Világ
Terrorcselekménynek minősítették a németországi Limburgban történt teherautós ütközést

Terrorcselekménynek minősítették a németországi Limburgban hétfőn történt teherautós ütközést - jelentette kedden a ZDF német országos közszolgálati televízió biztonsági körökből származó értesülésekre hivatkozva.

A Hessen tartományi kisvárosban hétfőn késő délután egy teherautó belehajtott több autóba, az ütközésben nyolc ember megsérült, köztük a teherautó vezetője.

A ZDF értesülése szerint a sofőr egy 30 éves szíriai férfi volt, aki lopta a járművet.

Az első rendőrségi közlemények még tucatnyi, köztük egy súlyos állapotban lévő sérültről szóltak. A Frankfurter Neue Presse (FNP) című lap a hírportálján azt írta, hogy 17 ember sérült meg.

Az illetékes nyugat-hesseni rendőrkapitányság kedd reggel pontosította a sérültek számát. Twitter-bejegyzésükben közölték, hogy egy embert a helyszínen láttak el, hetet kórházba szállítottak, ahonnan valamennyien még éjszaka távozhattak. (MTI)

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
olvasó
2019. OKTÓBER 9. [ 13:34 ]

Az illegális határátlépés Németországban is büntetendő. Akkor is az volt, amikor Merkel erre ösztönözte a "szíriaiakat". Az eredménye beszédes. Veszélyeit látni nem kell sem rasszistának, sem xenofóbnak lenni, elég hozzá a józan ész. A nyugat-európai politikai elitből viszont szemmel láthatóan ebből van a legkevesebb.


München
2019. OKTÓBER 9. [ 10:35 ]

ema merei szerint a migránsok bűnözők? A bűnözőkhöz arányítja ugyanis a migránsokat. Ez vicces lenne, ha bárkinek is lenne kedve ezzel viccelni.


ema merei
2019. OKTÓBER 9. [ 9:52 ]

Xenofobok - nem veszitek eszre, hogy az összes elkövetett gyilkossagok közül a migranskok szamaranyukhoz viszonyitottan joval kevesebb eletellenes büncselekmenyt követnek el, mint az öslakosasag közül kikerülö bünözök ?


Kritikus
2019. OKTÓBER 8. [ 19:14 ]

Migránspártiak - Hány ilyen terrorcselekmény lesz még? Az eddigi áldozatok nem elég intő példa arra, hogy miért is jönnek?


Több mint félmillió ember vonult az utcákra Barcelonában a városi rendőrség szerint, hogy tiltakozzon a katalán függetlenségi vezetőkre kiszabott börtönbüntetések ellen pénteken. Sokan közülük három napja indultak el öt különböző katalán városból, hogy a Szabadságmenetnek nevezett felvonuláson mintegy száz...
2019. OKTÓBER 18.
[ 19:46 ]
A világ a militarizált politika veszélyes korszaka felé sodródik, ezért Moszkvának és Washingtonnak sürgősen nukleáris fegyverzetkorlátozási tárgyalásokat kell kezdeniük - jelentette ki Mihail Gorbacsov, a Szovjetunió utolsó vezetője pénteken az Izvesztyija című orosz napilapnak nyilatkozva. A 88 éves politikus,...
2019. OKTÓBER 18.
[ 18:47 ]
A német szövetségi rendőrség vezetése utasítást adott az ellenőrzés megerősítésére az országhatár valamennyi szakaszán, az egységek feladata az illegális határátlépés és a határokon átívelő bűnözés elleni intenzívebb fellépés, és az embercsempészek új módszereinek feltárása - jelentette pénteken a Der...
2019. OKTÓBER 18.
[ 17:59 ]
Beolvasás folyamatban