Világ
Terrorcselekménynek minősítették a németországi Limburgban történt teherautós ütközést

Terrorcselekménynek minősítették a németországi Limburgban hétfőn történt teherautós ütközést - jelentette kedden a ZDF német országos közszolgálati televízió biztonsági körökből származó értesülésekre hivatkozva.

A Hessen tartományi kisvárosban hétfőn késő délután egy teherautó belehajtott több autóba, az ütközésben nyolc ember megsérült, köztük a teherautó vezetője.

A ZDF értesülése szerint a sofőr egy 30 éves szíriai férfi volt, aki lopta a járművet.

Az első rendőrségi közlemények még tucatnyi, köztük egy súlyos állapotban lévő sérültről szóltak. A Frankfurter Neue Presse (FNP) című lap a hírportálján azt írta, hogy 17 ember sérült meg.

Az illetékes nyugat-hesseni rendőrkapitányság kedd reggel pontosította a sérültek számát. Twitter-bejegyzésükben közölték, hogy egy embert a helyszínen láttak el, hetet kórházba szállítottak, ahonnan valamennyien még éjszaka távozhattak. (MTI)

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
olvasó
2019. OKTÓBER 9. [ 13:34 ]

Az illegális határátlépés Németországban is büntetendő. Akkor is az volt, amikor Merkel erre ösztönözte a "szíriaiakat". Az eredménye beszédes. Veszélyeit látni nem kell sem rasszistának, sem xenofóbnak lenni, elég hozzá a józan ész. A nyugat-európai politikai elitből viszont szemmel láthatóan ebből van a legkevesebb.


München
2019. OKTÓBER 9. [ 10:35 ]

ema merei szerint a migránsok bűnözők? A bűnözőkhöz arányítja ugyanis a migránsokat. Ez vicces lenne, ha bárkinek is lenne kedve ezzel viccelni.


ema merei
2019. OKTÓBER 9. [ 9:52 ]

Xenofobok - nem veszitek eszre, hogy az összes elkövetett gyilkossagok közül a migranskok szamaranyukhoz viszonyitottan joval kevesebb eletellenes büncselekmenyt követnek el, mint az öslakosasag közül kikerülö bünözök ?


Kritikus
2019. OKTÓBER 8. [ 19:14 ]

Migránspártiak - Hány ilyen terrorcselekmény lesz még? Az eddigi áldozatok nem elég intő példa arra, hogy miért is jönnek?


Nagyon nehéz, kihívásokkal teli időszak lesz az Európai Unió és Nagy-Britannia előtt a brit EU-tagság január végén esedékes megszűnését (Brexit) követő, jövő év december végéig tartó tárgyalási folyamat - jelentette ki az Európai Bizottság elnöke Brüsszelben, az uniós csúcstalálkozót követően pénteken. ...
2019. DECEMBER 13.
[ 14:39 ]
A brit parlamenti választáson a skótok elsöprő többsége kinyilvánította, hogy az Európai Unióban akar maradni - mondta péntek délután Nicola Sturgeon skót miniszterelnök. A csütörtökön tartott választás eredményeként a Skóciában kormányzó, függetlenségre törekvő és a brit EU-tagság megszűnését...
2019. DECEMBER 13.
[ 14:15 ]
A várakozásoknál jóval nagyobb, több mint három évtizede példátlan mértékű győzelmet aratott a kormányzó brit Konzervatív Párt a csütörtöki előrehozott parlamenti választáson az immár csaknem végleges pénteki adatok szerint. A legnagyobb ellenzéki erő, a Munkáspárt ugyanakkor az elmúlt több mint nyolc...
2019. DECEMBER 13.
[ 11:39 ]
Beolvasás folyamatban