Magazin
Nem mindennapi vadászincidens történt Bácskertesnél

A bácskertesi (kupuszinai) D. P. (38) társaival vadászott, amikor egy szarvas támadt rá, elvitte a puskáját, ami az állat szarvai közé szorult.

A nem mindennapi esemény vasárnap délután történt, miközben apróvadra vadásztak. A vadászok elmondása szerint a kukoricaföldön keresztül mentek, amikor kollégájukra rontott egy körülbelül 300 kilós szarvas. A vadász védekezésképp maga elé tartotta puskáját, amelynek a szíja beleakadt az állat agancsába. A vadász könnyebb sérülésekkel megúszta, a szarvas pedig elmenekült a puskával, írja a Blic.

A vadász elmondta, a szarvas valószínűleg a kukoricaföldön aludt, amikor a közelébe értek. Hozzátette, meglepte és sokkolta az eset, mert a szarvasok, amikor meglepik őket, általában felugranak és elszaladnak.

A vadászok keresték a puskát, de nem találták. Egyedül a szarvas nyomaira bukkantak, amelyek szerint az állat Monostorszeg felé menekült, így értesítették az ottani kollégákat. Egy 16-os kaliberű Monte Carlo puskáról van szó.

A vadászok arra kérik a polgárokat, hogy ha megtalálják a fegyvert, vigyék be a bácskertesi vadászegyesületbe.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
sistvan
2020. OKTÓBER 24. [ 7:00 ]

Ugy látszik" A vad kényszeritette térdre a vadászt"


Figura Imre
2020. OKTÓBER 23. [ 17:42 ]

Én a vadász helyében kerülném messzire a szarvast !megfordult a sörét és az erő viszonyok is meg változtak ,ha,ha,ha ,


József Dombi
2020. OKTÓBER 23. [ 15:52 ]

Gratulálok a szarvasnak lehet hogy több vadnak mentette meg az életét.


Tugyi Tibor
2020. OKTÓBER 23. [ 9:31 ]

Na végre!


Góbor Lászlóné
2020. OKTÓBER 22. [ 21:32 ]

Ugye ez a gyönyörű szarvas marad ? Csak a puska kell ? !


Vida János
2020. OKTÓBER 22. [ 6:27 ]

Hogy is vagyunk ezzel a nyúl viszi a puskát dologgal??? Lehet, hogy mégis igaz a történet, vagy az állatok megunták, hogy lövöldöznek rájuk és fegyverkeznek az ellentámadásra?


mukica
2020. OKTÓBER 21. [ 22:11 ]

Csak azt tudnám, a szarvasnak van-e fegyverviselési engedélye, és a vadászdényben kire fog lőni: bácskertesi vagy kupuszini vadászokra?


Guzsvány István
2020. OKTÓBER 19. [ 18:02 ]

Kupuszina NEM bácskertes!!!!!


Nagy Tibor
2020. OKTÓBER 19. [ 18:01 ]

A szaravasnak agancsa s nem szarva van....


Az érsekújvári kávézó teljes profilváltással igyekszik átvészelni a járvány miatti nehéz időket. A koronavírus-járvány miatti intézkedéseket Szlovákiában is megsínylik a vendéglátósok, ám egy felvidéki kávézótulajdonos kreatív ötlettel állt elő. Peter Kecskés kávézója egy lakótelepen működik...
2020. DECEMBER 1.
[ 16:33 ]
Új, az online térben zajló művészeti-gasztronómiai kalandra invitálja a művészet és a gasztronómia kedvelőit az újvidéki Matica srpska képtára. A Művészet íze című játék december és január folyamán tart a galéria közösségi oldalain. A játék lényege, hogy minden héten bemutatnak egy-egy olyan műalkotást,...
2020. DECEMBER 1.
[ 13:47 ]
Azokban a családokban, ahol bizonyítottan koronavírus-fertőzött van, amennyiben ezt a körülmények engedik, egy helyiségben kell elkülöníteni a fertőzöttet, tanácsolta az RTS műsorának vendégeként Violeta Rakić, a Batut közegészségügyi intézet epidemiológusa, hozzátéve, a közös helyiségeket pedig, miután a...
2020. DECEMBER 1.
[ 9:01 ]
Beolvasás folyamatban