Kultúra
Houstonban kezdte meg idei turnéját a Rolling Stones
Betűméret:             

A Rolling Stones vasárnap este Houstonban kezdte meg amerikai turnéját.

Észak-Amerika 16 városában is színpadra állnak Mick Jaggerék. Ahogyan azt már tavaly bejelentették, 2024 a nemrég megjelent, Hackney Diamonds című albumuk népszerűsítésének jegyében telik.

A Variety cikke szerint a törzstagok, így a korábban szívműtéten is átesett Mick Jagger, valamint Keith Richards és Ron Wood vezetésével az Egyesült Államok és Kanada 16 városában fognak fellépni, a színpadon pedig hallhatóak lesznek az örök klasszikusok és az új album igazi újdonságai is.

A tegnap indult és július 17-én záruló turnét az AARP – korábban Amerikai Nyugdíjasok Szövetsége – szponzorálja, az a régóta működő érdekcsoport, amely az 50 év felettieket érintő problémákkal foglalkozik.

A Stones háza táján ugyan komoly probléma nincsen, az együttes tagjai már valóban nem mai gyerekek, Jagger nemsokára 81, Richards 80 múlt, míg Wood 77 esztendős, ám kisebb problémáktól eltekintve egyikük sem kopott meg az évek alatt túlságosan.

A csapatot ráadásul láthatóan a turnézás élteti, ugyanis ebben az évszázadban szinte minden évben turnéztak. Legutóbb 2021-ben játszottak Észak-Amerikában a No Filter névre keresztelt turnéjuk során, mindössze néhány héttel Charlie Watts dobos halála után.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Béla
2024. ÁPRILIS 30. [ 18:02 ]

Hajrá fiúk,ti vagytok a világ legjobb bandája !!!


A Dívák és ikonok popzenei világsztárok, filmcsillagok, operadívák – több mint száz nemzetközi és magyar előadóművész – eredeti fellépőruháin, jelmezein, kellékein, plakátjain, kép- és hangfelvételein keresztül eleveníti fel a dívák történetét a Magyar Zene Házában május 18. és szeptember 15. között. A...
2024. MÁJUS 17.
[ 20:17 ]
A Western dalok című albumot május 21-én mutatják be a Budapesten, a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) kertjében. Az est szervezői szerint az albumon a jól ismert szerzemények mellett többek között, eddig meg nem jelent, vadnyugati tematikájú, a PIM-Cseh Tamás Archívum gyűjteményéből származó.dalok is szerepelnek majd. A...
2024. MÁJUS 17.
[ 18:27 ]
Május 23-án 18 órától rendezik meg a szabadkai zsinagógában a Szentpéteri Csilla & Band koncertjét. A zongoraművész és együttesének vendége Gájer Bálint énekes lesz. Az esemény szervezője a Szekeres László Alapítvány. Helyjegyeket a 024/672-110-es telefonszámon foglalhatnak hétköznaponként 9-17h között,...
2024. MÁJUS 17.
[ 13:40 ]
Beolvasás folyamatban