Média
Jó Pajtás (2020. szeptember 17.): A tanévkezdés döcögős napjai

Veletek is megtörtént már, hogy vissza kellett fordulnotok reggelente az uzsonnáért vagy éppen az arcmaszkért? Hadaró Ancsi a tanévkezdés döcögős napjairól számol be a Jó Pajtás legújabb számában. Kik a kozmológusok és volt-e nulladik pillanat? – erre is fény derül a lap hasábjain.

Az óbecsei Hódi Lúcia neve biztosan ismerősen cseng a Jó Pajtás olvasói számára. Most egy új hangszer tanulása kapcsán faggatuk. Az óbecsei zenetáborban ugyanis cimbalomozni tanult. Erről a különleges hangszerről készítettünk beszámolót a 22. oldalon.

Az adai Pálfi Patrik elárulja a horgászat kedvelőinek, hogy miben rejlik a sikeres halfogás titka. Ő Már csak tudja, hiszen első helyezéssel tért haza az országos bajnokságról.

Irodalmi rovatunkat olvasva borzongunk és nevetünk is egyszerre, ugyanis a groteszk világába kalauzolunk el benneteket. A Kaleidoszkóp című rovatban pedig olvashattok a grafológiáról, a vonalkód rejtelmes vonalairól és az is kiderül, hogy mi a különbség a frázis és a fázis között.

A számítógépek és a technológia világában nem igazán népszerű elfoglaltság konzol helyett egy könyvet tartani a kézben. Azonban nem is sejtjük, mennyi élményről maradhatunk le ezáltal, erre hívja fel figyelmünket a topolyai Kubik Regina, aki örömmel megbírkózik akár a házi olvasmányokkal is!

Honnan ered a ritmikus gimnasztika, milyen szabályai vannak, és kik a sportág legjobbjai? Minderről a 23. oldalon olvashattok.

Természetesen a viccek, a fejtörők, a nyereményjáték sem maradtak el a legújabb Jó Pajtásból.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Indul a Heti Fortepan - illusztráció
2020. SZEPTEMBER 16.
[ 16:05 ]
Átértékelődött a koronavírus alatt megtermelt zöldségek és gyümölcsök jelentősége, mert olyanok is termeltek, akik eddig nem, vagy csak néha fogtak a kezükbe kapát, kaszát, hogy olcsó és egészséges termékeket állítsanak elő maguknak és a családjuknak. A Tisza menti kertbarátok rendszeresen találkozókat szerveznek,...
2020. SZEPTEMBER 16.
[ 9:56 ]
Megjelent a legújabb HÉT NAP 16 oldalas RTV-MELLÉKLETTEL! A HÉT NAP AZ INTERNETEN: www.hetnap.rs E heti, 38. számunk tartalmából kiemeljük: * VILÁGKÉP: Nobel-békedíj Belgrádnak? * Digitális jegybankpénzt „nyomnának”. TÓTH Péter jegyzete * KÉPMÁS: Egyházi hírek * Szerényen ünnepelt Zenta....
2020. SZEPTEMBER 15.
[ 12:51 ]
A Jó Pajtás legújabb számának címlapján Hegybeli Noémi, a tehetséges doroszlói tekézőlány mosolyog, aki első hellyel tért haza az országos bajnokságról. Az interjúból kiderül, hogyan lehet egyensúlyozni a sport és az iskolai feladatok között. Hadaró Miki tollából megtudjuk, milyen élmény volt visszatérni az...
2020. SZEPTEMBER 9.
[ 14:06 ]
Beolvasás folyamatban