kossuth-díjas zeneszerző, karmester, zenepedagógus, a magyar és nemzetközi kortárs zene kiemelkedő alakja - tudatta a család vasárnap az MTI-vel. A tájékoztatás szerint Eötvös Pétert türelemmel viselt, hosszan tartó betegség után...
2024. MÁRCIUS 24.
[ 13:17 ]
Beolvasás folyamatban