Magazin
Villám csapott a Fehér Ház melletti parkba, négyen életveszélyben vannak
Betűméret:             

Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba négy embert, miután villámcsapás érte őket a Lafayette parkban a Fehér Ház közelében.

A két nőt és két férfit egy fa közelében érte a villámcsapás csütörtök este. Azt egyelőre nem tudni, hogy ismerték-e egymást – írja a Newsweek.

Az áldozatokon a Fehér Ház titkosszolgálatának munkatársai és a parkőrök segítettek a mentők kiérkezéséig. Vito Maggiolo, a washingtoni tűzoltóság és sürgősségi mentőszolgálat szóvivője elmondta, hogy mind a négy ember kritikus, életveszélyes állapotban volt.

Az amerikai meteorológiai szolgálat csütörtökön zivatar miatt figyelmeztetést adott ki Washington DC területére, továbbá viharos szélre és jégesőre is figyelmeztettek. A szóvivő szerint a villámcsapásról este 6 óra 52 perckor kaptak jelzést Lafayette parkból.

Később egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy a villám 100 méterre Andrew Jackson volt elnök szobrától történt. Majd hangsúlyozta, hogy viharban nem biztonságos a fák alatt menedéket keresni. (index.hu)

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
yoga11
2022. AUGUSZTUS 6. [ 19:32 ]

Van még lejjebb, mukika 😡?


mukica
2022. AUGUSZTUS 5. [ 17:56 ]

Elvétette...


Jön az év utolsó szuperholdja - illusztráció
2022. AUGUSZTUS 8.
[ 14:40 ]
Kunfunadhoo szigetén nem szabad cipőt viselni, sem pedig újságot olvasni. Rendhagyó állást kínál egy kalandvágyó és könyvszerető embernek a Maldív-szigetcsoport egyik, Kunfunadhoo nevű része: könyvet kell árulni. A Guardian szerint a sziget egy mezítlábas dolgozót keres, mert a területen – a természetvédelmi...
2022. AUGUSZTUS 5.
[ 17:50 ]
Autópályán hajtott végre kényszerleszállást az észak-szlovéniai Brezje közelében egy kisrepülőgép pénteken - számolt be róla helyi sajtó. A gépen ketten utaztak, egyikük sem sérült meg - tették hozzá. Az N1 szlovén kereskedelmi csatorna információi szerint a pilóta hajtóműhibát észlelt, és úgy döntött,...
2022. AUGUSZTUS 5.
[ 17:37 ]
Spanyolország tíz különböző tartományában elkövetett, rejtélyes tűszúrásos támadásokat vizsgálnak a hatóságok - mondta Fernando Grande-Marlaska belügyminiszter pénteken Madridban. A tárcavezető tájékoztatása szerint eddig több mint hatvan áldozat tett feljelentést ismeretlen tettes ellen. A hatóságok...
2022. AUGUSZTUS 5.
[ 16:15 ]
Beolvasás folyamatban