Magazin
Több tízezer csomag nyugtatót találtak a pénzügyőrök egy autóban Röszkén
Betűméret:             

Huszonegyezer levél nyugtatót találtak egy montenegrói rendszámú kisteherautóban elrejtve a pénzügyőrök Röszkén - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-t.

A közlemény szerint egy belépésre jelentkező furgonban a montenegrói sofőr és szerb utasa két tükörborítású komódot szállított. A pénzügyőrök röntgennel ellenőrizték a bútorokat, majd az eltérő színárnyalatok láttán tételesen átvizsgálták a szekrényeket.

A bútorok belső részéből több mint 21 ezer levél - a közreadott képek szerint szorongásoldó, nyugtató-altató, izomlazító hatású - gyógyszer került elő.

A pénzügyőrök a sofőr és utasa ellen feljelentést tettek Magyarországon nem engedélyezett gyógyszerkészítmény indokolatlan mennyiségű behozatalával elkövetett gyógyszerhamisítás gyanúja miatt.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Július 11-én és 12-én reggel nyolc és délután négy óra között aszfaltozási munkálatok miatt teljes mértékben lezárják a forgalmat az adai Tisza hídtól Padé bejáratáig vezető útszakaszon, így az adott időszakban az Arankán átvezető hídon sem lehet majd közlekedni – tette közzé a csókai Max Rádió.
2024. JÚLIUS 10.
[ 17:44 ]
A belügyminisztérium közlekedésrendészeti igazgatóságának munkatársai ma 11 óra 30 perc körül leállították és kizárták a forgalomból a szávaszentdemeteri (Sremska Mitrovica) R. M.-et (23). A fiatal férfi 195 kilométeres óránkénti sebességgel haladt Suzuki típusú motorkerékpárjával Laćarak település azon...
2024. JÚLIUS 10.
[ 17:44 ]
Joe Biden amerikai elnök feje fölött gyülekeznek a sötét fellegek, ugyanis már nem csak a republikánusok és néhány demokrata tisztviselő, hanem hírességek is ajánlják, rosszabb esetben követelik, hogy lépjen vissza az újrázástól. Legutóbb még a jelenkor egyik legolvasottabb szerzője, a híresen Trump-ellenes Stephen King...
2024. JÚLIUS 8.
[ 20:23 ]
Beolvasás folyamatban