Média
Külsős munkatársként alkalmazza Mike Pompeo volt amerikai külügyminisztert a Fox News

Külsős munkatársként alkalmazza Mike Pompeo volt amerikai külügyminisztert a Fox News - jelentette be csütörtöki közleményében a televíziós csatorna.

A Fox News a vendégként eddig is gyakran szereplő Pompeóval már a Donald Trump amerikai elnök vezette előző kabinet második magas rangú tisztségviselőjét szerződtette le. Múlt hét óta ugyanis Kayleigh McEnany, a Fehér Ház korábbi szóvivője műsorvezetőként dolgozik a konzervatív tévétársaságnál.

Pompeo a jövőben a Fox News és a Fox Business csatornákon szerepel majd elemzőként napközben és főműsoridőben egyaránt - áll a társaság közleményében. Emellett a volt külügyminiszter közreműködik majd a "Fox and Friends" című reggeli műsorban is.

"Mike Pompeo Amerika egyik legismertebb és legelismertebb hangja külpolitikai és nemzetbiztonsági kérdésekben. Már várom, hogy megossza egyértelmű nézőpontját követőink millióival" - közölte Suzanne Scott, a Fox News vezérigazgatója.

"Célom, hogy a nézőknek őszinte, ostobaságoktól mentes szemléletet közvetítsek a geopolitikáról, a nemzetközi kapcsolatokról és az +Amerika az első+ irányvonalról, amelyek elősegítették a példátlan amerikai jólét és biztonság kialakulását" - mondta a volt külügyminiszter. (MTI)

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Az Európa Tanács főtitkára a sajtószabadság május 3-án esedékes világnapját megelőzően kiadott nyilatkozatában arra szólította fel az európai kormányokat, hogy tanúsítsanak erősebb politikai akaratot az újságírók és a független újságírás védelmében azért, hogy megállítsák a média szabadságának romlását a...
2021. ÁPRILIS 28.
[ 16:20 ]
Valószínűleg kevesen tudják, hogy kemény drogos voltam. De mivel a drog tett azzá, aki ma vagyok, a drog befolyásolta a gondolkodásom, meghatározta az érdeklődésem és valójában irányította az életem, elérkezettnek látom az időt, hogy végre nyilvánosan is beszéljek róla. – Pressburger Csaba írása A munka nemcsak...
2021. ÁPRILIS 28.
[ 10:02 ]
Megjelent a legújabb HÉT NAP 16 oldalas RTV-MELLÉKLETTEL! A HÉT NAP AZ INTERNETEN: www.hetnap.rs E heti, 17. számunk tartalmából kiemeljük: * Anyák napjára. Szerda Zsófi heti jegyzete * VILÁGKÉP: A semleges éghajlat a cél. Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése * A törökök...
2021. ÁPRILIS 27.
[ 11:19 ]
Beolvasás folyamatban